Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 26 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Simple Smile Алия, гледахме Stokke, има и Black Edition, красиви са, обаче решихме, че не са нашите Rolling Eyes, гледахме и една на Cossato ootuto Simple Smile Много са цветни и въпреки, че не харесвам шарени колички, тези ми допаднаха и са сравнително удобни...За сега обаче в списъка остава фаворит Bebe Comfort и Inglesina, искам да видя на живо и Foppapedretti MYO, както и I Candy....Абе много сме претенциозни Simple Smile
Иначе решихме, че ще си вземем Chico next to me кошарката, която ще ни е удобна за път, за морето и за първите дни когато вземем бебе у нас, защото е от тези които се прилепят към леглото Simple Smile А дървената кошарка тепърва я мислим  Crazy

Девойки, чудя се дали да си правя таблица с бюджет или ще получа сърцетуп от нея...със сигурност ще си направя списък в excel какво и къде сме харесали, обаче май ще оставя графата с цени, че направо ни се изправя косата Grinning

И тук има Black edition Stokke, ще я видя днес. Фопапедрети ми харесва само със зимния кош, с летния ми е ужасна, иначе е много приятна количка, влюбих се в червената. Видях Косато и тук на витрината на 9+, обаче аз нещо не мога да се примиря с цветовете и шареното. Laughing Но да ги гледам са уникално сладки. Heart Eyes Все си мисля, че накрая ще те спечели или Icandy, или ще остане Бебе комфорт. Laughing Да видим. Аз днес ще показвам на мама и Стокето, и Icandy, с всеки изминал ден се колебая все повече между двете. ooooh!
Списък се каня да правя от един месец и все се отказвам, точно за да не се стряскам. Mr. Green Иначе леглото ни е избрано, шезлонга ще е на 4moms mamaroo, избрала съм и шишета, помпа за кърма. Имам голям проблем със спалното бельо и обиколниците. Спалнята е в бяло и лилаво, и ми се искаше и то да е така, но всичко в лилаво е ужасен кич. Ще трябва все да е в бяло и/или бежево.

# 676
Здравейте МайЧета Simple Smile и честит първи сняг на варненците тук!!! Simple Smile)) аз съм отпуска 10 дена и си стоя на топло,  само ям и спя:) но не съм качила още много около 2-3 кг. Но не бързам!!! Коремче си имам доста за моите 48 кг и днес влязох в 5 месец Simple Smile  на 6ти съм на преглед ще видя колко е порастнал малкия юнак!!! Гадене нямам вече сава богу, но пия магнезии, защото имах болки в кръста и корема. Някой да знае добър фотограф за коледа искам да се снимаме с ММ и бебо в корема!!!? Simple Smile  Хубав ден на всичкиии.

# 677
  • В градината...
Деверът ми е добър фотограф.

# 678
Ей, момичета! Нямате насмогване с четенето!  Hug

При мен нищо интересно, така че добре дошли на новите мами и честито на разбралите пола! Аз съм на преглед на 15ти чак, ама не е сигурно, че ще разбера и тогава!
Бебето изобщо не го усещам, или го усещам, но не мога да съм сигурна, че е то, защото постоянно имам газове!  #Crazy

Честито и на всички, които вече са се сдобили с покупки! Аз все още не мога да се наканя, поне полът да знаех!   ooooh! Спомням си, че веднага след като разбрах полът на баткото влязох във FOX (тогава все още имаше магазини в БГ) и му купих ританки и боди с камиончета  Grinning

Хубав ден на всички  wavey

# 679
  • София
Снощи пък, от нищото сякаш нещо ме прободе като с шиш- пак ниско долу, та чак до корема- доста беше силна болката! На вас случвало ли ви се е подобно нещо?

Sabrina_, аз също имах тези пронизващи болки, точно както ги описваш. Започнаха преди повече от месец и тогава приятелка ми каза, че "бебето се закрепвало", нормално било и да съм спокойна.  ?Confused? Не знам от какво са, споделяла съм с доктортата ми, но не помня да ми е казвала от какво са. От като съм болничен съм ги усещала един  или два пъти, а преди бяха доста чести, затова си мисля, че може да са от натоварване.
И аз съм хипер нервна, даже нетърпима, точно както преди цикъл и не знам ММ как ме търпи, трябва да му се връчи медал. Също съм неконцентрирана, непохватна и дори глупава, на съм спокойна, че е временно и след като родя всичко ще се оправи. До тогава повече почивка и по-малко отговорности Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 680
 Здравейте! Можете ли да ми напомните как се слага лентичката за бременност!

bouquet

# 681
# 682
Възможно ли е в 14с. да усещам бебо?Докторката каза че е рано.

# 683
Danielka Радвам се, че това не е нещо сериозно, вероятно трябва да внимаваме и почиваме малко повече, за да не повтаря.

# 684
Привет на всички майчета Simple Smile

Аз се извинявам, че помолих да ме добавят преди няколко седмици, още в старата тема, но едва сега пиша. Обикновено чета от работа, а последните седмици ме бяха затрупали. 

И аз имам голям проблем с киселините - сигурно бебо ще се роди с афро прическа. АГ ми каза, че мога спокойно да си пия Talcid, но да си призная залагам повече на содичката, много ми помага.

Днес бях на преглед и АГ каза вече да си запиша час за ФМ за 20 г.с., която обаче се пада навръх новогодишната седмица. Ходих да чета в темите за ФМ за препоръки къде, обаче там по-скоро се стресирах и в момента се чудя дали направо да не се запиша на 2 места за всеки случай. На всичко отгоре се притесних, че май повечето майски мами вече сте били поне на една?

# 685
Добре дошла infinity_blue и не се притеснявай за ФМ и аз още не съм ходила. Реших, че каквото и да ми кажат за първата (и че е добре и че не е добре) няма да съм съвсем спокойна и да повярвам на пълно, защото бебчето е още малко. Ще направя направо втората в 20 сед.

# 686
Здравейте! Можете ли да ми напомните как се слага лентичката за бременност!

bouquet

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=lenti

ето тук си избираш и попълваш своята

аз за първи път си правих, ти поне имаш опит Simple Smile

а къде точно го усещате - вляво, вдясно, централно под пъпа? при мен сякаш се долавя по-вляво
предполагам зависи как е застанало
сигурно това ще е, макар да не съм убедена, а така се надявам, че вечно ме хваща паниката преди да дойде пустият преглед ooooh!, мина време и почнах пак със страховете

# 687
infinity_blue, аз имах зверски киселини с предната бременност, нито сода, нито талцид нито нищо не ми помагаше, а и детето се роди плешиво, дори и вежди нямаше, беше като Фантомас:) Така че, не знам къде и дали има връзка с киселините и косата, просто се подготви, че ще е тежко!

Ама само аз ли не го усещам това бебе  smile3514

# 688
  • В градината...
Е, чакай де, още ни е рано  Tired Tired

# 689
  • София
Здравейте, момичета!
И аз вече започнах да усещам бебчето, в момента съм 19с. 4д.
Нямам търпение за втората ФМ, имам час за 17 декември при доц. Карагьозова в МД.
За 2-3 дни имам чувството, че корема ми рязко наедря и вече си имам доста добре оформено коремче Simple Smile
Относно БХС.... Аз си правих късния и резултата ми не е от най-добрите. Синдром на Даун 1:340, при възрастов 1:1100, но честно казано не се впрягам много, защото това си е чиста статистика. Щом на ФМ всичко е ОК и бебчето се развива нормално, не мисля, че трябва да се тревожа излишно.

Общи условия

Активация на акаунт