Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за майонезата по време на бременност?
Какви са някои начини за справяне със суха и сърбяща кожа по време на бременност?
Какви са препоръките за избор на сутиен по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за майонезата по време на бременност?
Мненията за майонезата по време на бременност варират. Някои майки смятат, че купената от магазина майонеза е по-безопасна от домашната поради използването на яйчена смес на прах. Въпреки това, други изразяват опасения относно консумацията на майонеза поради потенциални рискове. Важно е да се консултирате с вашия лекар, за да вземете индивидуални решения за хранене по време на бременност.
-
Какви са някои начини за справяне със суха и сърбяща кожа по време на бременност?
За да облекчите сухата и сърбяща кожа по време на бременност, използвайте подходящо хидратиращо средство като Мустела или мазен butter на Palmolive, специално предназначено за коремчето. Избягвайте дразнещи кожата продукти и обмислете приемането на витамини като Прекнакеър плюс Омега за поддържане на здравето на кожата.
-
Какви са препоръките за избор на сутиен по време на бременност?
Изборът на подходящ сутиен по време на бременност е от съществено значение за поддържане и комфорт. Препоръчително е да изберете сутиен, специално предназначен за бременни жени, който осигурява добра опора и защита срещу увисване. Тези сутиени са проектирани да се адаптират към нарастващите размери на гърдите през цялата бременност, осигурявайки удобство и подкрепа.
-
Какви са препоръките за избор на колан за бременни?
-
Какви са препоръките за избор на възглавница за бременни?
Аз бях на преглед в Петък, доки погледна резултатите от БХС, за които от Пловдив ми твърдяха, че не са особено добри и се налага втори БХС и след прегледа каза, че всичко е наред с бебо и се подписва с двете ръце ! Видяхме и пола - ще си имаме юнак
Цял ден съм се хилила глупаво на хората от радост

Първия път ходих на ФМ при доц. Димитрова във Фемина. Наистина претупва много прегледа. Та лекарката, която ме следеше, ме гледаше по-обстойно всеки път.
, но той си е голям 23см 330гр. и явно доста силен ❤