ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 820
  • 807
  •   1
Отговори
# 210
Е-е-е-е, мислех го за мъж!  Crossing Arms

# 211
Извинявам се за топътията ама освен рефан, каква гривна подаряват накрая на всеки излязъл участник ?

# 212
^^Имаха мисия да изминат най-много километри. Победителят печелеше свиждане с близки. Гривната измерва изминатото разстояние.

# 213
  • Варна
Баншиии, Да не стане "крадеца вика, дръжте ..." Хммм Wink

Би могло точно ти да си тази "Елица", но май ти липсва нужното въображение за да измислиш нещо подобно.  Wink

бтв. Не знам какво ще чакаш да стане "хъмммм" Mr. Green, ама заемките от фолклора под формата на поговорки, пословици, куплети от песни и детски броеници не ги шляпай, когато се сетиш и където ти хрумне  Peace
Категорично да не шляпам китайски поговорки за мъдреците и глупаците, така ли? Доообре.
И ако бях толкова извратен или отчаян, нямаше да е "Елица", а нещо по оригинално!  bouquet
Извинявам се за спама!

# 214
Извинявам се за топътията ама освен рефан, каква гривна подаряват накрая на всеки излязъл участник ?

Гармин.

# 215
Благодаря  Hug

# 216
# 217
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
относно дуетите от сайта:
"Шестимата финалисти ще получат подкрепа от бившите си Съквартиранти, а live предаването обещава да бъде грандиозно, точно както целият VIP сезон. Камелия Воче ще се върне в Къщата, за да помогне на Жени и Тачо в подготовката на тяхното изпълнение. Иво Аръков избра да подкрепи Елена Кучкова, Тити Папазов ще удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Наско ще застане до Албена, Камелия Тодорова - до Влади Въргала, а Кали ще подкрепи Йорданка Христова.
Какви изпълнения са подготвили атрактивните дуети, предстои да разберем. За какво ще гласуват хората – за певческите възможности, за сценичното поведение или за непринудения и естествен характер на финалистите?
Коя е любимата звезда на България – не пропускайте финала на VIP Brother „Образцов дом“ тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия"

# 218
  • somewhere near the sea
Значи не се знае какво точно ще правят- май не само ще пеят. Може би всеки ще си избира.

# 219
  • София
Грандиозно??? Значи може да не гледам, щом ще е грандиозно колкото предаването.

# 220
Е-е-е-е, мислех го за мъж!  Crossing Arms

A, Ocaso! Не, не, не така.

# 221
  • SF
Е, Албена и Наско какво ще изпеят???
Предполагам, че най-успешен ще бъде дуетът Йорданка - Кали. И двете живеят от пеене.
Воче е певица, все ще й припяват нещо Скандалджиеви.
Тити спечели певчески конкурс, без да може да каже "А" и да не е фалшиво. Тук Уош ще се изяви, а двамата ще заложат на "колко са сладки!!"

Албена и Наско по-добре да танцуват. Не е честно така. Освен това Наско хич не е симпатичен вече на публиката и ще дръпне Албена надолу.
Сега съм още повече за Албена, притеснявайки се, че тя губи от цялата тази работа.

# 222
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
.

# 223
Да се запиша на финала, да ви следя.
Фаворит ми е Албена. След нея харесвам Ели Кучкова и пропуснах да я отбележа в анкетата.
Дадох глас и за Уош. Това са тримата, подредени в този ред, които ми харесаха във формата.
Не гледах редовно, но тази вечер ще гледам.

# 224
Както и Тодор Славков.

Ники Китаеца от по-рано.

Други?

И още некоя и друга курветина и безделник. Ще бъде незабравимо, неповторимо, уникално. Мигар някой се е съмнявал в това?  Peace Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт