ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 565
  • 807
  •   1
Отговори
# 60
moresmile Нямам търпение за лайфа днес.  moresmile

# 61

Недик , определено не те разбирам ooooh!  пробвай пак

Не е нужно да пробвам пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green не очаквам разбиране от хейтърки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 62
  • София
  Избирам... избирам, кого да сложа в списъка, след мисълта, че е нагласено и манипулирано всичко.
Подкрепям Албена, надали тя е толкова отрицателна към истински интелигентните, положителни и качествени личности..!!!

# 63
  Избирам... избирам, кого да сложа в списъка, след мисълта, че е нагласено и манипулирано всичко.
Подкрепям Албена, надали тя е толкова отрицателна към истински интелигентните, положителни и качествени личности..!!!

На Недик колко ли му е коефициентът за интелигентност? Според мен няма да е много висок, но тя си го харесва. Явно не й е важно човекът до нея да е интелигентен.

# 64
  • София
Е, избора на партньор е нещо друго, любовта е сляпа...

# 65
  • Варна

Недик , определено не те разбирам ooooh!  пробвай пак

Не е нужно да пробвам пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green не очаквам разбиране от хейтърки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Каза фенката на хейтър номер 1! hahaha

# 66
moresmile Нямам търпение за лайфа днес.  moresmile
Аз - също.
В момента в "На кафе" обсъждат финалистите.

Гласувах. Уош е моят фаворит. Heart Eyes

# 67
Голяма пародия е при Гала.

# 68
Благодаря за новата, финална може- би тема!

Гласувах за Влади.
Ще се радвам, ако Влади, Уош , Йорданка или Албена спечелят формата / като съм ги подредила в ред по мое предпочитание/.
Имам претенции  към " традиционното българско семейство", което попрекалява с алкохола, вика, крещи при решаване на спорове, вместо да разговаря и обсъжда спокойно проблемите си, търсейки решение, за което агресията и вулгаризмите са нещо естествено. Не смятам за редно да са победители в този формат и да бъдат пример за нормално семейство, афиширайки и приканвайки ни към модел, в който алкохолът и кавгите са начин за решаване на семейни проблеми.
Имам претенции към " сладкото момиченце", което на мен ми идва твърде сладникаво с претенциите си единствено и само / поне това видях/ за гримове, маски, прически. Изкуствената визия / устни, гърди, коса/, неподплатени от знания не могат да са ми пример. Човек не е само визия, особено изкуствено създадена, залагам на естествената такава. Не може човек, който грее за месец- два - година да бъде пример. Известност, градяща се на определен брой снимки, показващи изкуствени ци.и и силиконови устни на няколко корици на списания, за мен не е трайна известност. При появата на следващата плеймейтка  Кучкова ще бъде забравена, а след 10 години!!! След 10 години без знания навярно ще е или госпожа " никоя" или ще е госпожата на някой, притурката му, зависима от някой господин. Не ми се ще това да е пример.

# 69
Оух, как защитават Влади не е истина. Гала цялата настръхна, косата на Маги е навсякъде.
Надявам се Влади да не спечели, поредния Миро.
Не може да си заложиш целия живот, да се пропиеш за един филм..и то в България, където всичко се тегли и се гледа безплатно. Ако има 100 000, които са му гледали и са платили, ще е изумително. Това цялото нещо не е просто малоумно, а и напълно безотговорно и за такива хора, особено мъже, не може да ми е жал.
Дървен философи, с гнусен език и избухлив характер, мрънкащ... пък и да се беше постригал малко, к'во я разнася тая селска прическа, като че ли не виждат всички колко му е рядка косата?
Много грозно обсъждаха как мирише, ама да го го преглътне, к'во се занимаваме с неговите миризми три седмици вече?

Уош за победител! ^_^
...или Албена, ако не е Уош.

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 10:17 от Neko

# 70
  • София
Антон Стефанов е ужасен  ooooh! Вчера като го видях в автобуса трябваше да му шибна един шамар  Joy

# 71
Вчера като го видях в автобуса трябваше да му шибна един шамар  Joy
hahaha

Голяма пародия е при Гала.

Абсолютно. Като в някой кокошарник са, крякат едни през други и дори не се изслушват. Ама нормално държание, като за родните "ВИП-ове". Mr. Green

# 72
Антон Стефанов е ужасен  ooooh! Вчера като го видях в автобуса трябваше да му шибна един шамар  Joy

Повече, повече от един шамар, да не може да си показва напудреното, подпухнало лице дълго време.  

# 73
Лелее, много злоба,много нещо при Гала  Sick Вътре уж подкрепяха Уош,сега като ги изритаха тях и си умират от яд,че хората го харесват момчето.

# 74

Хаха, ех трябваше.
Как го оплюха този Уош, изкараха го най-черния.  Камелия Воче и КАли не мога да ги слушам, те са винаги прави, другите все не са разбрали.

Общи условия

Активация на акаунт