ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 502
  • 807
  •   1
Отговори
# 30
Аз мога ли да попитам как протича финалът на Брадъра, щото досега съм гледала само един - оня благотворителния?

Традиционен лайф. Коментари. Гласувайте. Последните 2ма са с минимална разлика. И гонене през 15 минути.

# 31
Подкрепих Уош и Албена. Да видим...

# 32
Аз мога ли да попитам как протича финалът на Брадъра, щото досега съм гледала само един - оня благотворителния?

Традиционен лайф. Коментари. Гласувайте. Последните 2ма са с минимална разлика. И гонене през 15 минути.
И подаръци от Рефан!  Laughing

# 33
  • Пловдив
Гласувах за Кучкова

# 34
Твърдо за Уош  Peace

# 35
Подкрепих Уош  Peace

# 36
Подкрепих Уош и Албена Wink

# 37
  • Ямбол
Само Албена. Само тя игра.

# 38
Съгласна съм, другите  "бяха себе си"...

# 39
  • Ямбол
Съгласна съм, другите  "бяха себе си"...

Когато играеш някаква игра, също може да си себе си.
Завиждам ти, че познаваш всички останали толкова добре, че да се осмелиш да кажеш, че са били себе си. Браво.

# 40
Когато играеш някаква игра, също може да си себе си.
Завиждам ти, че познаваш всички останали толкова добре, че да се осмелиш да кажеш, че са били себе си. Браво.
Joy Joy Joy Право в целта.

# 41
  • Варна
Албена обаче има най-гадното "себе си" от всички.... не трябва да печели, носи лошо послание! Naughty

# 42
  • Ямбол
А щото предходните победители едно хубаво послание са донесли, та сега ако стане Албена първа, ще ги прибере всички преди нея в джобчето си.

# 43
Албена обаче има най-гадното "себе си" от всички.... не трябва да печели, носи лошо послание! Naughty

Категоричността е позволена само на мъдреците и на глупаците, та ако не си Конфуций вероятно не е първото  Wink  

# 44
Ми лек обзор - Здравко спечели, защото някаква там му звънна,че е бременна от него, а той се беше спукал да й изневерява. Миро пък му изневериха директно в предаването  Mr. Green Тризначките няма изобщо да коментирам какъв пример дават... И ако продължим така вече ще сме сигурни, че Албена ще е една от най-достойните (въпреки че аз съм за Уош)
Ауу, сетих се за Кузманови и това че той почти я уби в предаването Grinning

Общи условия

Активация на акаунт