Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са твърденията за консумацията на кафе по време на бременност?
Какви са ефективните начини за справяне с гаденето по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на педиатър за новородено?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са твърденията за консумацията на кафе по време на бременност?
-
Какви са ефективните начини за справяне с гаденето по време на бременност?
Някои ефективни начини за справяне с гаденето по време на бременност включват консумиране на храни, богати на сол като грийни сол, солени крекери и солени бисквитки. Други опции включват смесване на сок от лимон с вода, ядене на сурови ядки, консумация на кисело мляко и пиене на газирана вода. Освен това се препоръчва да се консултирате с лекар за персонализирани методи за справяне с проблема.
-
Кои са препоръките за избор на педиатър за новородено?
-
Какви са методите за справяне с киселини по време на бременност?
-
Какви изследвания се препоръчват по време на бременност?

Май наистина ще ми се наложи да оставя малкия вкъщи и да изляза болничен тая зима. За месец вече трети път боледувам
Ако има нови мами-честито
А така не искам с операция ...

.

но в крайна сметка по важното е да е здраво,пък както дойде раждането-ще се търпи
и бях малко стресната!
имам едно въпросче,не знам дали е тук мястото му ,но ще го задам-без никакъв апетит съм,до преди няколко дни много ми се гадеше и не можех нищо да ям(буквално съм се опитвала само на вечеря да похапна нещо колкото да не ми е празен стомаха)пия иначе фолиева киселина и започнах да ям мандаринки и каквито плодове тук ми попадат.Наблягам и на сладкото доста.Мисълта ми е с какво точно да се храня,което да ми отвори поне малко апетита и да мога да си набавя необходимите вещества за бебето? При първия ми преглед АГ не ми изписа нито витамини,нито нищо,просто каза да избягвам боб,леща,пикантни храни и подправки.Всеки ден се събуждам с подут стомах и чувството изобщо не ми е приятно