ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - ФИНАЛЪТ - 11

• 31 793
  • 807
  •   1
Отговори
# 675
Имам много тъп въпрос- Въргала не работеше ли със Слави дълго време ?

# 676
  • Sofia
преди 100 години

# 677
Честито на Влади, но аз исках да спечели Уош... Влади ми е някакъв тъжен, проблемите са изписани на лицето му.

В "Здравей България" казаха тези участници, които на нас са ни известни - Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Калина от "Острова на изкушението", Тодор Славков, Бони, Пламена от "Мюзик айдъл" и онази откачената Анджелика ли как се казваше от Биг Брадър Фемили, една дето все се събличаше и правиха секс с мъжът й отвити  Mr. Green

Явно се придържат - по една смърдалеса на сезон да има. Нали някой беше казал на Анжелика, че смърди, пък тя каза че е парфюм  Mr. Green

# 678
  • Ямбол
...
 Whistling Има ли някой който си мисли, че зрителят решава?
Има. Аз.

# 679
Всъщност победителите на сезона са АЛБЕНА и УОШ /без значение в какъв ред/... двамата  са единствените, които си тръгват по-обичани и харесвани отколкото влязоха....  Crossing Arms
Другите се осраха... нямам намерение да се редактирам в този лайнян сезон... Да го духат...  #2gunfire
newsm10

# 680
  • somewhere near the sea
За тези, които не познават кой е Влади:
В началото на 90-те се включва в новопоявилото се студентско предаване „Ку-ку“ и започва да прави първите комедийни скечове в него. Един от образите в които се превъплъщава е далавераджията Влади Въргала от „Магурата“.
В последствие е поканен от Нери Терзиева да прави собствено шоу по Ефир 2, което е кръстено „Коктейлите на Влади“. Тогава Карамфилов напуска „Ку-ку“, но актьорите от двете предавания си гостуват.
През годините участва също във:
„Пирон“ - предаване със скрита камера, заедно с Август Попов и Михаил Ланджев.
„Шаш” -комедийно предаване
„Сладко отмъщение“ - също предаване със скрита камера
„Царете на комедията“
Филмът „Операция Шменти капели" се прави по неговата пиеса „BG-WC - Моят дом е моята крепост“, който по думите му е обобщение на последните 10 или 20 години от живота в България.Работното заглавие е „12.10“, но впоследствие филмът е кръстен „Шменти капели“. Новото име идва от репликата на министър-председателя Бойко Борисов „Преди нас са крали, а сега се правят на шменти капели“.Филмът излезе през октомври 2011 г. Зрелищна беше премиерата на "Операция Шменти Капели" в зала Армеец. Над 5000 човека посещават премиерата. После ТВ7 го превърнаха в сериал.
Владислав Карамфилов е и автор, режисьор и изпълнител на главната роля във филма „Пантуди“.

# 681
Тази тема остава ли и за All Stars?

# 682
  • Варна
...
 Whistling Има ли някой който си мисли, че зрителят решава?
Има. Аз.
+1

Всъщност победителите на сезона са АЛБЕНА и УОШ /без значение в какъв ред/... двамата  са единствените, които си тръгват по-обичани и харесвани отколкото влязоха....  Crossing Arms
Другите се осраха... нямам намерение да се редактирам в този лайнян сезон... Да го духат...  #2gunfire
Архизлодей Бързашка кога ще се научим да губим? Wink Peace

А сега сериозно. Въпреки, че почти познах класирането, изобщо не съм доволен! Моят фаворит спечели, но аз очаквах някаква емоционална и прочувствена сцена м/у него и жена му накрая....Уви изобщо не се случи. Нещо лошо се случва там. От друга страна ако беше "играл роля", щеше да я играе докрай!
Албенчето си получи заслуженото място. Опитваше се да прикрие негативизма и нахалството си зад някакъв хумор ... ама хумора си е хумор, а арогантноста  истинска.
Поздравявам Влади и неговите фенове с победата! Поздравявам и всички които приеха достойно загубата! Благодаря, че ме изтърпяхте и спорихте с мен! Напускам темата с най-добри чувства, но ако Людмила влезе в ол старс, ще се върна по-лют от всякога... Wink

# 683
В "Здравей България" казаха тези участници, които на нас са ни известни - Люси Иларионов, Петя Буюклиева, Боби Турбото, Калина от "Острова на изкушението", Тодор Славков, Бони, Пламена от "Мюзик айдъл" и онази откачената Анджелика ли как се казваше от Биг Брадър Фемили, една дето все се събличаше и правиха секс с мъжът й отвити  Mr. Green

Бони ми се струва от калибъра на Кали като поведение, а Анджелика ще ги дразни, подобно на Албена Mr. Green

Снощи след излизането на Данчето спрях телевизора, за мен победителите са Албена и Уош Peace
А Влади... дано тази победа му донесе нещо положително в живота Wink

# 684
  • София
С цялата си непоносимост към Албена... все пак ще кажа, че хич не е уместно да я сравняваме с Анджелика...
Иначе мисля, че съвсем на място Албена излезе с Кучкова.

# 685
  • Испания
Честито на Влади!  Hug

Толкова "Радини вълнения" кой ще спечели? И за какво му е тази награда на победителя? Да си има плакетче у дома. Голям смях!  Joy

Не харесвам нито един от участниците в All Stars. Пак ще гледаме /ама и аз ще гледам  Wink/ скандали и простотии.

Като гледам, един/една си е признал/-а, че е пуснал/пуснала СМС/СМС-и. Я, да си признае веднагааааааааааааааа!  Wink

# 686
Хванах една малка част от гостуването на Влади при Гала и много ми хареса начина му на разсъждаване, анализа на някои ситуации, откровенността му. Радвам се, че той спечели, заради всичките тези следващи интервюта с него по медиите, все пак казва смислени, изстрадани и реални неща. Е, за масовия потребител може и да прозвучат малко отвлечено-философски, но все пак той наистина доста се доближава до една част от средностатистическия българин, особено на подобна възраст.

# 687
Аз бях признавам  Embarassed Всеки сезон пускам по 1 смс на финала,ама нещо моите хора все не печелят  Mr. Green Вече и по 1 няма да пращам Simple Smile Гласувах за Уош  Peace

# 688
  • Испания
Аз бях признавам  Embarassed Всеки сезон пускам по 1 смс на финала,ама нещо моите хора все не печелят  Mr. Green Вече и по 1 няма да пращам Simple Smile Гласувах за Уош  Peace

bouquet   bouquet    bouquet за признанието.

# 689
Честито на Влади!  Hug

Като гледам, един/една си е признал/-а, че е пуснал/пуснала СМС/СМС-и. Я, да си признае веднагааааааааааааааа!  Wink

Не съм пускала в подкрепа на никой от участниците, но за каузата на Тити пуснах, признавам.

Общи условия

Активация на акаунт