Отговори
# 2 310
Точно теб като те гледам си от някое градче селски тип. Поста ми беше съвсем добронамерен ама ти като виден ... провинциалист да го кажем се обиди,което пък говори за манталитет. Комуникацията ми с теб беше до тук  Wink

# 2 311
Точно теб като те гледам си от някое градче селски тип. Поста ми беше съвсем добронамерен ама ти като виден ... провинциалист да го кажем се обиди,което пък говори за манталитет. Комуникацията ми с теб беше до тук  Wink
Какво има да коментираме? Очевидно е.

Не съм се обидил на нищо. Пловдив е прекрасен град. А това аз откъде съм не виждам каква връзка има... Типичен argumentum ad hominem - вместо да оборваш аргументите на опонента си, започваш да говориш за негови качества.

За мен, а и за всички останали четящи това, е очевидно, че имаш провинциален комплекс.

"В София е празно. Страшно се кефя"
"И в Пловдив ни е празно пък!"

Нещо... кофти ти е, че не живееш в София ли? Да, историческа несправедливост е, че този прекрасен, вековен град Пловдив, не става столица след Освобождението. Малшанс. Факт.

Но.... мисля, че за 130 и кусур г. трябваше да го преодолеете сякаш.

# 2 312
Не може да го преодолее. Не и хората,които са оттам.

Имам познат от Пловдив. Живее в София след като на 34 години мама го е пуснала да дойде тук. Но обича Пловдив и ругае София.Странни са ми такива хора. Аз ако не харесвам даден град, никога няма да живея в него...

# 2 313
Да, историческа несправедливост е, че този прекрасен, вековен град Пловдив, не става столица след Освобождението. Малшанс. Факт.

А, да! Мерси.
Не познавам разумни пловдивчани, които да искат града за столица на страната. Причините на софиянци очевидно са известни.

Живея в град, който точно по празниците е претъпкан, но празниците са си празници и на нас не ни влияе особено. Важното е вкъщи да ми е спокойно.

# 2 314
  • Пловдив
   Май някой е имал гадже от Пловдив, което му е
опъвало нервити и харчило парите в молувити.
Ако, обаче и "мчи"е казвало, то явно е било от близко до
Пловдив село.Така, че напълно разбирам господина - прав е
да е изнервен.

# 2 315
Изобщо не е определящ, често приятелският кръг на децата не е от квартала, особено в ученическа възраст.
За жалост не видях мнения по темата в трите страници, които прочетох, а не ми се чете повече, защото тук е страшно тихо и празно. Този странен град, в който се намирам със сигурност копира София и подражава на Пловдив, не мога да си обясня защо иначе ще е толкова празен по празниците...  Mr. Green

# 2 316
да е изнервен.

Сега пък пловдивчани се засегнаха. След малко и варненци. Държавата ни е толкова малка, срамота е да се делите на софиянци, провинциалисти и т.н. Кой по-престижен, кой по-малко престижен. Много важно!

# 2 317
не знам къде видяхте засягане, а и честно казано да се обясняваш във форума е абсолютно излишно, все някой не те е разбрал. Поста към господина беше добронамерен,комплексите са в неговата глава. Нямам никакво желание Пловдив да е столица. Родена съм и съм живяла в София, щом е толкова важно (пише го на личната ми карта). Аз пък не виждам какво толкова скачате на всеки намесил се в темата за София. В отговор на личната нападка на нофелет-за теб е видно, че не си от никой по-голям град в България!

# 2 318
не знам къде видяхте засягане, а и честно казано да се обясняваш във форума е абсолютно излишно, все някой не те е разбрал. Поста към господина беше добронамерен,комплексите са в неговата глава. Нямам никакво желание Пловдив да е столица. Родена съм и съм живяла в София, щом е толкова важно (пише го на личната ми карта). Аз пък не виждам какво толкова скачате на всеки намесил се в темата за София. В отговор на личната нападка на нофелет-за теб е видно, че не си от никой по-голям град в България!

Аз нямах теб предвид, а коментара след твоя за лицето от пловдивските села.... Както и коментарите на нофелет....

# 2 319
Извинявай,не съм разбрала   bouquet

# 2 320
Явно 80% от пловдивчани са от селата,защото си мякат на поразия. В което няма нищо лошо.

# 2 321

Честно, не разбрах защо китайците от Китай, имигрирали в Канада с пари, толкова раздразниха Титина newsm78 , та взе да ми обяснява как не били китайци и не били с пари, и Форбс не били изобщо за вярване, и не били 800 000,и не били назаем,  и изобщо нямало такова нещо.... Къде я настъпих по мазола, не ми стана ясно.    
За разлика от теб и Форбс и подобни, аз съм доказвала трансфер на пари и в Канада и в САЩ.
А и съм се наслушала на твърдения на българи как същата тази операция е толкова лесна...напротив.

# 2 322
да е изнервен.

Не е много възпитано.  Peace Sunglasses

# 2 323
Аз в кой пост съм казал нещо лошо за Пловдив. Моля някой да ми покаже или да си замълчи.

Просто посочих тъпата реакция на Бела Дона.

Потребител каза "В София е толкова празно сега. Много ми е хубаво, че хората са си по родните места"
И Бела Дона отговори "О, и в Пловдив ни е празно. Не е само София"

Какво иска да каже? "Не само София е пълна с хора от провинцията. И Пловдив е голям град. И Пловдив си има "имигранти" от провинцията. И Пловдив не изостава"....

Просто постът й звучеше мега ретро провинциално комплексарски. Пък после се оказа, че бил добронамерен.

Повтарям, нищо нямам против Пловдив. Прекрасен град. Нямам нищо против пловдивчани, освен странното ми впечатление, че са леко мързеливи хора. Не съм имал гадже оттам. Не живея там. Но дори и да живеех, със сигурност нямаше, когато видя някой да споменава нещо за София, веднага да се възпалявам и да вдигам напористо ръка "Ама и ние, ама и ние....."

Това е. Мнозина ме разбраха. Бела Дона нещо не го схвана.

Беладонке - съвет от мен - когато спориш с някого, спори с аргументите му. Правенето на намеци за характера или качествата на опонента ти (argumentum ad hominem) издава липса на аргументация.

Няма да оповестя нищо за произхода си, защото не искам никой в бг-мама да ме знае. От голям нестоличен град, областен център, съм.

# 2 324
Аз в кой пост съм казал нещо лошо за Пловдив. Моля някой да ми покаже или да си замълчи.

Просто посочих тъпата реакция на Бела Дона.

Потребител каза "В София е толкова празно сега. Много ми е хубаво, че хората са си по родните места"
И Бела Дона отговори "О, и в Пловдив ни е празно. Не е само София"

Какво иска да каже? "Не само София е пълна с хора от провинцията. И Пловдив е голям град. И Пловдив си има "имигранти" от провинцията. И Пловдив не изостава"....

Просто постът й звучеше мега ретро провинциално комплексарски. Пък после се оказа, че бил добронамерен.

Повтарям, нищо нямам против Пловдив. Прекрасен град. Нямам нищо против пловдивчани, освен странното ми впечатление, че са леко мързеливи хора. Не съм имал гадже оттам. Не живея там. Но дори и да живеех, със сигурност нямаше, когато видя някой да споменава нещо за София, веднага да се възпалявам и да вдигам напористо ръка "Ама и ние, ама и ние....."

Това е. Мнозина ме разбраха. Бела Дона нещо не го схвана.

Беладонке - съвет от мен - когато спориш с някого, спори с аргументите му. Правенето на намеци за характера или качествата на опонента ти (argumentum ad hominem) издава липса на аргументация.

Няма да оповестя нищо за произхода си, защото не искам никой в бг-мама да ме знае. От голям нестоличен град, областен център, съм.

От Търново си. Много ясно!

Общи условия

Активация на акаунт