Отговори
# 1 080
егати превземките  Simple Smile)) стерилно отгеданите деца  са с лоша социална адаптация. Спомнете си онези  "много възпитани" деца от ваше време с много контролиращи и обгрижващи ги майки.  След 10тина години вие може да си мислите, че имате супер възпитано детенце, но то ще има проблеми с връстниците си, дори тези "от добри семейства".

# 1 081
  • София
Ей, Кафе, в Изток по-хубаво от Рим, викаш... Crazy

# 1 082
егати превземките  Simple Smile)) стерилно отгеданите деца  са с лоша социална адаптация. Спомнете си онези  "много възпитани" деца от ваше време с много контролиращи и обгрижващи ги майки.  След 10тина години вие може да си мислите, че имате супер възпитано детенце, но то ще има проблеми с връстниците си, дори тези "от добри семейства".

Какви деца?
Темата е кой е по-престижен. Тези дето плюят НА Софията или тези дето плюят на Люлин. Simple Smile

Да ви кажа, въщност, Люлин има едно хубаво предимство - въздухът.
Според мен, навсякъде делът на простаците е константа, разликата е само в парите.

Едно и също населено място, в едната група на детето - 90% от родителите високо образовани, в другата - точно обратното.

# 1 083
  • София
Освен въздуха, и водата ни беше много хубава в Люлин. Филтърна кана си купихме като се преместихме в Младост.

# 1 084
  • София
Освен въздуха, и водата ни беше много хубава в Люлин. Филтърна кана си купихме като се преместихме в Младост.

водата идва от едно и също място

# 1 085
  • София

Не зная за тези квартали, но водата около "Гурко,"  "Венелин," Паренсов" Евл. Георгиев", т.н. е от Рилски водопровод и е изключително добра, за разлика например от кв. Лозенец.  Има огромна разлика.

# 1 086

Ако водопровода е стар и с много течове съвсем логично и качеството на водата ще е лошо.

# 1 087
  • София
Не знам, може късмет в конкретния блок да сме имали с тръбите, но факт, екстра беше.

# 1 088
от утре пазарът на имоти в Люлин ще скочи поне с 20% .
то вода, то въздух, то пространство, то метро. просто не мога и един кусур да му измисля.

# 1 089
  • София
Е, не си чела първите ми постове по темата, затова Wink

# 1 090
егати превземките  Simple Smile)) стерилно отгеданите деца  са с лоша социална адаптация. Спомнете си онези  "много възпитани" деца от ваше време с много контролиращи и обгрижващи ги майки.  След 10тина години вие може да си мислите, че имате супер възпитано детенце, но то ще има проблеми с връстниците си, дори тези "от добри семейства".

Какви деца?
Темата е кой е по-престижен. Тези дето плюят НА Софията или тези дето плюят на Люлин. Simple Smile

Да ви кажа, въщност, Люлин има едно хубаво предимство - въздухът.
Според мен, навсякъде делът на простаците е константа, разликата е само в парите.

Едно и също населено място, в едната група на детето - 90% от родителите високо образовани, в другата - точно обратното.

е, ако ще гледаме въздух, не е ли по-добре Княжево, Павлово, че и даже Горна Баня ? Не знам защо се смята, че децата трябва да общуват само с деца на образовани родители и то на такава ранна възраст. Вижда ми се направо грозно да се разсъждава по такъв начин. Расла съм в къща в негъзарски квартал и всичките ми приятелчета от детинство бяха на неособено образовани родители и още си се обичаме. Една от приятелките ми е сладкарка, а другата сменя длъжности, но и тя е без образование особено. Моето семейство са доктори, професори и сие и на ранна възраст възпитанието зависи от родителите най-вече.
Едно време не даваха на децатада играят с деца на разведени, или от "лоши семейства" и децата пак си играеха заедно. Сега пък не трябва да играят с деца на фризьори или шофьори. Не знам какви деца се очаква да се възпитат по такъв начин, но е ужасно неестествено и обикновено с подобни терзания са именно посредствени в професията си и  реализацията си родители, които обаче са с претенции.

Последна редакция: сб, 22 ное 2014, 02:42 от OX'AMAH

# 1 091
А ако е свачищен район, метрото ooooh!?

В този ред на мисли,има много софианци, които не си чистят даже около блока. Така,че тук не става дума за това, просто искам децата ми да имат добър пример, пък каквити ще да са ми съседите, не съм видяла занемарен двор, или непреметена и непочистена зимата улица.
ох,боже Simple Smile)))))))))

# 1 092
Ееееее, това пък не мога да го повярвам! Най-хубавата вода е в Младост! И това са ми го казвали приятели ВиК инженери. Не че не можеш да го разбереш и без това.
Много ми липса младостката вода! И младосткия ветрилник, също. Тука сега са едни кюмбета, едни сажди, пушеци... Tired

# 1 093
  • София
от утре пазарът на имоти в Люлин ще скочи поне с 20% .
то вода, то въздух, то пространство, то метро. просто не мога и един кусур да му измисля.
LaughingОсвен това  днес ще дават цялото интервю с министър Вучков/ МВР/ , който ще разкаже как много харесва квартала си- Люлин. Ще разкаже, че от 12години живее тук и въпреки че са откраднали колата му, паркирана пред входа, пак си  харесва квартала. Ще спомене и за тунела на Люлин, само няма да посмее да си каже, че именно този тунел наричаме "ускорител на елементарни частици"! Mr. Green Laughing

Бърди, от тръбите е качеството на водата. В нашия блок е ужасна, особено на чешмата в кухнята- мирише на....Наливам във филтърната кана задължиелно и то от чешмата в банята.

# 1 094

И сега е така. Не живея там,но ходя често и пия.

Не идва от едно и също място. Май.

Мога да живея само отвъд океана. Даже ми е мечта да се върна пак.

OX'AMAH, кво припадаш? Не е ли важен примера около теб?

Общи условия

Активация на акаунт