ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 789
  • 807
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Албенчето как потропва. Милата.  Joy Joy Joy
Какво дръвце е, а уж тренира... Joy
Апппффф...Щото тичането по пътеки и вдигането на тежести има много общо с начинът, по който човек танцува, явно.  hahaha
Joy
нИдей така, бе Нек... танцьорките не бива да се апострофират... те знаят !!!  ooooh!

# 301
  • София
Иляна Раева и тя не се чува какво говори, Евгени и той, големия защитник Mr. Green

# 302
Евгени: То и при секса единият е винаги зад гърба ти  Joy

# 303
  • София
Пънчев да не е друсан?

# 304
  • София
На него му е.

# 305
Фитнеса няма нищо общо с  танците!  Naughty

Моля ви, танците въобще не са лесно нещо! Казвам ви го като човек, който ходи на танци от 2 седмици!  Mr. Green

+1.
Цяло постижение е, че не се изтресе там.
Много е хубава днес. Усмихната и като гледам Уош как си я целуна, въобще не е такъв звяр, какъвто я изкарват всички.

arhbarzashka , няма, няма, спирам се.  Joy

# 306
Абе, тая Колтуклиева кой я кани, бе ?! Ега ти доасадата... От напъни да оргиналничи, напарво се оака ooooh!

# 307
Пънчев да не е друсан?
Оня ден беше пиян, днеска друсан... Има развитие при човека  Mr. Green

# 308
НК, как я отряза жената, горката.

Joy

Какво прахосване на факта, че хората сме единствените, които можем да правим секс очи в очи. Не се брои със завъртян врат.  hahaha

# 309
  • София
Ами, Банши имах предвид , че  Евгени е бивш съквартирант в днешния случай .... Stop
Защо ли Илиана Раева или Слабаков примерно не са се навили да са обществени защитници на Вулева хмм Thinking
Ако съм на мястото на Албена, би ме било срам да ме защитава фурнаджийската лопата Раева, а още по-малко пък капацитета по всички въпроси и във всички студиА - Слабаков  Crossing Arms

# 310
Фитнеса няма нищо общо с  танците!  Naughty

Моля ви, танците въобще не са лесно нещо! Казвам ви го като човек, който ходи на танци от 2 седмици!  Mr. Green

Значи от опит говориш  Wink

Много готино, че им дават да гледат лайфа, в предишните издания пак ли беше така  Thinking

# 311

Казано по този начин означава, че има и друг, който е отпред.

# 312
  • Варна
На Албена никой да й обясни, че салсата се танцува от ханша... колче за домати! hahaha

# 313
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
На Данчето дъщеря й да бяха поканили не Раева ooooh!

# 314
Все пак Наско е хореографа,можеше да избере и нещо по-бавно и лесно,ама той нали все трябва да се самоизтъква  ooooh! Болен е от амбиция този  Sick (Не защитавам Албена,за Уош съм  Peace )

Общи условия

Активация на акаунт