Автомат за надежда – връща ресто, усмивки и бебета! (бъдещи мами над 35)

• 27 291
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Мимче, честита ви първа годинка на Тео! Да е жив и здрав, да расте весело и жизнерадостно дете, и много, много да ви радва!

# 676
Този път хванах промоцията на бебока.

Мимче, честит рожден ден на малък, сладък бузанко Тео! Heart Eyes
Пожелавам само едно, здраве в изобилие! Останалите неща усмивките ще донесат!

В момента при Гала дават д-р Тимева в проекта "Моето мечтано бебе".

# 677
Мамче и аз точно това гледам и така се развълнувах! До сега не съм ги гледала, щото съм на работа обикновено.

# 678
Добро утро!
Мимче да ви е жив и здрав малкия Тео!Голям мъж да стане,а до тогава много щастливо детство му желая!Страхотно меню за 1 РД  Peace. Весел празник днес! Какъв е подаръка от каката?
Успех на Ели за работата днес   fingerscrossed
Хич не ми се работи и ми личи отдалече, а и ми дойде  и съвсем съм вкисната  Crossing Arms
Но ще ми мине, а и календара на телефона ми отредели дата, че трябва да (не) ми дойде на 24.12.Ще си помечтая сега, пък просто после ще ми е малко по-гадно от друг път.

# 679
  • София
Ох какви са сладури младежите, ЗВЕЗДА, Мимчееее, искам още едно бебе момче! Ааааааааа и честит първи рожден ден на на набора! Много да е здрав и щастлив!

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 10:50 от magnet_for_happiness

# 680
Мамче и аз точно това гледам и така се развълнувах! До сега не съм ги гледала, щото съм на работа обикновено.
Танзу, почти всеки път съм ги гледала, тъй като обикновено съм си вкъщи.
След рекламите чакаме резултата от кръвния тест. Вълнувам се и имам предчувствие, че ще е положителен. fingerscrossed

# 681
Ооо браво Мимче ! Честит рожден ден на Тео! Как минава времето кога се роди ,кога стана на една .. И другите бебета тук !
Аз току що си взех пратката от ибей 50 за овулация и 10 за бременност . Ставам сериозна и това е ( май вече влязох в Сатурновата дупка ,но този път ми действа мотивиращо пък да видим ) Simple Smile

# 682
Еххх, жалко. Отрицателен е. Sad
Милата, разплака се. Но д-р Тимева ѝ каза нещо много мило и успокоително - "Един ден бялата лястовица ще кацне и на вашето рамо".
И се надява следващият път сълзите на Надя да бъдат от щастие. Hug

# 683
Оффф, тя се разплака, аз се разплаках  Cry
Дано да успеят тези млади хора, пожелавам им близнаците, за които мечтаят!

# 684
Мимче, да ви е жив и здрав този малък хубавец Тео! Много ми хареса идеята за двете знаменца на тортичката му! Grinning Дай рецептата за бебешките мъфини, моля!

Аз не можах да видя Звездолин. Звезде, сложи снимка в албума като имаш време.

Танзу, мога да пробвам орехите и бадемите. От карантията ям само пил.дроб, но сега постя.

Дари, правилно казва Шери, не е казано, че бебето трябва да е от ТМ. Той много няма заслуги напоследък.  Mr. Green

# 685
Много е сладък Тео, да е жив и здрав  Heart Eyes
Жълта роза, през август ми преляха 5 банки желязо, и оттогава реших, че ще направя всичко въможно повече до не се налага. Пия ежедневно пчелно млечице и след всеки цикъл 10 дни желязо и биозин имунобаланс. Последния път желязо не съм пила. Биозина представлява  лактоферин, при вас вероятно се продава в такава форма. При всяка кръвна картина виждам повишение  Mr. Green

# 686
  • В полите на Пирин планина
Честит рожден ден на малкия Тео,  да е жив и здрав, много весели игри и по малко бели nbirthday 

# 687
Честит рожден ден на прекрасния Тео! Да е жив, здрав и много много палав.

Амини стискам палци за утре!
Рейнбоу стискам палци за днес!

# 688
Мимче да ви е жив и здрав рожденика.Пожелавам му щастливо детство и много лудории.

Мира на боб не мога да гледам,но имах една намахана шефка,която ми казваше:"Когато един мъж те нерви,му гледай на кафе,да му се пада път."

# 689
  • В градината...
Еми, Даре не се знае нищо.Аз се запознах с ТМ и същата вечер отидохме на купон в тях и не си тръгнах повече.И така вече 15-та година.
Даре, мисля, че разконспирирахме любовницата  #Cussing out #Cussing out

Мимче, така се празнува първи рожден ден

Много сладко пухче си имате  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт