Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 174
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
  • В къщурката на хълма на феите
Маренце бравос, кака .. така да ги тръшкаш всичките доктори Twisted Evil

# 271
  • Северозапада
Маре, честит имен ден! Да си здрава, обичана и усмихната!

# 272
  • до едно тепе
Маре и тук Честит Имен Ден! Много здраве на всички ви  bouquet
Магнезия го пий всеки ден. Той действа с натрупване. Ако са много силни контракциите можеш 3х2 да пиеш, но като намалеят намаляш на 3х1. Минеш ли 36 г.с. спираш. А ако зачестят много контракциите или станат болезнени по най-бързия начин на лекар да видят какво става Peace

# 273
  • София
И тук да дам отчет - видях човечето. Отговаря си точно на седмицата и има чудесно тупа-лупа:) Отдъхнах си.

# 274
  • В къщурката на хълма на феите
Грийни браво! все така до термин! Hug

# 275
Ох, върнахме се от коледната фотосесия с мъничката, няма такъв смях, вдигна студиото с главата нагоре и неще и неще да се усмихне това дете, само нарежда и дърпа светлинките  и лампичките и елхите , в чудо се видя фотографката  Joy hahaha  
Най-смешното е, че е научила нова дума/освен хайде и етУ гооо/ постоянно повтаря АКО  Joy hahaha и ние щото се смеем тя още повече повтаря  Laughing  няма такъв смях.  Crazy

Грийн , честито тупа-лупа, да си расте сърчицето все така до термин  Heart Eyes Heart Eyes

# 276

Ренди как сте в къщи, как е баткото, оздравя ли, а малката кротушка  Heart Eyes

Маре честит имен ден, живи и здрави.
Баткото буха като магаре, но не можем да се преборим с тази кашлица, какво ли не давах и от нищо не минава, а докторите нищо притеснително не виждат, че му хъркат гърдите......
Освен, че кашлицата го буди явно и трудно понася промяната вкъщи и се буди с кански рев всяка нощ и едвам го успокояваме. Иначе я гушка Деничка, но явно много го преживява, направо ме знам как да му помогна.... Confused
Аз бих ти предложила за си взимаш магнезия поне 2 пъти на ден всеки ден, седмица-две за да може да се натрупа малко в организма.

Грийни браво на човечето  Heart Eyes

# 277
Маре, честит имен ден и от мен! Да си здрава и много щастлива.
Аз също имам повод да почерпя, дъщеря ми има днес имен ден. Та, по този повод:
Скрит текст:

# 278
  • shumen
Маре,честит имен ден!Да си жива и здрава и много щастлива.
Шушулче,честит имен ден на твоята кукла.
Грийн,честито сърчице и все така до термин.

# 279
Честит имен ден на Марето и на дребосъчката на Шушулчето  Hug
Грийн, честито сърчице  Hug Все така да те радва  Heart Eyes
Маре, тия твойте лекари много лоши, добре че си настоявала. И аз сега ще се боря да ми пуснат МБ. А за хормоните, сигурно е нормално да варират за кратко време, все пак си Б и хормоните бушуват. Дано и изпитите ти минат с успех, да си отдъхнеш малко, да събереш сили. И си ми викай както искаш  Hug
Мецани, много топло във вас, браво. И аз обичам да ми е топличко Simple Smile
В новата квартира ще сме на парно и ще пускам навсякъде да ми е топло, сегашната ни е студена все не мога да се стопля.
Иначе аз май ще си купя магнезий от тук и ще си го пия на своя глава. Вчера имах подготвителни контракции и се изплаших. Тук лекарите не изписват магнезий, направо не знам вече. Значи 500 мг по ч на ден добре ли ще е да пия? Пия и желязо 2х1, изписано от GPто.
Ето ми го големия корем с дебелите ми бебета, така им викам аз  Mr. Green
Скрит текст:

# 280
Поспаланче честито ви име и на теб и на малкото съкровище Слав, да си ги носите с здраве и вечно.
Шушулче честито и на твоята красавица, да расте, да хубавее и да слушка  Heart Eyes
Грийни все така да тупка  Kissing Heart под това на мама до термин.
Ренди то май и твоя батко има имен ден днеска, та да ти е жив и здрав и по бързо д да му минава този период. Докато свикне детето ще му е кофти, ама добре че е по-малък, че уж по бързо свиквали по малки  Hug

Аууу Светле прекрасно коремче  Heart Eyes Heart Eyes ама недей така де, следващата снимка с глава я искаме  Mr. Green
То и при нас не изписват, та добре че са момичетата тук, та да дават съвети, за което мнооооого ви благодаря  Hug Hug Hug Почвам си магнезия от днеска редовно.

Тукашните лекари , какво да ти разправям, не обичат пациента да е информиран и да задава много въпроси, даже въобще. Те са мн учудени, че разбирам за какво ми говорят, че и се намесвам и си искам изследвания, искам да видя резултати, че и коментирам  Laughing  Хората тук са кат конски паци, повечето де. Предния път кат ходих в спешното, ми викат, ама ти за какво си мериш кръвното, недей да си го мериш у дома. Аз само ги погледах и ко да им кажа, викам си на акъла, вие ще ми кажете  Mr. Green
Дано си измолиш МБ, и аз ще се опитам след две седмици да надуя главата на гинеколога за МБ  Mr. Green че един месец го нямаше това зеленото сополивото, сега пак е тук. Може и нищо да не е, ама аз искам да съм сигурна.

# 281
Maре, мерси мила, сложих снимки в албума  Hug За лекарите- трябва да сме информирани, че не само че в БГ има некомпетентни, но и тук. Тук за сега съм доволна, ама си имат техните разбирания и методи и ме дразнят понякога  Rolling Eyes
Поспаланче, честит двоен имен ден  Hug Извинявай, че те пропуснах  Hug

# 282
  • shumen
Светле,страхотно коремче.

# 283
Meрси, Данаека  Hug
Момичета, мисля да си купя магнезий, как да го пия? Опасни ли са тези предварителни контракции, нямам болки, само ми се втвърдява корема, днес само 2-3 пъти, ама вчера много пъти Sad Утре ще звъня да ме видят вече, ако ме притесняват контракциите Sad

# 284
  • София
И аз имам, не всеки ден ги усещам, но например онзи ден, докато си лежах за час усетих над 5 контракции. Не са болезнени, просто се усеща тежест и опъване и на пипане матката ми е на камък. Имам ги от 14та седмица, нищо не приемам но-шпа за мое успокоение само), шийката ми е без промяна, надявам се да няма проблем.
Усетя ли повече от две за кратко време ставам да се разходя и те спират. Винаги ги усещам, когато лежа по гръб, като се обърна пак спират или не ги усещам... не знам.

Общи условия

Активация на акаунт