Автомат за надежда – връща ресто, усмивки и бебета! (бъдещи мами над 35)

• 27 294
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • Истински се вижда само със сърцето.
Честит Рожден Ден на Тео Hug

# 691
Кей, стискам палци за добри новини от прегледа  Hug

Звездолин и Тео са много сладки  Heart Eyes

Перу недей така, за една сбъркана буква Шери да обяснява има ли сестра или не   Laughing

Момичета, днес ли ви беше срещата - да си изкарате супер  Simple Smile

За общата среща не се класирам, ама ние с Уанчето по натам ще организираме европейска , после са на ред Розето и Ината  Mr. Green

# 692
  • В градината...
Ели, аз в седми месец съм в географския център, а в 9-ти мога да дойда на европейската среща  Mr. Green

Днес ходих на АГ /да се запиша за женска консултация, че май имам гъби/. Ами да си използвам каквото ми се полага от НЗОК, те прегледи в София са ясни. Макар и на по-калпав ехораф, си вядиях бебчо, цялото му гръбначе до опашната кост. Много сладко помръдваше, нещо сънливо беше. Че с тази липса на корем някой трябва да ме щипе от време на време и да ми напомня, че съм бременна.

# 693
Благодарим много за поздравленията и пожеланията  Hug Рожденикът заспа и аз сядам малко със закуската от Танчето и да прочета спокойно пак всичко. Сутринта като му се разпяхме в леглото всичките и той леко се зачуди какво става, обикновено той ни буди с песен  Mr. Green Магнет, ще ги запознаем другия път като дойдем  Simple Smile Розе, ето оттук е рецептата, без захар и стафиди, но ябълките ми бяха сладки http://www.melskitchencafe.com/healthy-oats-and-applesauce-muffins/, много му харесаха. Подаръка от каката са бебешки четки за зъби  Grinning

Какво е това предаване, разкажете, моля?

Кей, Рейнбоу  Praynig
Жане, успех с тестовете
Перу, ех че хубаво, че с го видяла малкото човече

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 11:55 от mimche

# 694
Перу, тя Уанчето предложи Брюксел за среща, тъкмо Хана ще ти препоръча нейната болница за раждането Simple Smile, а после с бебето на среща в Австралия например  Mr. Green

Радвам се , че сте се видяли с бебо, да расте все така малката шушулка  Hug

# 695
Честит Първи Рожден Ден на малкия сладур Тео!
 newsm38 newsm67  ura
Каката е измислила страхотна украса на тортичката
Шери  Hug дано всички трудности са минали и Александър има щастливо детство
Амини  fingerscrossed за пункцията

# 696
Честита първа годинка на Тео ! Да е здрав , палав , умен и да постига леко целите в жиота !
 newsm38 newsm59

Перу , голям кеф е да виждаш как малката попва лъжичка почва да става човече  Hug
Немога да видя Звезди ,но ще погледна пак в албума  за новите снимки .

Хубаво изкарване на срещата ! Да се наговорите сладко и да си пийнете с кеф ! lalalala

# 697
Какво е това предаване, разкажете, моля?
Мимче, в предаването "На кафе", д-р Тимева говори за новия проект "Моето мечтано бебе".
Това е съвместна инициатива между предаването "На кафе" и Медицински комплекс "Д-р Щерев".
В рамките на проекта три двойки ще имат възможност да получат безвъзмездно лечение за забременяване чрез три различни процедури.

Условието беше - одобрените да бъдат реалити звезди. Всичко ще бъде заснемано и показвано - от началните прегледи, изследвания, процедури ... и т.н. чак до щастливия финал - раждането.

Следя го с интерес (още от самото начало) винаги когато имам възможност.

Перу, видяхте ли пола?

Ава, заедно ще си помечтаем за поне по едно Коледно чудо, нали? hug

# 698
  • На остров
Честит рожден ден на Тео  bouquet  Hug ! Много е сладък и мъфините изглеждат супер Heart Eyes !
И при нас има традиция да се събужда рожденика със песен и торта Simple Smile !
Мимче пожелавам ви много щастливи мигове с порасналото момче  bouquet ! Каката е избрала много хубав подарък!

Ели стискам палци за днес !

Рейнбоу също стиснати палци!

На амини пожелавам много много успех утре  Hug ! Амини ти ще успееш  bouquet !

Мамче и Тазну моля интересните предавания ни ги разказвайте подробно javascript:void(0);

Кейче дано не прокървяваш повече Hug !

Розе няма как да не ви завидя на теб и на Ината за времето Hug

Перу чудесно е , че сте видяли малечко Heart Eyes .

А на звезда момчето не само е сладур ами е модерен и готин имаше суичър на ГАП Simple Smile .

Мира ще те имам в предвид за инфо на тема магазини Sunglasses .

Аз съм за Среща Европа  Simple Smile, навита съм на почти всичко, за което ми е нужен един полет.

# 699
  • В градината...
Мамче, на този ехограф - трудно. Но преди 2 седмици в София се видя, че това, което го имат и момиченцата, и момченцата, при нас не стърчи, а сочи надолу. По това се различават.

# 700
Мамче,  съгласна съм да си помечтаем заедно  hug.Аз и на този цикъл възлагах големи надежди, че един кекс маратон дръпнахме, но явно не му е дошло времето  Rolling Eyes
Гледам срещата се измества от центъра на страната към центъра на света  newsm78.
Перу браво за виртуалната среща с бебо, скоро и чрез подритвания ще си комуникирате. newsm32

# 701
  • В градината...
Ми така е, като сме глобалистки  newsm78

# 702
Що да се измества бе Simple Smile просто повече срещи на различни места и накрая ще станем Бъдещи мами над 35 и настоящи мами над 35 - околосветски пътешественички  Mr. Green

Благодаря за палците, аз ще тръгвам след 15- тина минути Simple Smile

# 703
Еми, Даре не се знае нищо.Аз се запознах с ТМ и същата вечер отидохме на купон в тях и не си тръгнах повече.И така вече 15-та година.
Даре, мисля, че разконспирирахме любовницата  #Cussing out #Cussing out

Мимче, така се празнува първи рожден ден

Много сладко пухче си имате  Heart Eyes
Посипвам си главата с пепел.Грешка от недоспиване. Banghead

# 704
Забравих да кажа одеве, че всичките ми пункции са с упойка, ще умра от страх иначе  Simple Smile
За Узана не знам дали ще дойда, но за разходки в чужбина съм винаги готова  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт