Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Тези с инфрареда единственото кофти е като се зацапа или повреди сензора......шанс е там голям, иначе са мн. удообни. За мое щастие не ми се е налагало да меря темп. все още но аз имам спиртен стъклен и ще меря с него. Най точен ми е той, по мое мнение. Имам и електронен де, за бърза справка ако се налага, за инфрера така и не купих, след като се разпитах тук и там сред  майки с опит .....разваля се често сензора и дават отклонение и не е и до марка...

# 721
  • Северозапада
Вярно е, че се цапа сензора. Аз го бърша със спирт. Има и кърпички със спирт в комплекта, но са 5-6. Ние взехме в последствие сензорния. Най-вече е удобен когато спи, иначе се буди. А когато е болна спи доста  Tired

# 722
  • При моето слънце
Единственото нещо, което си бях пожелала от сестра ми, беше термометър за ухото. Еми, не случих, не даваше хубав контакт батерията и не можах да го ползвам. За чудо №2 съм решила да взема тип залъгалка, но искрено се моля да не ми се налага да го ползвам.

# 723
  • София
И аз имам електронни 2бр и 1 галиев. Нямам много вяра на електронните, но са доста по-бързи при измерването.
Тези тип биберон също са на принципа на електронните и имайте предвид, че има вариант бебето изобщо да не желае да ги засмуче, едно че някои не искат биберони въобще, второ, че си имат предпочитания към определена бибка и няма да искат друга.

# 724
  • NE
Електронен имам на Omron. Много е точен.

# 725
  • shumen
Цвете,аз имах като твоя,ама не работеше точно.

# 726
  • NE
Хм странно, марката е сравнително добра. Мисля, че Вава ми го беше препоръчала.

# 727
Иииииииииииизключително ми е драго да стана СРЕДНОЩЕН ЩЪРКЕЛ!!!!!!!!!!!!!! stork-boy stork-boy mother bear вече си има две прекрасни момченца (видях ги на снимки!). Пускам ви направо нейните думи от преди 20-ина минути:

Цитат
Мами, от днес 14.01 съм щастлива мама на Мартин и Петър- 2500 и 2200! Децата са при мен, нямат нужда от кувиоз. Операцията мина много добре. Акушерките ни помагат тази вечер, през деня не толкова и с ММ се оправяхме. Той е много шашнат, но се справя.
Кърмя ги и се цедя. За сега са доста спокойни, аз се чувствам добре и утре ще мога да ставам.

Да са й живи и здрави дечицата! Да растат щастливи, безгрижни, много да се обичат, да се търсят и да носят безкрайно много гордост на мама и тате! На мама пожелавам бързо възстановяване! Hug

# 728
  • shumen
Мама Мече,честито.Да са ти живи и здрави дечицата и много да Ви радват.На мама бързо възстановяване,а на тате-наздраве.

# 729
Еееех Светле каква хубава дата  Hug Живи и здрави да са малките юначета, да растят големи  Heart Eyes А на теб мамче, бързо възстановяване и бързо да влезнете в ритам с бебочетата   bouquet

# 730
  • NE
Честита двойна радост на мама mother bear!  bouquet
Нека Мартин и Петър са здрави, силни, щастливи и игриви.
Браво за хубавото раждане и все така успешно кърмене. Hug

# 731
  • При моето слънце
Честита двойна радост на мама Мече! Да растат здрави, усмихнати, щастливи, за радост на мама и тате! Бързо възстановяване, Светле!

# 732
  • В къщурката на хълма на феите
Честита радост на Мама Мече! Пожелавам й Мартин и Петър да са все така спокойни, спящи и ядящи деца! А пък за по-нататък - най-прекрасното детство!

# 733
Честита двойна радост на мама mother bear!  bouquet

# 734
  • Северозапада
Светле, и тук да са живи и здрави момчетата!

Общи условия

Активация на акаунт