ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 554
  • 807
  •   1
Отговори
# 465
Аз не чух някой да сравни Кучкова с Йорданка, Илиана Раева каза, че Йорданка е млада по дух или нещо такова. Помислих че ще каже, че няма сравнение между Йорданка и Воче, но де толкоз ум у този момък.
Въобще не схвана, "милия". От толкова постоянен алкохолен прием е изумително, че може две изречения да върже. Аплодисменти за примера на истинския български съпруг.  Sick

# 466
Май Тачовите ги гласят от самото начало за финалисти....Голям резил!

# 467
До тук нещата вървят по моята прогноза. Ако позная крайния резултат ще се изям от яд, че не съм пуснала тото!  Mr. Green

# 468
  • София
За мен съспенсът изчезна с излизането на Албена. Оттеглям се от телевизора, оставащите и коментаторите са ми до един безразични.

# 469
  • София
Като каза Ники Кънчев на 6 мястоооо все си мислех, че ще извадят Жени, това и е лепнало като ръкавица, да ама не.

# 470
  • Под липата
Не разбирам защо сте се наострили срещу Въргала? Обидили някого, наклеветили някого? Тъпата овца Кали му направи мечешка услуга като тръгна да разказва за живота му, без да е нейна работа.  Crossing Arms
Той самият не е афиширал, нито се е представял за жертва. Човекът си каза, че е влязъл заради хонорара, .....както и всички останали, между впрочем  Tired

# 471
Уауу, Кучкова, бау бау бауууу.  Laughing

Като каза Ники Кънчев на 6 мястоооо все си мислех, че ще извадят Жени, това и е лепнало като ръкавица, да ама не.

Хехе, тва е добро.  Mr. Green

# 472
  • Пловдив
Доста забавни кадри с Кучкова, които пуснаха сега, никога не са давали  #2gunfire

# 473
  • София
Май Тачовите ги гласят от самото начало за финалисти....Голям резил!
Най-сетне някой да се усети. Peace

# 474
  • Варна
Гласувах за Влади!
А утре всичко ще си дойде на мястото
1-2 Влади или Уош!
3. Данчето
4. Жени
5. Албена
6. Кучкова

И да гледате мача след малко! bg

Аз разбирам, че тук си живеете в собствен свят, ама слушайте понякога!

Есмее, ако не ти понася да ти критикуват постовете, си ги пиши в дневника!

# 475
Заклевам се, че ако Тачо и Жени спечелят - никога повече няма да гледам БИГ, ВИП или кой да е Брадър..

Запазвам си този цитат.  Twisted Evil

tongue

и аз ще видиш , че ще гледаш

# 476
Уауу, Кучкова, бау бау бауууу.  Laughing

Хехе, тва е добро.  Mr. Green

Бау, бау, ама поне разбрахме новата версия за основателя на държавицата ни!

# 477
Доста забавни кадри с Кучкова, които пуснаха сега, никога не са давали  #2gunfire

Много са глупави като си мислят, че тия неща няма да са много по-интересни за зрителите.
Заради такива клипчета гледам Брадърите. За пореден път казвам, силно съжалявам, че не пускат през цялото време такива неща, а наблягат толкова много на скандалите.

# 478
Нагласена работа...
При положение, че толкова много хора симпатизират на Албена във всякакви анкети и гласувания, тя да излезе и то пета?!  Tired
Пфф, аман, гадателките на Гала не познаха.  Close  Mr. Green
Жалко за Вулева... Гася телевизора.

# 479
  • Пловдив
Жалко за Албена...
Заклевам се, че ако Тачо и Жени спечелят - никога повече няма да гледам БИГ, ВИП или кой да е Брадър..

Абе, не мога да публикувам от вас  Crossing Arms  Laughing

И аз така се заричах като спечелиха тризначките и Христина-Здравковица, но ето ме тук  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт