Пазаруване от Aliexpress.com 40

• 52 332
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
Да ви попитам, знаете ли дали информацията за митниците в този сайт е вярна? http://www.aliexpressbg.com/2014/11/blog-post_12.html

# 181
stankova82

аз се порових малко в инета  Mr. Green

Точно така -

Ако стоката още не е получена, категорично не трябва да избираш частичен рефънд  Wink

той ще ти върне тези 3 долара, а останалата сума ще е за него. Дали якетата са изпратени  - никой не го знае. Точно заради това и бърза толкова - демек само няколко часа имаш да поискаш "компенсация"

miroslava.k

Да, вярна е  Peace виж темата за митница, всички дружно маршируват натам, има навалица

# 182
ужас, чакам огрооомен брой пратки  Cry.

# 183
ужас, чакам огрооомен брой пратки  Cry.

Спокойно, може би няма да отидат, аз тук получих пакета си в пощата... Но пък сега имам отворен диспут  Mr. Green И продавачът мълчи  Whistling Има още време да ми  отговори, дори бутона за клайма още не се е появил. но познавайки тези мили китайци мисля, че чака последен срок - да има време да ме  предложи нещо "невероятно изгодно"  hahaha

# 184
  • Beyond the stars
Здравейте! Сигурна съм, че въпроса, който искам да задам, е обсъждан милион пъти, но нямам време да ровя назад в темите - искам да поръчам нещо, на което му остават броени часове до изтичане на промоцията. Затова моля да ме извините и благодаря предварително за отговорите Simple Smile
Бременна съм в 7 месец и искам да поръчам някои дрешки за бебето, които да ползвам от самото начало, включително за изписването. Казвали са ми, че номерата на дрехите не си отговарят и трябва да поръчвам поне номер по-големи. Но как стои въпроса с бебешките дрехи? Размерите на повечето са дадени 0-3 м., 4-6 м. и т.н. Но да поръчам размер 4-6 м. за новородено? Знам и че бебетата растат с часове и не искам да рискувам с прекалено малки дрехи, които да ползвам само 1 месец. А ако са прекалено големи, има вероятност изобщо да не успея да й облека, при положение че е февруарско бебе. Как процедирате вие с бебешките дрехи?

Към всички обяви би трябвало да има таблица с размери в сантиметтри, най-добре е да се ориентирате по нея  Peace

# 185
  • Ямбол
anichkaaa83 обикновено са умалени,но не на 100%, аз сега също поръчвам доста дрешки,предпочитам,да са по-големи,от колкото да не станат изобщо,но и много си зависи от бебето,колко голямо ще се роди.

# 186
fandango на теб имам много да ти благодаря, страхотна си  Hug но като си знам късмета...поне 20-тина ще отидат там. А повечето са уговорени за по-ниска стойност. И незнам какви извлечения ще показвам там  newsm78 че и повечето са за приятелки  ooooh!
А за диспутите, да в последния момент е най-интересно, ако изобщо се включи де. Ако е като моя...

# 187
miroslava.k

важното е да получиш само едно известие, тогава ще дължиш само една пощенска такса  Peace
 ДДС се плаща за всяка пратка отделно, няма да ги сумират! Ще ти дадат документа, показваш го на приятелките и ще ти  връщат парите.  Grinning Hug

# 188
  • Ямбол
miroslava.k

важното е да получиш само едно известие, тогава ще дължиш само една пощенска такса  Peace
 ДДС се плаща за всяка пратка отделно, няма да ги сумират! Ще ти дадат документа, показваш го на приятелките и ще ти  връщат парите.  Grinning Hug

в др.тема за митници, писах от личен опит, че не е така, за всяка се дължи такса.

# 189
никид

видях  Peace
 Обаче и аз писах от личния си опит - така че сигурно както провърви  Whistling А сега вече май ще ни таксуват наистина за всяка една - по 3.50 за всяка пратчица и само виж как ще си напълнят бюджето поне малко  Mr. Green

# 190
   Бях си поръчала ръкавици, не ги получих и съм изпуснала срока за евентуален диспут. Сумата е малка, но не смятам за редно да не се изпращат стоки и да се прибират парите за тях. Имах възможност да поставя оценка, използвах я. На кои други места мога да публикувам данните на мошеника за да не се набутват и други клиенти? Няма изискване за минимална сума за поръчка.

# 191
  • Beyond the stars
никид

видях  Peace
 Обаче и аз писах от личния си опит - така че сигурно както провърви  Whistling А сега вече май ще ни таксуват наистина за всяка една - по 3.50 за всяка пратчица и само виж как ще си напълнят бюджето поне малко  Mr. Green

По принцип таксата е пощенска и би следвало да е за всяка отделна поръчка, но явно е въпрос на тълкуване от отделния служител. Peace

dunavska няма какво друго да направиш. Можеш да пишеш и на custom support-a на Али, но не знам дали ще има ефект.

# 192
  • хасково
  Момичета , може ли малко помощ, снощи  благодарение на миленка от групата във фейса изпратих ескалиране на диспут, но днес виждам че продавача ми е променил сумата и излиза че искам само 3 долара да ми възстанови, какво да направя за да променя сумата , да натисна VIEW SELLER  SOLUTION  там ли мога да променя сумата на продавача ?Благодаря предварително!
Did you receive your order    No
Do you want to return goods    No
Dispute Reason:    No tracking information
Dispute Order Total:    US $ 13.18(US $ 12.97Product Price andUS $ 0.21Shipping Fee)
Refund Amount:    US $ 3.00
Dispute Opened:    Nov. 19 2014
Returning Goods:    No
Requests Detail:    The seller is a cheater! I want my money back!

Seller    No    No    US $ 3.00    2014-11-19 12:16    Propose Solution    The seller is a cheater! I want my money back! и е цититирал моят коментар ?

# 193
  • Beyond the stars
 Момичета , може ли малко помощ, снощи  благодарение на миленка от групата във фейса изпратих ескалиране на диспут, но днес виждам че продавача ми е променил сумата и излиза че искам само 3 долара да ми възстанови, какво да направя за да променя сумата , да натисна VIEW SELLER  SOLUTION  там ли мога да променя сумата на продавача ?Благодаря предварително!
Did you receive your order    No
Do you want to return goods    No
Dispute Reason:    No tracking information
Dispute Order Total:    US $ 13.18(US $ 12.97Product Price andUS $ 0.21Shipping Fee)
Refund Amount:    US $ 3.00
Dispute Opened:    Nov. 19 2014
Returning Goods:    No
Requests Detail:    The seller is a cheater! I want my money back!

Seller    No    No    US $ 3.00    2014-11-19 12:16    Propose Solution    The seller is a cheater! I want my money back! и е цититирал моят коментар ?

Нищо не правиш, твоята сума, която си поискал/а не е променена.
Като влезеш в диспута имаш твоето желание в Open Dispute и неговото предложение в отделно клонче.
При ескалиране Али съпоставя двете. Нищо не променяш  Peace

# 194
  • хасково
Благодаря, Вълшебство!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт