Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 179
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • В градината...
Маре, като ходихме на ранна ФМ, аз и ММ задавахме разни въпроси на доктора, правихме коментари, по едно време той вдигна глава и попита - някой от вас да не е лекар. Ми то толкоз години в  "искам бебе" станахме половин АГ-та  Joy Joy Joy

# 286
  • до едно тепе
Светле до 3х2 от 500 можеш да пиеш, но имай предвид, че трябва да има поне 2-3 часа отстояние между магнезия и желязото,защото се неутрализират.
Благодаря ви за пожеланията  bouquet
Аз се влошавам. Заразих се от мъжо(той пък го пипна от малкия) с някакъв вирус. До вчера ме болеше гърлото, сега кашлям. Удвоих дозата на Биозина. Прерових на малкия боаронските гранули и смуча такива, които са му изписвани за кашлица, и се надявам подобрим малко нещата. Да знаете случайно дали може да се пие чай от бъзов цвят. Предния път нямах такива проблеми ooooh! Май наистина ще ми се наложи да оставя малкия вкъщи и да изляза болничен тая зима. За месец вече трети път боледувам Confused

# 287
Не мога да изчета всичко в момента. Надавам се да сте добре Simple Smile Ако има нови мами-честито  Simple Smile
Аз да се отчета на бързо,че от около 2 седмици нямаме интернет . Аз и бебо сме добре,той е вече 2.500,колко ще е до края незнам Simple Smile  Притеснява ме само,че пак се е обърнал с дупето на долу. Ако не се завърти в следващите 3 седмици,ще ми насрочат дата за секцио  Sad А така не искам с операция ...

# 288
  • shumen
Поспаланче,оправяй се скоро.Внимавай сега да не заразиш Слав наново.
Кременуша,не се притеснявай.Има още време и може и бебо пак да се завърти.

# 289
  • София
Поспаланче, сигурна ли си, че между магнезия и желязото трябва да има поне 2-3 часа? Моят АГ ми каза поне 1 час и аз през този интервал ги взимам. Желязото го взимам, заради симптоми на анемия - съответно вече ги няма, а магнезия, заради висок пулс и леко повишено кръвно - съответно и те намаляха, така че нямам впечатления да са се неутрализирали засега, ама знам ли... Thinking newsm78

# 290
  • София
Май, май една хубава новинка не е стигнала до тук.

Вчера, 5.12. в 16:25 часа се е родил Ивайло на NikoStorm. Роден е без упойка, 3 кг и 49 см.

Да са живи и здрави цялото семейство, много радост и щастие да имат в дома си!!! Hug

# 291
Аз пък си ги взимах заедно и никой не ми е казал да ги взимам отделно. Чак се Shocked като прочетох. Ама не казвам, че е грешно, просто се учудвам, че на мен 3 лекари са пропуснали да ми го кажат. За следващия път ще знам Peace.

# 292
  • shumen
Честит син Ивайло на Никосторм.Да е жив,здрав и много да ги радва.На тате-наздраве,а на мама бързо възстановяване.
Никосторм,ще те чакаме с разказ.

# 293
  • до едно тепе
Да е жив и здрав Ивайло и много да радва мама и тате  bouquet
Веси така пише мисля на листовката на магнезия. Отделно и гинеколожката ми ме предупреди да не ги пия заедно Peace

# 294
  • NE
Честита рожба на мама Никоbouquet Пожелавам на Ивайло здраво и щастливо детство, а на мама бързо възстановяване и успешно кърмене. Hug

Черпя за двойният празник у нас - Вилито става на 10 месеца и мъжо е рожденник. Grinning
Скрит текст:

# 295
Нико  Hug  bouquet Да е жив и здрав Ивайло  Hug Бързо възстановяване и скоро и разказ  Hug

danaeka Благодаря ти  Hug Дано наистина да се завърти  Praynig но в крайна сметка по важното е да е здраво,пък както дойде раждането-ще се търпи   bouquet

# 296
Поспаланче, сигурна ли си, че между магнезия и желязото трябва да има поне 2-3 часа? Моят АГ ми каза поне 1 час и аз през този интервал ги взимам. Желязото го взимам, заради симптоми на анемия - съответно вече ги няма, а магнезия, заради висок пулс и леко повишено кръвно - съответно и те намаляха, така че нямам впечатления да са се неутрализирали засега, ама знам ли... Thinking newsm78

Аз правех по 4 часа..... Иначе трябва да са минимум 2, по-добре 3 часа.

Честито на NikoStorm

Флауър Честита месечинка на Вили и ЧРД на таткото, много да те слушат  Mr. Green

# 297
  • shumen
Кременуша,аз също раждах секцио по медицински причини.Не е чак толкова страшно колкото си мислиш.
Цвете,честита месечинка на Вили и честит рожден ден на ТМ.Да са живи,здрави и много да те слушат.

# 298
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Нова съм от няколко дни тук и с интерес чета темите.На 21.10 видях   EFP и бях малко стресната! newsm53 имам едно въпросче,не знам дали е тук мястото му ,но ще го задам-без никакъв апетит съм,до преди няколко дни много ми се гадеше и не можех нищо да ям(буквално съм се опитвала само на вечеря да похапна нещо колкото да не ми е празен стомаха)пия иначе фолиева киселина и започнах да ям мандаринки и каквито плодове тук ми попадат.Наблягам и на сладкото доста.Мисълта ми е с какво точно да се храня,което да ми отвори поне малко апетита и да мога да си набавя необходимите вещества за бебето? При първия ми преглед АГ не ми изписа нито витамини,нито нищо,просто каза да избягвам боб,леща,пикантни храни и подправки.Всеки ден се събуждам с подут стомах и чувството изобщо не ми е приятно  Embarassed

# 299
  • В къщурката на хълма на феите
на първо време започни със солети, солени бисквити и крекери, кисело мляко /ако не ти дразни стомаха/ и пий вода Peace

Общи условия

Активация на акаунт