Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 069
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета, искам да помоля за съвет. На 11.11 направих поръчка на детско яке, ден след това продавача ме помоли да отменя поръчката като за причина отбележа "по мои собствени причини". Влязох отново в обявата и видях, че е активна. Писах му, че виждам, че все още има от тези якета и попитах защо отказва да ми го изпрати. Отговор не получих. Реших да уважа частично молбата му и отказах поръчката като посочих за причина, че количествата на продукта са изчерпани. Съответно продавача отказа да приеме споразумението. Хвана ме яд...за мен е по-добре да ми изпрати якето понеже ако го поръчам сега от др. продавач ще ми излезе минимум с $9 по-скъпо, но ми е пределно ясно, че това няма да се случи. Чудих се дали да не сигнализирам в Али, но ми се струва прекалено. Защо аз да излизам кривата за разпадането на сделката? Дали пък просто да не изчакам да изтече времето за обработка  newsm78
Трябва да направиш диспут той да го приеме и да ти върнат парите дори и да има обява може просто да няма от тия якета не знам защо така правят но на мен ми се случи с парите които ти върнат ще си поръчаш от друг няма смисъл да чакаш, явно нищо няма да ти прати.

# 106
potrebitel22, стигаш до плащане, избираш тип карта, въвеждаш име, номер и код и плащаш. Веднага ти теглят парите/блокират и така.

А какъв е този код newsm78 и има ли опасност да поръчам нещо за 10 долара, а да си изтеглят 20?
Знам, че купувача в ибей винаги е защитен от всякъде, надявам се и в този сайт да е така. Благодаря за информацията.

# 107
  • Разпиляна във въображението
На гърба на картата има цифри. Въвеждаш последните три. До момента не съм срещнала мнение, което да твърди, че са му изтеглили повече пари.  Simple Smile

# 108
  • Beyond the stars
А какъв е този код newsm78 и има ли опасност да поръчам нещо за 10 долара, а да си изтеглят 20?
Знам, че купувача в ибей винаги е защитен от всякъде, надявам се и в този сайт да е така. Благодаря за информацията.

Защитен си, ако знаеш правата си  Peace Като за начало прочети първия пост от темата.
Вероятността да дръпнат и долар повече от картата е нулева, единствено над сумата е ако самата обслужваща банка има такси за онлайн транзакции  Peace

# 109
 Twisted Evil Или пък не си видял добре колко е сумата при самото плащане , ако има сума и за доставка например ! Mr. Green Последния път на великия 11,11 на всички поръчки ми пишеше една сума , а ми взе по- малко , заради това , че поръчвам през телефона ! Иначе на ордера си стои сумата която е в сайта  newsm78 Важното , че са си по- малко паричките , сметнах че ми излезе долара по 1,512

# 110
  • Пловдив
Обърна ли ли сте внимание, че поръчките направени на 11.11, срока за доставка е 40 дни, а не 60. Интересно ми е това дали е било само за промоциите на тази дата или отсега нататък срока за доставка става 40 дни?

# 111
Обърна ли ли сте внимание, че поръчките направени на 11.11, срока за доставка е 40 дни, а не 60. Интересно ми е това дали е било само за промоциите на тази дата или отсега нататък срока за доставка става 40 дни?

Имам поръчани бижута на 11.11 и срока за доставка си е 60 дни.

# 112
Благодаря за новата тема . Последните ми пристигнали поръчки.

Сако , размер S  и в двата цвята , харесва ми и си отговаря на номера  

http://www.aliexpress.com/item/2014-Fashion-Winter-Women-Slim-Bl … e/2018134627.html

За втори път поръчвам и тази дълга рокля , отговаря си на размера

http://www.aliexpress.com/item/2014-new-fashion-summer-spring-wo … r/1884474660.html
Може ли снимки на роклята! Колко е дълга?

147 см е дълга ( това е размер М ) http://prikachi.com/images.php?images/118/7730118c.jpg
има и червен колан към нея

# 113
Пак съм изтървала темата. Пристигнаха ми тези блузки- червена, кафява и розова( диненото дойде ярко розово) ooooh!
http://www.aliexpress.com/snapshot/6284239335.html

# 114
  • Beyond the stars

На при кратък срок ми светва лампичка, защото хич не е в твоя полза и лесно можеш да го изтървеш като си свикнал другите неща да са по 60 дни срок на защита.
Така или иначе това не е точно срока на доставката, а по-скоро срока на твоята защита.. колкото по-дълъг, толкова по-добре  Wink

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 14:54 от Вълшебство

# 115
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е тази блуза?От доста време ми е в листата и се чудя...
http://www.aliexpress.com/item/HOT-Punk-Women-Loose-Blouse-Cotto … g/1857060775.html
Аууу и на мен много ми допада  Crazy
Няма много коментари за нея обаче....Ако се престрашиш,успех и пиши Wink
Аз си чакам първите поръчки от този сайт,направени на 6 ноември и нямам търпение  Simple Smile

# 116
 newsm78 Само една от всичките е с 40 дневен срок , само че пък тя беше с най- дълъг срок за шипване - 30 дена  , може да са обвързани с общ срок някакъв , знам ли  newsm78 newsm78

# 117

Моята е пусната на 11.11., шипната на 12.11., доставка до 60 дни. Дълбоко се надявам да пристигне за по-малко от месец  Wink

# 118
да и аз имам поръчки от 11.11 с 30 дни защита и ще ги следя доста внимателно че една седмица мина но ми ги обработиха доста бързо. дано да дойдат за 30 дни, малко ме съмнява.

# 119
Здравейте

Една пратка ми стоеше замразена една седмица сега е затворена поради съмнителен продавач отговарят ми от алито че трябва да ми върнат парите от 7до18 дни   newsm78 
Дали ще се случи или трябва да пиша някъде защото онзи отговор беше от автоматичните системни  newsm78 чаках пратката доста време  #Cussing out продавача не ми отговаря
Продавача имаше висок рейтинг продукта много поръчки и положителни коментари защо стана така

Общи условия

Активация на акаунт