Богатир се роди, дами, нова радост се роди! 155 Американска тема!

• 56 447
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Ха така ви предпочитам Wink

За смъртта Геле ме попита на 3.6 - бяха дискутирали с приятелки в детската градина. От отва време датират и разни забавни от типа: "Мамо, не давам да умираш, че кой ще се грижи за моите бебета". Иначе си имаме семейна парола "the dead bunny" - видяхме на улицата размазан на палачинка заек и аз използвах случая да обясня нагледно, че това се случва на деца, които не слушат майките си и пресичат улицата сами, снимахме го, броихме кости и зъби - баща им беше сериозно потресен  Crazy Изобщо аз дудна по неудобните въпроси, баща им малко като бебета ги третира и се препираме, макар, че е вярно, че малко драматизирам и попреувеличавам материята, но "страх лозе пази" -да вкараме и малко народна мъдрост.

Последна редакция: пт, 21 ное 2014, 23:36 от Agent Provocateur

# 91
  • У дома
Бихте ли направили tracing genealogy through dna. Мисля да подаря един такъв тест на ММ за коледа. Знам, че е далечен роднина на Раковски, но може още нещо да излезе Simple Smile

# 92
Аталанта, не мисля, че тези тестове могат да ти дадат такава информация, специално за някой, чието родословно дърво е извън САЩ. Мисля, че бихте били разочаровани от резултатите. Иначе е супер като идея.

# 93
  • WA, USA
Уууу не ви е срам, изписали 3 страници по петъшки, за вас работа няма ли.

Нямам какво да кажа за секса, ама за смъртта - смешна случка от преди няколко седмици. Карам се на Иво за нещо и после лягаме, той още реве на бънк беда отгоре, аз отдолу с Павел. По едно време Павел не издържа и решава да успокоява брат си ама онова пак реве и Павел му вика: "I know Ivo you are sad because we all gonna die, and mommy and daddy, and me and you we all going to die." (това го казва с потреперващ глас). Иво отгоре прихва да се смее - "you forgot Simo - he's gonna die first."

Говорим си в къщи свободно за всичко, нямам притеснения от училищните образователни програми - трудно ще развалят това което е изградено в къщи.

# 94
Я дайте идеи за подарък за рожден ден на 11 годишно. Деница има РД след 2 седмици и съм тотално без никаква идея за подарък.

Experience? See www.zozi.com

# 95
  • някъде
Благодаря за посрещането!Мъжът ми е американец и идвам при него.Взех си визата миналата седмица.Във вторник ще летим.Ще прочета няколко теми назад,за да се включвам по-адекватно тук.

# 96
РумиLaughing Право е детето.

Във вторник ще летим.
Оооо, милата! Представям си колко ти е приповдигнато, как тръпнеш в очакване и как ти подскача сърцето при мисълта за тази така скорошна промяна.

Желая ви да сте много щастливи тук, да изградиш близки приятелства, да ти е уютно на душата.

Питай, разказвай ни. Ще ни е интересно да общуваме с теб.

Мишки, как е Спас?

# 97
Момичета, Моля за информация!
Как изпращате малки колетчета от Америка до България?
От района на Бостън трябва да тръгне или ако има някакъв пункт , до който да го прати и от там за България. Някъде бял чела, че има фирма в района на Чикаго, която често има контейнери до България, ама не мога да се сетя нищо повече.
За колет до 5 кг питам.
  bouquet

# 98
Момичета, Моля за информация!
Как изпращате малки колетчета от Америка до България?
От района на Бостън трябва да тръгне или ако има някакъв пункт , до който да го прати и от там за България. Някъде бял чела, че има фирма в района на Чикаго, която често има контейнери до България, ама не мога да се сетя нищо повече.
За колет до 5 кг питам.
  bouquet

USPS.com Само тях ползвам. Всеки пощенски клон може да се справи със задачата. Може също да си потготвиш пакета така, че пощальонът да го вземе направо от вас.

# 99
Благодаря! smile3525

# 100
  • У дома
zhekova, успех с местенето!

Някой да е вадил амер. паспорт по бързата процедура? Ще подам документи в понеделник, казват 2 седм по принцип, но хващаме деня на благодарността Sad

# 101
  • някъде
Благодаря,момичета!Надявам се ако има някоя от вас близо до мен да пише.Ще ви държа в течение.Имате ли представа ка преминава срещата с имиграционните на летището?Създават ли проблеми?Какво питат?Има ли опасност да не ме пуснат  Laughing

# 102
аталанта, има и експресна. питай в пощата.

# 103
  • У дома
Ники, мерси, ще питам на място. Просто се чудя дали да букна наново почивката за 14ти.

zhekova, ъпсурд да не те пуснат. Те мен пуснаха на времето, келеш на 20 и кусур години с бизнес виза и почти без пари, че теб ли няма да пуснат Simple Smile Лек път!

http://www.chitagfair.com/  SATURDAY NOVEMBER 22 - 10A TO 6P, SUNDAY NOVEMBER 23 - 10A TO 5P
NAVY PIER, CHICAGO IL

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 02:14 от Atalanta

# 104
Жекова, добре дошла!  Лек път и успех с местенето!

Спас е по-добре.  Два дни вече вади сополи, гоня го със салфетки и само като ме види да приближавам, бяга.   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт