Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 26 558
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро и от мен!  morning

# 661
Здравейте, момичета!
Тази сутрин ми се стори, че усетих бебчето! Много плахо и леко и все пак мисля, че не бяха червата Simple Smile Тях май по друг начин ги усещам. Беше някакво трептене в горната лява част на корема. Баткото го усетих преди ниско долу, вдясно. Не знам дали не ми е рано още все пак, имайки предвид, че съм с пледна плацента. Както писах вече, в момента съм в 16 г.с.
Забравих да кажа, че терминът ми е на 17.05.2015, в София съм, следя се при д-р Христова в Правителствена болница.

# 662
  • Бургас
Благодаря за съветите момичета   Hug

Витамини пия от 9 седмица и въпреки това вече за трети път съм болна. Едно на ръка е, че малкият ми носи много вируси от училище, които той кара леко, а аз - не....  #Cussing out И второ настивам явно, и ми се струва, че е точно в къщи. Сега в понеделник с мъж ми отиваме да купим още един климатик  Peace

mom_daizy много са ти хубави нещата   bouquet На мен обаче ми е много, много рано за покупки.

# 663
Добър Ден!  Hug
Никки ,ще ти се карам!  Naughty Никакви тежки работи!!! Как си днес?Да се пазиш!  Hug
Aphrodivina ,много е красиво! Много ми хареса Коледното венче! Да е жива и здрава баба ти още дълги години!!!  newsm59

# 664
Здрaвейте мaми!Вчерa моятa принцесa имaше рожден ден Hug.Стaнa нa 4 годинки и цял ден пaрти,вечертa също с гости,беше прекрaсно Simple Smile.
Зa темaтa с килогрaмите..aз съм+ 4,но всеки ми кaзвa,че сaмо нa коремче съм порaснaлa.Зaпочнaхa и киселините вечер тaкa,че си взех Stop-acid.Бебето все по често взе дa ме ритa,нямaм тaрпение до другият преглед Simple Smile

# 665
Здравейте момичета,
  От известно време ви следя, но все не ми остава време да се запиша и аз при вас.
  Аз съм на 35 години от Ботевград и очаквам второто си детенце на 17 май.Голямото ми дете също е родено през май.Ще се радвам на вашата компания и от време на време ще пиша.

# 666
Добре дошли на новите мами!   bouquet Радвам се, че се увеличава нашата групичка Simple Smile
При мен нищо ново, гледкаме се с малката. Кофти е времето и не излизаме много, но така е този сезон. И мен кантара добре ме изненада, както нищо не качвах, откакто спря да ми се гади си хапвам и съм +2,5 кг. Ама колкото толкова, важното е бебчовците да са добре. Преглед чак на 19.12, когато се надявам да кажат пол, ако благоволи да се обърне дребното Simple Smile Иначе успях да се запиша при Марков на 13.01, живот и здраве, трябва да съм навършила точно 20 г.с. Много добре се падна, защото ми казаха, че бил отпуска до 12.01
Афро, да е прекрасен престоя ти тук, но няма как да не е като си вкъщи при мама Simple Smile
Никки, и аз кашлям вече месец на приливи и отливи и ми писна вече, да минава.
Ами хубава вечер ви пожелавам!  Simple Smile

# 667
Днес си купих крем за корема.
Опитах се да си намеря сутиен ,но не се пъхнах в 2 различни размер и ме хванаха нервите.Само дето не ревнах.Толкова  разочарована излязах от магазина.
Ники опитай с ряпа издълбават и пълниш с мед.
Сина ми почна да накашля и днес му правих.
Лека вечер на всички!

# 668
Къде по-точно трябва да се усещат движенията на бебето? Тя лекарката ми спомена, макар че аз смятах за рано, но пропуснах да я питам колко пръста под пъпа примерно... вероятно там, където слага уреда. Аз долавям някакви неща и не мога да разбера то ли е, просто боцкане ли е, не е точно като пърхане, за което тя спомена... Различно е.

# 669
  • София
light power, точно там, където преглеждат с ехограф (4-5 пръста под пъпа). Аз го усещам, като пулсиране Simple Smile или както казват "рибка в торбичка с вода". Въпреки, че било рано, за първа бременност-в края на 15г.с., сигурна съм че това е бебка. Усещам я, когато си лежа и не се движа много Simple Smile

# 670
Добро утро момичета Simple Smile

И аз да се включа в темата с шаващите бебета, аз го усещам вече няколко дни, обаче в началото не бях сигурна, че това чувство е онова чувство  Crazy Вече обаче съм ( почти) сигурна, някак е като трепване на нерв или все едно нещо си плува  Hug ММ твърди, че и той е усетил някакво мръдване  Grinning Голямо вълнение е Simple Smile

Вчера пък обикаляхме по бебешки магазини, останах доста доволна от 9+ на Околовръстен път, имаше един малдеж, който ни обясняваше като на идиоти и сгъна и разгъна сигурно 10 колички Heart Eyes 

Пожелавамм ви хубава седмица, а аз ще извадя елхата и коледните джунджурии за офиса  Close-mas:

# 671
И аз си имам шаващо бебенце, от десетина дни вече. Heart Eyes Само, че при мен вече взе да раздава и ритничета, не е само пърхането. Уникално е чувството! Имаме си и часове, в които сме най-активни. Flutter

Нинка, и аз ще ходя до 9+ днес, но в Пловдив. Вчера отидох и магазина не работеше. Харесахте ли количка?

# 672
Привет и от мен, мами!  bouquet
Бебчето и аз точно там го усетих- няколко пръста под пъпа, и все още е на това ниво, само дето побутванията стават все по- силни и отчетливи Simple Smile А, да ви питам, вие усещате ли тежест там долу? Защото, на моменти се чувствам така, сякаш в матката ми има гюленце, което всеки момент ще изпадне. Simple Smile Снощи пък, от нищото сякаш нещо ме прободе като с шиш- пак ниско долу, та чак до корема- доста беше силна болката! На вас случвало ли ви се е подобно нещо?
Освен това, вече се улавям че съм станала адски нервна, разсеяна, несръчна и неадекватна, а реакциите ми са се забавили все едно съм пияна- ужас Sad Миналия ден, в градината 15 мин. стоях с дрехите на малката в ръка, докато асимилирам кое след кое трябва да облече. После пък, не бях усетила, че е минала зад мен и, мислейки че е тръгнала по стълбите надолу се развиках " Дени, върни се!" пред още 4-5 майки и бащи, а тя милата, зад гърба ми ме побутна и каза-" Тук съм"...голям срам! За капак, вчера изпуснах душа на главата ѝ... Лошото е, че така вредя повече на околните, отколкото и на себе си, и като че ли вече отчайващо имам нужда от малко почивка...
Bebka ти доволна ли си от Stop acid-а? А дали знаеш, може ли да се ползва продължително време( има- няма още 4 месеца:) )?  Защото от известно време и аз съм в клуба на щастливките с киселини и ако преди лягане не пийна сода съм загубена...
И, не на последно място, приветствам новите мами с добре дошли! Много е хубаво, ме се увеличаваме, дано да е така и занапред, че да създаваме повече работа на вестителките Wink

# 673
Simple Smile Алия, гледахме Stokke, има и Black Edition, красиви са, обаче решихме, че не са нашите Rolling Eyes, гледахме и една на Cossato ootuto Simple Smile Много са цветни и въпреки, че не харесвам шарени колички, тези ми допаднаха и са сравнително удобни...За сега обаче в списъка остава фаворит Bebe Comfort и Inglesina, искам да видя на живо и Foppapedretti MYO, както и I Candy....Абе много сме претенциозни Simple Smile
Иначе решихме, че ще си вземем Chico next to me кошарката, която ще ни е удобна за път, за морето и за първите дни когато вземем бебе у нас, защото е от тези които се прилепят към леглото Simple Smile А дървената кошарка тепърва я мислим  Crazy

Девойки, чудя се дали да си правя таблица с бюджет или ще получа сърцетуп от нея...със сигурност ще си направя списък в excel какво и къде сме харесали, обаче май ще оставя графата с цени, че направо ни се изправя косата Grinning

# 674
Здравейте мамита днес е .И да благодарим,че сме живи и здрави  и скоро ни предстой най-хубавото  в живота ни ,което някой хора няма да изживеят някога.
 Aphrodivina  -Да ти е жива и здрава Бабата  bdbaloni
и аз днес имам рожденик който за жалост няма как да му чисти тя понеже не е в България а е на хиляди километра от тук.Днес вуйчо ми има Рожден ден и става на скромните 31.
Нещо  напоследък почнах да хапвам бая ,което е добре връщаме се апетита .Сега чакам да дойде утре за да ходим на ЖК .

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 12:21 от tatqna89

Общи условия

Активация на акаунт