Богатир се роди, дами, нова радост се роди! 155 Американска тема!

• 56 442
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Чикаго / София
Зоуи аз органически не мога да понеса да чета или гледам каквото и да било за Хъни Бу Бу. Ще поврна! Sick

Съгласна съм с едно- всяко дете показва кога е готово и всяко дете възприема по различен начин. Само майката знае тези неща и може да избере правилният момент и начина по който да поднесе информацията. Най- важно за мен остава, детето да се отпусне и да вярва на родителя. Да е спокойно и да задава въпроси без страх.

Peace

# 76
Абе за знаене и моите знаят за секс, бременност, раждане, превенция. За говорене - и ние редовно говорим за вредата от цигари, алкохол, дрога. И по изложби ходим, и снимки гледаме... Белким стигне и остане в главите им. За майка ми всичко, което е свързано с половите органи си остава в графа unmentionables.

Анет, сразена съм.

Не знам коя е Хъни Бу. Крисия, Хасан и Ибрахим хем са ми мили, хем ми е мъчно за тях.

# 77
  • У дома
Остава, Фея, остава. Аз много намилам, дори пред приятели на моя син понякога като набера скорост. Тези дни разбрах защо той никога не ми се сърди. Каза, че приятелите му много ме уважавали и даже му завиждали, че има майка, която му говори постоянно, защото означавало, че ме е грижа за него.

И на мен Крисия, Хасан и Ибрахим са ми мили. Много ми хареса представянето им.

# 78
  • Чикаго / София
Я дайте идеи за подарък за рожден ден на 11 годишно. Деница има РД след 2 седмици и съм тотално без никаква идея за подарък.

# 79
Фейо,ще рева пак тук не след дълго..
*
ирка,Н иска арт кит/ книга за рисуване за Коледа,в Костко има за 30 кинта огромен куфар с всякакви бои и пр. Билети за театър/мюзикъл. Билети за арт ателие/керамика рисуване/стъклодухане или подобно. Пейнтбол билети. Борд игра

# 80
Аталанта, а вашите обяснявали ли са ти? Най-много мразех да ми кажат "Като пораснеш, ще разбереш."

Я дайте идеи за подарък за рожден ден на 11 годишно. Деница има РД след 2 седмици и съм тотално без никаква идея за подарък.

Аз моята голяма фръцла си я питах какво иска. Едно, че сме на много по-малко място в момента. Второ, искам да усеща, че има и контрол над живота си, и отговорност за него.

Истината е, че всъщност нито един подарък не я зарадва толкова много, колкото партито за рождения й ден.

# 81
Ванх: http://glasove.com/politika/44427-krisiq-hasan-ibrahim-i-guznata … -nacionalna-svqst

Следях темата в клюкарника за историите по време на социализма и днес като по поръчка тази статия: http://www.btv.bg/article/lifestyle/tri-mita-za-kulinarijata-po- … skija-rezhim.html

Не съм в ПМС. С. не е изразявала интерес към секс, полови органи, защо бебето беше в корема и как се е взело там. Ако повдигне въпроса, ще говорим.
Дерт темата ми е за смъртта, защото аз самата не съм я приела "като естествен етап от живота".

# 82
И за смъртта сме говорили. Или аз, или фръцлите повдигаме темата всеки път, когато трябва да се разделим с нещо. Имали сме поводи да я обсъждаме и във връзка с починали близки или животинки. И в това отношение (както с дядо Коледа навремето) трябва да вървим срещу течението. Иска се много повтаряне, та идеята да бъде приета до степен да е втора природа.

# 83
  • Чикаго / София
Фея аз всеки път ги питам кой какво иска, но тази година Дени няма идея. Играчки не иска вече, спортни принадлежности има почти всички.  Иска по-голямо колело, ама ще трябва 5 месеца само да го гледа, докато дойде време да го използва. Не знам ще го мисля още.

Анет мерси за идеите, ще ги погледна този арт кит в Костко.

Парти няма да има! Юхуууууу! Вместо парти пожела да отидем за 1 уикенд да караме ски семейно. Само се надявам да има сняг Simple Smile

За смъртта също сме говорили. Особено напоследък. Преди 2 седмици почина единият им прадядо, който те добре познават. Та отново имахме повод да поговорим Sad 

Тези разговори са на етапи Ники. София е в тази възраст  да задава подобни въпроси.

# 84
Ирка, Дени пада ли си по сайънс? Ако да - има много опции. Можеш да видиш сетовете на Thames & Cosmos. Кажи от какво се интересува - може да имам и други идеи.

# 85
  • usa
ирка, сигурно няма да ти е много от полза информацията за момче, но все пак Simple Smile, д. ще получи тениска с куул надпис отпред, той ги харесва такива и е мат джънки и комплект за запояване . Също няма да има парти. Баща му ще го заведе с един приятел до недалечен закрит воден парк за два дни и това е Mr. Green.

# 86
Roominate би било интересно, ако има инженерни наклонности.

# 87
  • Чикаго / София
Супер сте! Знаех си, че ще има хубави идеи.

Зоуи много благодаря за идеите с Thames & Кosmos. Ще ги разгледам на спокойствие в нас довечера.

миз всъщност идеите за момче са даже по-актуални при нея. Идеята с тениската е страхотна. И тях ще разгледам. Дени много би се зарадвала на нещо такова. И комплекта за запояване е добра идея, но ще я запазя за догодина. Тя в момента ходи на някаква Забавна Електроника и там на ел. платки правят разни движещи се джаджи. Целта е накрая робот да направят. Тя доста добре се справя с подреждането на транзистори, резистори и пр. неща от които аз нямам никаква представа какво са и как правят нещата да се движат. Добре че е баща й в къщи та да се занимава с нея. Ще изчакам обаче да напредне още малко и комплекта за запояване ще влезне в употреба тогава.

Иначе какво обича, миии всичко което не е за момичета, не е розово и лилаво  Laughing

Всякакви спортни принадлежности, ама както написах има вече почти всичко. Е, няма електронен скутер, ама няма и да получи, нищо че иска.

# 88
  • У дома
Фея, моите родители бяха прогресивно настроени. Даже братовчедите ми идваха да си говорят с тях, защото не можеха с родителите си. Майка ми и до сега ми напомня за полезностите от здравословен, семеен, сексуален живот Simple Smile

Ирка, май са ти дали добри идеи. Аз поръчах това за Мая - http://www.amazon.com/Step-Spin-Figure-Skating-Spinner/dp/B00KWI … ;m=A3CXLVY95TLOF5  понеже се готви да ходи на олимпиада с фигурното пързаляне. Та ще тренираме въртележките и на сухо Simple Smile

# 89
Ирка, ето още няколко идеи:

- Това издателство прави много хубави списания за деца с различни интереси и в различни възрастови групи

- Тази поредица пъзели - CityScape

- Pull-Up Bar за рамка на врата, на който може да се сложи такава стълба или висилки, люлка

- Може да им направите и  стена за катерене

- Това е много скъпо, но за деца, които имат интерес към такива неща, може би е добра идея - ако се откаже от парти или екскурзия, примерно, и се включат и други приятели/роднини в подаръка: LEGO Mindstorms EV3

С такова Лего едно 13-годишно момче направи браилов принтер.

Дописвам:

- Може вече да е голяма за това, но все пак ето Little Passports

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 23:44 от Zоie

Общи условия

Активация на акаунт