Зима наближава, в мене МАЙ-ско бебче се разшава! - Тема 7

• 27 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета, копирам поста си от ФБ, за да не гомпиша пак - резултатите от ЖК днес - има хем хубави, хем не толкова новини - шийката на матката е леко разширена, сега почвам прием на магнезий, както и секрета ми не е добър- изписаха ми полижинакс. Имаме предположение за момиченце, което е страхотно! Но ще чакам да мина ФМ след някоя друга седмица, за да съм сигурна:) Дадох и кръв за късен БХС, но резултата чак след 10 дни в които ще се побъркам сигурно... От вчера изпитвам една тежест ниско долу, затова ще пия и ношпа, за да е пълна картинката. Тази бременност се очертава доста по-деликатна и ще трябва доста пазене, но няма как.... дай боже всичко да е наред с бебето, пък всичко друго са бели кахъри!
Vitaminka и ние сега сме на квартира, в двустаен сме, сега едвам се събираме, а незнам и бебето като дойде, но нямаме все още възможност за наш апартамент, а ми е такава огромна мечта! Исксм да си го обзавеждам по мой вкус, да си вкарам тук там готини елементи, както си знам, да направя детска стая... Да имам най- накрая място за всички дрехи .... Нооо мечти засега са моите. Дано вие успеете скоро да се обзаведете с нов апартамент, че да си го киприш както ти е угодно и да се чувстваш готино и комфортно!

# 151
  • Варна
Здравейте! Някой случайно има ли новини от Elle?

# 152
  • Бургас
Здравейте! Някой случайно има ли новини от Elle?

Не  Sad И аз за нея се оглеждах. Вчера трябваше да и е хорионбиопсията. Предполагам, че резултати толкова рано няма да има, но поне тя и бебе да са добре. Praynig

# 153
  • Варна
Да, знам, точно заради това питам. Надявам се, че е минало леко и добре и дано мине да се разпише.

# 154
Новините са прекрасни, Elle ги публикува преди малко във ФБ. Grinning Но нека тя си напише. Hug

# 155
  • Варна
Чудесно!

# 156
perunika, и аз долу-горе такава информация събрах.
Както и че се проверява на около 45 дни, а изследването се прави сутрин, на гладно.
Дано не ми изскочи някой проблем и там, че вече в повече ще ми дойдат на главата ooooh!

не, не се прави на гладно
аз всеки месец си го следя по препоръка на ендокринолог, пия л-тироксин, пускат се когато можеш, но е добре да не си пил кафе и други стимулиращи напитки

# 157
Здравейте,

Това, че писах, че съм пуснала листериозата и токсоплазмозата да не ви притеснява всички. Аз си имам лека към средна хипохондрия Simple Smile Освен това - докато съм била в най-ранна бременност имах приключения с една селска котка, която се опитах да пренеса до ветеринарен кабинет не съвсем добре затворена - беше много интересно в колата. А листериозата - защото си хапвам доста зеленчуци, включително от градината, в която живее тази котка и още 2 нейни роднини. 
За информация - цял живот покрай мен е имало котки, а в изследването за токсо, което си правих преди 5 г., излезе, че никога не съм имала токсоплазмоза. Явно не се хваща толкова лесно.

Днес съм със симптоми на чревен вирус и за първи път ми се гади - за малко да повърна насред Витошка Simple Smile

ТСХ - не се чудете какви са симптомите, всякакви могат да бъдат или още да ги няма. Просто си го пуснете, струва около 15 лв.

# 158
Много се радвам за Elle   bouquet

Аз вчера бях на ЖК, всичко с бебето е наред, потвърдиха ни цвета на гащите, според доктора на 100% е момиче, така че sweety може и на мен да сложиш един  stork-girl
За съжаление пак имам контракции и ще трябва да пия магнезий като миналата бременност , а така се надявах този път да ми се размине. Поне шийката е запазена, но сега ще трябва повече да почивам , а с малкия вкъщи ще е малко трудно.

Искам да попитам  за но-шпа, тъй като миналата бременност го пих  заедно с магнезия, но в последствие прочетох мнения,  че изглажда и скъсява шийката и минах на папаверин. Та искам да попитам кое е по-добре да пия при болки но-шпа или папаверин ?

# 159
  • В градината...
Много се радвам за Elle, много  Hug Hug

# 160
Добър ден от мен:)
Тъкмо се връщам от прегледа при Давидков. Доста обстоен, много снимков и видео матерял. Оказа се, че съм закъсняла с "този" преглед, трябвало м/у 10 и 14та седмица, а аз съм 15та+.. даже по размерите на бебчо, съм 16та+, но понеже сме високи и двамата с ММ е нормално да върви една седмица напред. Отново каза, че е малък мъж. Даже с това започна. За съжаление не можах да видя реакциите на таткото, понеже е доста вкрит назад в кабинета и за него има друг монитор. Това е от мен. Връщам се да чета
П.С. За мамите, които говореха за подствигване и "отрязване" на някои атрибути--явно не важи  Rolling Eyes

# 161
Abraxas, радвам се, че всичко е наред. Явно съм пропуснала, но ти защо толкова късно на ФМ? И честити ти сини гащи, щом е потвърдено и от него. Heart Eyes Каква е цената му в момента? Аз ще си ходя след две седмици на втора ФМ, при Балев, но се замислих дали да не направя и една при Давидков, само за да си имам диск. Laughing

# 162
  • Варна
Абракс, честито ти момченце Simple Smile Чакаме всички да се отчетат с добри резултати, аз утре съм на преглед и нямам търпение Simple Smile

Алия, ако отидеш за втората ФМ при него, ще ти вземе двойно, защото не си отишла на първата, такава му е практиката, т.е. 240лв. или повече, за един диск ми се струва безмислено, особено аз смятам за най-важна при него точно първата ФМ. Сега на втората мисля да ходя при Балев, дано работи след 20ти декември някакви дни, че тогава ми се пада 20 седмица.

# 163
  • В градината...
Ама вие сериозно ли, такива цени  ooooh! Аз ходя в клиника Малинов при специалист по фетална морфология, та при него първата ФМ + БХС ми излязоха 100лв /30лв.-преглед, 70лв-изследвания/. И естествено- кеф ти на флашка, кеф ти на диск ... То един диск колко стотинки е, че да вземе някой толкова пари. Пак се убеждавам, че се възполват от някои жени, които не са наясно  Naughty

# 164
  • София
Лелеее, момичета, колко сте писали, цял ден не мога да изчета всичко...
Браво за хубавите новини на всички момичета!

Витаминка - много добре те разбирам, и ние сме в гарсониера в момента, и получавам клаустрофобия вече вкъщи. Айде 1 дете отгледахме в нея, ама 2 ще ни дойдат в повече. И търсим много усилено апартамент, ама досега все на камък удряме. И ме притеснява, че баткото ни ще е ученик догодина и трябва и към у-ще да се ориентираме и задачата става с повишена трудност.

Вчера ходих до НМ на Цариграско да си взема панталон, ама все малки размери, нямаше като за мен. Обиколих целия мол да си търся нещо рокличка, туника, нищо не харесах. В Събота до И за мама ходих, ама там ме разбиха с цени, всички панталони от 80 лв нагоре и повече няма да вляза там. Вече нищо не мога да закопчея. Закопчавам ги права и като седна и съм се наяла разкопчавам.

В тази връзка, някоя мама беше споменала, че от магазини втора употреба се е обзавела. Може ли да ми кажете къде в София има дрехи за бременни в такива магазини? В 2-3 влизах, но нямаха, казват ми че е по-специфична стока. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт