Отговори
# 225
Люлин 10 сигурно е с панорамна гледка към Филиповци, изобщо не знам как е разположен кварталът, това за мен е град в града. там буквално се обърквам...

А на база на какво е мнението ти за квартал, който дори не знаеш къде се намира? Лагера и Хиподрума са по-близо до Факултета, отколкото Люлин 10 до Филиповци  Simple Smile
Панорамна гледка има към Западен парк, той е м/у него и Гевгелийски и Света троица.

Подобни теми по принцип могат да са много полезни. Но в този си вид, в който се говори без никаква представа, са излишни...

# 226

Да не се приема като заяждане, но ми се ще да кажа, че блокове на Кремиковци има на Оборище Wink .

не, не се приема за заяждане, но оборище не е изток  Peace

кой е блокът на кремиковци на оборище?

случайно имам книгата:

не си спомням да имаше отбелязан такъв факт, но може и да съм го изпуснала.

моля, попълни липсите Simple Smile

А на база на какво е мнението ти за квартал, който дори не знаеш къде се намира? Лагера и Хиподрума са по-близо до Факултета, отколкото Люлин 10 до Филиповци  Simple Smile
Панорамна гледка има към Западен парк, той е м/у него и Гевгелийски и Света троица.

Подобни теми по принцип могат да са много полезни. Но в този си вид, в който се говори без никаква представа, са излишни...

права си, към западен парк било  Peace. но аз казах - стигала съм до тунела на люлин, там е като ускорителя в церн и не продължавам, че не се знае , знае ли се Simple Smile/да се приема мнението с доза хумор/

# 227
  • София
Azzy, April, тази е  Heart Eyes

Как може такъв имот да се руши не знам. На такова чудно място е, хем тихо, хем е в идеалния център.  
Не могат да намерят купувач, който да им плати 2-3 млн.? Flutter

Да, Вальо Златев реве от сутрин до мрак, че му липсват два-три милиона и много му трябват.

О, молим ти се, толкова ме вълнува кой, какво и защо, че ей сега почвам да си разплитам чорапите. Tired

Няма кой да плати повече, блонди.
Нямам никакви съмнения, че от страна на Вальо Златев се радваш на същите чувства. Simple Smile

# 228
  • София
Люлин 10 гледа към Западния парк, точно на противоположния край от Филиповци. Wink
Аз израснах в Люлин и имах чудесно детство. Докато живеех там, за мен беше най-прекрасния квартал. От няколко години сме в центъра, оценката ми някак...се измени. Знам кои са положителните му страни и е факт,че приятелките ми от блока са чудесни, интелигентни и възпитани. Но...тук досега не съм чула стандартното обръщение на любящата майка от кафето пред блока:"Ела тука, л...но мръсно, ще те смачкам, ей!!"...  Rolling Eyes

# 229
  • София
Една от най-близките ми приятелки е израснала в Люлин.
Чак сега разбрах защо вместо "много те обичам" ми казва "ще те смачкам, ей!!"

Иначе и аз чакам с нетърпение Кремиковския блок на Оборище.

# 230
  • София
Скрит текст:
Azzy, April, тази е  Heart Eyes

Как може такъв имот да се руши не знам. На такова чудно място е, хем тихо, хем е в идеалния център.  
Не могат да намерят купувач, който да им плати 2-3 млн.? Flutter

Да, Вальо Златев реве от сутрин до мрак, че му липсват два-три милиона и много му трябват.

О, молим ти се, толкова ме вълнува кой, какво и защо, че ей сега почвам да си разплитам чорапите. Tired

Няма кой да плати повече, блонди.
Нямам никакви съмнения, че от страна на Вальо Златев се радваш на същите чувства. Simple Smile
Ти пък да не му плетеш чорапите? Thinking

Темата е особено полезна, след като се явиха хай дамите, да препоръчват имоти на Оборище за по милионче и то с неприкрито пренебрежение към новото строителство в Надежда. tooth

# 231
Като гледам ВИП брадър, то и елитът ни ползва същите думи  Mr. Green Така са ме псували в един престижен квартал, че ушите ми още горят, затова и казвам, че всичко се е смесило тотално...
Но пък човек, ако не се чувства добре на дадено място, както авторката, не трябва да се чуди какво й е, а просто да се премести. Много е субективно усещането, понякога даже без причина можеш да мразиш квартал.

Чак сега разбрах защо вместо "много те обичам" ми казва "ще те смачкам, ей!!"

Joy

# 232

Иначе и аз чакам с нетърпение Кремиковския блок на Оборище.

аз съм на страница 40, до къщата на Палавееви, но дотук Кремиковски блок няма newsm78

# 233
  • София
Може книгата да е стара, а Кремиковският блок да е съвсем нов, на броени месеци, дори ненаселен още. Продавам нов панел с Акт 89574 (2014) на ул. "Оборище"  Laughing с централен ТЕЦ и прав телефон.

# 234
  • София
Вие се карате в събота вечер, а авторката изчезна.
Нищо не написа цял ден в темата си. Сигурно майката - фризьорка и е навафлила косата и сега къркат с автоджамбазина. Така де, нали и на тях им трябва счетоводителка за годишно приключване. Пък и трябва да опознава съседите, да създаде връзки в блока.

# 235
  • София
Сакън. Помещавам се в центъра на София, а локацията на Вальовите чорапи гравитира към Правец, нищо, че е метнал някой лев за резиденция на Сан Стефано и на още няколко места, за всеки случай.
Но ако ме попита, ще му препоръчам ново строителство в Надежда, само трябва да уточним в коя част.

Вие се карате в събота вечер, а авторката изчезна.
Нищо не написа цял ден в темата си. Сигурно майката - фризьорка и е навафлила косата и сега къркат с автоджамбазина. Така де, нали и на тях им трябва счетоводителка за годишно приключване. Пък и трябва да опознава съседите, да създаде връзки в блока.

Може книгата да е стара, а Кремиковският блок да е съвсем нов, на броени месеци, дори ненаселен още. Продавам нов панел с Акт 89574 (2014) на ул. "Оборище"  Laughing с централен ТЕЦ и прав телефон.

Ох, бе!  Joy Joy Joy

# 236
2009 г е издадена, не ми се струва толкова стара. а и за кремиковци - не му теглиха балтията отдавна още?
 на страница 44 , горе, в ляво, е , цитирам"
...след като Тодор Живков се премества за кратко да живее на Оборище 19, научава, че една от най-замърсените с кремиковски отровни газове и прахове зони в София, е именно кварталът на докторската градина, се премества в резиденцията в Банкя'.

само тук се споменава за кремиковци. продължавам обстойно да изследвам буква по буква , де Laughing

# 237
Брей. И защо Бургас го остави наполовина?
Нещо, вилни зони с къщи с гледка към морето ще да е Simple Smile

Запазих цели София, Варна и Пловдив, а Бургас половината ви го изпратих в София, защото в момента се ядосвам на Бургас!  Laughing

Да не се приема като заяждане, но ми се ще да кажа, че блокове на Кремиковци има на Оборище Wink .

Е нали и за мениджърите и директорите е трябвало да има блок? Няма да ги бутнат при плебеите!  smile3537
Точно така Simple Smile, това са блокове на бившето ръководство на Кремиковци, но го вметнах, понеже Април Сноу каза, че нямало в Изток. Освен това, покрай директорите са се намушили и доста "плебеи". Както и да е, по темата смятам, че категорично има разлика в обитателите по квартали, даже по-скоро не по квартали, а по микрорайони вътре в кварталите.
П.П. Блокове са, а не блок, мисля 4 на брой еднакви, намират се на Драговица и пресечки, това е след Черковна, до Ситняково.

# 238
  • София
Е, то и директорът на Топлофикация беше в нашия блок и още куп директори, ама това съвсем не означава, че цялата топлофикация е била в съседство.

# 239
Е така, де, аз не споря по главната тема, само отбелязах за протокола, че блокове на Кремиковци има и в "престижен" район.

Общи условия

Активация на акаунт