ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 664
  • 807
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И аз тук, Маме благодаря!

# 76
Антон Стефанов е ужасен  ooooh! Вчера като го видях в автобуса трябваше да му шибна един шамар  Joy

Хаха, ех трябваше.
Как го оплюха този Уош, изкараха го най-черния.  Камелия Воче и КАли не мога да ги слушам, те са винаги прави, другите все не са разбрали.

Страх ги е, че той ги изкара психопати и сега трябва да го погребат.
Иначе почакай, следва Албена, сега ще е истинското плюене.  hahaha

# 77
Когато беше мисията с кубчетата и Кали спомена за изнасилването, Влади я прегърна и каза - "Кой е, кажи му адреса?" - поне аз това чух. Много мутренско ми прозвуча.

# 78
  • Варна
Албена как си проси комплименти ...и понеже я няма мама  newsm11"Много по възпитана и интелигентна съм от Екимова".... егати комплексарката!

# 79
  • София
  Ако Гала беше с Албена в брадъра, колко ли щеше да е против нея.Но на чужд гръб и 100 тояги са малко.Албена е все още зависима и контролирана от майка си и се държи също като нея.

# 80
Само Евгени ми харесва със своите коментари. И е прав за Албена, поне според мен.

# 81
Тия трите кобри чалгаджийката Кали ,Камелия Воче  и Ива Екимова и онзи малоумен журналист Антон Стефанов  са много прости като гъсоци.И тези тримата да не говорят тъпотии щото и те някой ден могат да изпаднат в финансова криза като Влади Въргала и да няма къде да живеят.Все пак колелото на съдбата се върти и не се знае на къде ще духи.И със тия наши загубени политици нищо добро не ни чака нас Българите като народ.Все пак Влади е човешко същество и заслужава уважение.

# 82
Надявам се Влади да не спечели, поредния Миро.
Не може да си заложиш целия живот, да се пропиеш за един филм..и то в България, където всичко се тегли и се гледа безплатно. Ако има 100 000, които са му гледали и са платили, ще е изумително. Това цялото нещо не е просто малоумно, а и напълно безотговорно и за такива хора, особено мъже, не може да ми е жал.
Дървен философи, с гнусен език и избухлив характер, мрънкащ... пък и да се беше постригал малко, к'во я разнася тая селска прическа, като че ли не виждат всички колко му е рядка косата?
Много грозно обсъждаха как мирише, ама да го го преглътне, к'во се занимаваме с неговите миризми три седмици вече?

Неко, имаш ли сърце те питам, имаш ли?!

# 83
Тия трите кобри чалгаджийката Кали ,Камелия Воче  и Ива Екимова и онзи малоумен журналист Антон Стефанов  са много прости като гъсоци.И тези тримата да не говорят тъпотии щото и те някой ден могат да изпаднат в финансова криза като Влади Въргала и да няма къде да живеят.Все пак колелото на съдбата се върти и не се знае на къде ще духи.И със тия наши загубени политици нищо добро не ни чака нас Българите като народ.Все пак Влади е човешко същество и заслужава уважение.

Абе, к'ви ветрове, к'ви пет лева те "духит". Дори жена му на Влади каза, че алкохолът му е проблема, не толкова парите. Той пропил всичко, сега ще иска уважение. Уважението не е даденост и право.

# 84
Надявам се Влади да не спечели, поредния Миро.
Не може да си заложиш целия живот, да се пропиеш за един филм..и то в България, където всичко се тегли и се гледа безплатно. Ако има 100 000, които са му гледали и са платили, ще е изумително. Това цялото нещо не е просто малоумно, а и напълно безотговорно и за такива хора, особено мъже, не може да ми е жал.
Дървен философи, с гнусен език и избухлив характер, мрънкащ... пък и да се беше постригал малко, к'во я разнася тая селска прическа, като че ли не виждат всички колко му е рядка косата?
Много грозно обсъждаха как мирише, ама да го го преглътне, к'во се занимаваме с неговите миризми три седмици вече?

Неко, имаш ли сърце те питам, имаш ли?!

Не, вместо да ми извадят апендесита преди няколко години, се объркаха нещо и сега съм без. Чудо на природата, писаха ме в ПИК  Grinning

# 85
  • somewhere near the sea
Локуми за Албена

Хората вземат парите,
ние си вадим очите...

fight fight

# 86
  • Варна
Само Евгени ми харесва със своите коментари. И е прав за Албена, поне според мен.
Евгени първо каза, че е бил първия оплют в "сигнално жълто", после че Албена плюела само слабите. В къщата не беше засегнат, защото в началото злословеха заедно, а когато Лудмила влезе - Евгени беше излязъл.

# 87
  • Варна
Локуми за Албена

Хората вземат парите,
ние си вадим очите...

fight fight
Това нищо не е! Тука на една са й изкарали сърцето вместо езика! hahaha

# 88
Ау, Ива Екимова показва поведение , различно от това което ни демонстрираше в къщата. Забравила е постоянната си усмивка, не успява да прикрие негативното си отношение към Албена. Изтърва си нервите. Явно " перфектната , добронамерена жена с вечна усмивка" е само мит или мечта, към която се стреми, но не е намерила пътя да го постигне. Или просто си е злобна женица, която на моменти забравя да скрие злобното си отношение. Все неща, които сме коментирали/ виждали от престоя и в къщата, а сега тя ги потвърждава с днешното си участие/ изказване в предаването на Гала.

Хареса ми определението на Минчев за Албена, намирам го за обективно. Ровят, търсят, дълбаят и това което изтъкват като негатив за Вулева е : гъвкава, търсеща популизъм за професионалното си развитие. Защо ли това поне на мен не ми се вижда негативно!??

# 89
Пуснах нова и чувам Евгени да споменава Гуркова. Преди години Венета беше направила предаване за Наталия. Снимали бяха в родното ѝ село (на Наталия). После имаше големи драми и не знам какво стана. Съдиха ли се, не се ли. Била родена в София. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт