Ще имам близнаци! Тема с продължение 33

• 46 474
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
ОК, значи си в добри ръце! Peace

# 616
Да, и аз така си мислих накрая, че просто е невъзможно да имат място за въртене, ама ей го на - близнак номер 2, не спря да се върти до последно и изненадваше с позицията си на всеки преглед... Grinning
От доста време са си главично, не са ми казвали друго Simple Smile утре имам час за 11:30 и нямам търпение да видя как са пораснали моите сладури, а и да ми казват вече една дата, че да мога да си зачерквам дните, мисля че така времето ще минава по-бързо. Също ще мина да видя и една количка, която явно съм пропуснала да огледам. Хей, ако някой може да даде насока за количка ще съм крайно благодарна. Засега съм се спряла на Cosatto Supa Dupa  Peace

# 617
Elena Mircheva, има тема за количките на близнаци. Аз се спрях твърдо на Mountain Buggy duet. Видах я и на живо - тя е количката за мен.
Дано всичко да е наред до края - на всичко го пожелавам.

# 618
  • София на морето
Стискам ви палци, момичета! Почивайте повече и мислете позитивно! Simple Smile

# 619
Elena Mircheva ние капарирахме тази http://kasida.bg/kombinirana-kolichka-za-bliznaci-britax-romer-b … ack-44-24331.html , беше най-компактната, която гледахме.И в разгънато и сгънато положение,а и от това което видяхме си е едно към едно с baby jogger-а.Иначе аз харесах и Mountain buggy-то, но е два пъти по-скъпа.

# 620
Elena Mircheva ние капарирахме тази http://kasida.bg/kombinirana-kolichka-za-bliznaci-britax-romer-b … ack-44-24331.html , беше най-компактната, която гледахме.И в разгънато и сгънато положение,а и от това което видяхме си е едно към едно с baby jogger-а.Иначе аз харесах и Mountain buggy-то, но е два пъти по-скъпа.
А тази количка има ли кошове за новородени? Аз като ,че ли искам да има... Примерно Косато нямат хубаво легнало положение и това ме притеснява. Аз се спрях на една Полска ,но лошото е че е 82 см ,но все пак има всичко към нея и е на приемлива цена.

# 621
А тази количка има ли кошове за новородени? Аз като ,че ли искам да има... Примерно Косато нямат хубаво легнало положение и това ме притеснява. Аз се спрях на една Полска ,но лошото е че е 82 см ,но все пак има всичко към нея и е на приемлива цена.

Тази количка няма твърди кошове, може да се вземе от тези меките порт бебе които са.Иначе смятам чувалчета за зимата ще свършат работа.

# 622
  • София
desi-georgieva, когато сме си в София, през деня съм сама. Мъжът ми няма работно време. Може 2 дни да не ходи на работа, а може седмица да не се прибере. За щастие патетата ми са сравнително кротки засега. Почти винаги заспиват сами. Храня ги един по един. На АМ са. Преди ги хранех едновременно, но вече много се въртят и е трудно. За щастие количката ми минава през всички врати, нямам стълби, асансьорът е по мярка. Обикновено ги храня и почти веднага излизаме. Зор ми е вечер с къпането. Когато съм сама пада голям рев, но за сметка на това после ядат като гладни вълчета и заспиват още на шишетата. Към 8-9 са по леглата, следващото ядене е в 4-5 и пак заспиват.
Най ми е добре при свекървата, но не мога да стоя там вечно, че губя тренинг Simple Smile
Не се притеснявайте момичета. Вие ще сте най-добрите майки на малките същества. Ще ги износите и после радостта е уникална.

# 623
Здравейте дами, да се присъединя и аз към групата. В 11г.с. съм с близнаци и едновременно съм много щастлива и безкрайно уплашена. Аз самата бях 44кг, а последната седмица съм смъкнала на 42кг и ям много малко защото ми се гади и непрекъснато ми се спи. Изморявам се от най-малкото нещо. Много ми е притеснено за малките, защото незнам дали им набявам всичко необходимо Sad

# 624
Гери,бебетата са най-добрите паразити.Те си взимат от теб каквото им е нужно,и чак каквото остане е за теб.
Лека бременност ти желая!

# 625
Гери, не се притеснявай, както е казала Вили те си вземат каквото им е нужно. Цялата бременност я изкарах с повръщане и киселини. Хранех се съвсем малко, наддадох 12-13 кг за цялата бременност. Родиха се двама големи юнака, чак аз не можах да повярвам къде съм ги събрала  Laughing
Ти си едва в началото, после става по-трудно, но си заслужава всяко неразположение. Търпение сега, почивай си и спи сега, защото после няма наспиване, когато се родят няма и да имаш спомен от гаденето.  Hug

# 626
  • UK

Аз съм с такава количка, препоръчвам я с две ръце! Много е лека и сега макар децата вече да понатежават пак си е изключително маневрена и лесно се бута, дори с една ръка Laughing
Няма към нея кошове за новородени, но аз не съм и вземала такива, може да се купят допълнително порт бебета има такива на Бритакс или на която и да е др марка (ОЛХ е залят от такива предложения, според мен дори, няма смисъл от такива или ако непременно се държи на тях, то няма смисъл да се купуват нови, които са си суми и са излишни според мен Peace ). Ние сме просто е едни подложки на Минене, които ползваме лятото и зимни чували, които ползваме зимата, като съвсем мънички си бяха в чувалчетата направо като застопорени Mr. Green

Ако имате въпроси по отношение на количката, винаги можете, да ми пишете! Ще откликна с радост Hug

# 627
Кокона благодаря за отзивите  Hug Искам само да питам има ли пълно легнало положение количката? Ако не е проблем можеш ли да снимаш твоята и да покажеш как изглежда когато е в легнало положение  Grinning

# 628
Здравейте,

портбебета на мен ще ми се наложи (живот и здраве) защото няма как да свалям бебетата сама, а няма как да кача количката в нас с малкият асансьор който имаме в блока. Simple Smile. Иначе съм съгласна, че не са необходими....

Аз пък да ви се оплача от моите девойки. разположени са в ляво и дясно по една и като легна на лявата страна, се сърди лявата, а като легна на дясно - дясната. По гръб не мога, защото не мога да дишам и е някакъв ужас.... бъзикаме се вкъщи, че отивам да спя на закачалката Simple Smile (ако ме издържи) Simple Smile.

# 629
Момичета я да си питам нещо понеже може някой да е минал през същото
Преди 5 дни леко се наведох и как си прищипах един нерв който минава от кръста през целия десен крак. На ма да ви казвам за какви болки става дума... Още същия ден ходих при един рехабилитатор , който уж освободи нерва но все пещ ужасно ме боли. Общо взето първите дни не можех да спя пат болка. Последните 2 дни положението е малко по добре ,но все още трудно се придвижвам. Мажа крака с алгезал и магнезиево олио , а за пиене само но шпа и евентуално парацетамол. Ще съм благодарна на всеки съвет.

Общи условия

Активация на акаунт