ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 721
  • 807
  •   1
Отговори
# 150
Очаква ни един протяжен финал Mr. Green близки проценти, нечувани и невиждани стойности Joy и яко пулене от страна на водещия.
Накрая ще са с 50,40 и 49,60 и НЯМА ДА ИМА ЕДИН ПРОЦЕНТ РАЗЛИКА!! Mr. Green Пат още 10 минути за гласуване и после ОЩЕ НЯМАМЕ ЕДИН ПРОЦЕНТ РАЗЛИКА! Много е успорван финала драги зрители, мнооого!

# 151
А бе мн са ми нелепи такива като Кали. Първия ден като влезе в Къщата и разправяше, че влязла защото ББ дват нещата такива, каквито са и тя нямала притеснения. Като я дадоха такава, каквато е, сега друга песен запя. Ейййй, проста жена. Не си ли видя представянето, да се скрие някъде, ами ходи още да се обяснява.

# 152
Очаква ни един протяжен финал Mr. Green близки проценти, нечувани и невиждани стойности Joy и яко пулене от страна на водещия.

Това е повече от сигурно и въпреки това нямам търпение.

# 153
  • София

Леле   hahaha hahaha hahaha какво вълнение.

# 154
  • Пловдив

Леле   hahaha hahaha hahaha какво вълнение.

ха-ха

И аз мисля, че ще ни лазят по нервичките, та да видим. Искам или Влади, или Уош

# 155
А бе мн са ми нелепи такива като Кали. Първия ден като влезе в Къщата и разправяше, че влязла защото ББ дват нещата такива, каквито са и тя нямала притеснения. Като я дадоха такава, каквато е, сега друга песен запя. Ейййй, проста жена. Не си ли видя представянето, да се скрие някъде, ами ходи още да се обяснява.
Така беше и аз го помня това. Много жалко същество, с претенции че е нещо повече...

# 156
Напълно съм съгласна с мнението на Неко за него

Фък Йеах

A това видяхте ли го? Скривам го, че е малко гнусно.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 12:46 от Neko

# 157
  • София
Тази анкета поствана ли е  Hug

# 158
  • София
Исках да си сложа за аватар Албена където се претрепва , но няма кой да ми го изреже.А сега и клипа не мога да намеря. Sad

# 159
  • Sofia
 Joy изобщо не го отразиха,може да го покажат днес при "обожествяването" и

# 160
  • София
Joy изобщо не го отразиха,може да го покажат днес при "обожествяването" и
Няма да го покажат, как така ще злепоставят "богинята на справедливостта"!Много заслепени хора има, много.Но надали същите тези хора биха искали да им е в къщата или да са и в устата.

# 161
  • Варна
А тая магистралка коя е? Няма екстеншъни колкото мерцедес...
Евтинко, евтинко ....само преди 6 г.
И тия черни дантелки с тия бели сандали ...

"Защо всички ме гледат в междукрачието?"
ОТ БЛАГОПРИЛИЧИЕ! Само там си облечена!

# 162
Исках да си сложа за аватар Албена където се претрепва , но няма кой да ми го изреже.А сега и клипа не мога да намеря. Sad

Там като й се счупи тока ли? За този момент ли говориш?

# 163
  • София

Там като й се счупи тока ли? За този момент ли говориш?
Падна и сандала.

# 164
Абсолютно никой не харесвам вече на 100 %. Но, все пак - Данчето, Уош, Въргала, надявам се някой от тях да бъде.

Ако говорим за послания към обществото и то към младите хора, то това е Уош. Но.... дали на продуцентите им дреме за послания и общество....

Общи условия

Активация на акаунт