Отговори
# 1 890
Mем мисълта ми е,че не можем да наричаме квартал с панелки по макс 80 квадрата елитен....хайде моля Ви се. И изобщо не можем да сравняваме София и други държави. Или да твърдим,че София е България.

# 1 891
  • София
И не знам защо, но поста на биб.биб беше унизителен в моите очи, спрямо много от нещата, които съм писала не само аз назад. Поради тази причина, аз продължавам да смятам, че този поат беше злобен.
Цитат на мой пост равностоен на този за този, че приличам на маймуна? Ако бе чела и обърнала внимание назад, щеше да видиш, че се подигравам на сравненията, а не на живущите в определени квартали. Вчера мисля писах, че едното ми дете е учило в училище с ромчета в Западна София. Колко мислиш не съм наясно със себе си, София и къде се падаме в света? Изначале писах, че предпочитам да живея в по-добър квартал, че дори и добрите софийски квартали не изглеждат добре, че не съдя за хората по квартала... Ама не, ще кълвем. Само дето можеше да не съм аз, която сега хапва сладко и пише, а жена, която да разстроиш.

# 1 892
  • където ми харесва
Да разстроя? С това, че я смятам за злобна? Е, значи ще е много тънкообидна жена, която няма никакво себеусещане. Но, аз не съм те сравнявала с маймуна, не ми преписвай чужди думи.

# 1 893
  • Down south
Трудно ми е да асимилирам, че пораснали момичета с претенции за образование, интелект и чувство за хумор, наричат написаното от  bib.bib  злобно, гнусно и дори я асоциират  с аватара и.
Кому е нужно всичкото това и най-вече, по-добре ли се почувствахте, обиждайки я по този начин.

Да, знам, че това е Клюкарник и въпреки това, ми е трудно да възприема подобно отношение.

# 1 894
  • София
Adellle, ако обичаш да дадеш цитат или линк към поста ми, който е събудил толкова силни чувства у теб. Изборът дали и как да запазиш достойнството си е твой.

Едно е да смяташ някой за различен от себе си, друго е да обиждаш.

Оскърбителното мнение вече беше докладвано, опитът ме е убедил, че рано или късно подобни обиди се зачистват. Понякога става бавно, но никой не би искал да рискува репутацията си, за да се превърне в място, където се раздават обиди с лекота и се твори обидно съдържание.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 17:54 от bib.bib

# 1 895
В някои квартали е опасно да замръкваш.

http://www.forumnews.bg/post/5889/

# 1 896
Да, 310 е доста гаден автобус. Качвала съм се няколко пъти.....

# 1 897

Голяма част от родителите на съученичките на дъщеря ми са много богати. МНОГО богати.
......

Защо предпочитанията за квартал се асоциират само с богатството на живущите? В Костинброд има къщи на много богати местни роми. Но все пак аз не бих живяла сред тях. Нищо против тях, предполагам, че и те не биха живели с мене Simple Smile

Искам да кажа, че темата си има място и смисъл, според мен, колкото и егалитарно да са настроени някои съфорумци Simple Smile А квалификациите са неуместни, пак според мен.

Ох.  ooooh! Аз не говоря за Костинброд, все пак. Мисля, много ясно написах, че във въпросния квартал живеят Министър председателя и Генерал-Губернатора на Канада, както и повечето посланници. Не съм споменавала цигани, наркобосове и други.

# 1 898
По мои наблюдения това с преценката на богатството на принципа къща-апартамент може да изиграе лоша шега. Както познавам нормално заможни хора в скъпарските вилни квартали (кредит, наследство), така и съм общувала с отдавна минали първия милион, но пък в апартаменти. Защото при нас един мезонет в центъра е доста над милион примерно, а и над определена възраст животът в къща натежава (ако съдя по роднините ми, де). И като помисля наистина клоня и аз към мнението: колкото по-заможен, толкова по-мълчалив на тази тема.

# 1 899
Ето, за това говоря аз:
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Rockcliffe_Park,_Ontario

Може пък да дъм се объркала, да не съм разбрала нещо.  Whistling

# 1 900
С глутниците бездомни кучета, не е за препоръчване да замръкваш в нито един квартал. Има ги навсякъде, по всички квартали, без изключение.Искрящо бяло пране по терасите ми се вижда в пъти по- безобидно, пък били и гащи.

# 1 901
Ето, за това говоря аз:

Може пък да дъм се объркала, да не съм разбрала нещо.  Whistling

Това към мен ли?  Joy
Благодаря. Цял живот съм се чудила къде живеят милионерите в Канада.
Оползотвори ми вечерта. Къде блях цял ден...

# 1 902
  • София
Учудвам се на това как зрели жени пишат такива простащини. Че и си се кефят на гнусотиите.
Цитирам редактираният пост на Тонка. Изявлението за приликата ми с маймун ... липсва. Редакцията е нейна, а не на модератор. Жалко, че модераторстването не е това, което трябва.

# 1 903
  • София
Моля, няма защо. Трябва да си лъскам форумния имидж.  Peace
Неприятно е да те обиждат, знам го от първо лице. Но още по-неприятни са ми откровено просташките постове.
И да те успокоя, че сравнението, което направих с аватара ти се отнасяше именно за постовете ти. Злобни, просташки и леко неадекватни.

# 1 904
Ето, за това говоря аз:

Може пък да дъм се объркала, да не съм разбрала нещо.  Whistling

Това към мен ли?  Joy
Благодаря. Цял живот съм се чудила къде живеят милионерите в Канада.
Оползотвори ми вечерта. Къде блях цял ден...

Не, не конкретно към теб. И иронията ти е абсолютно ненужна в случая. Тук взаимоотношенията станаха непоносими. Аз излизам от тази тема. Не желая да разговарям със съфорумки, които явно са недоспали и се дразнят ненужно.

Общи условия

Активация на акаунт