Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
Мен мнооооого ме болеше таза защото носих през цялата бременност мн ниско, така и не се качи нагоре плода. После се оказало че има защо- била е заклещена с двойнопреметната пъпна връв.,.,След раждането, като тръгна да се събира таза пак ме боли, но тогава спорта много помогна по мое мнение  Peace

# 706
  • В къщурката на хълма на феите
като Пуфето каза спорт, та се сетих .. купете си фитбол и се друсайте отгоре му .. няяма такова блаженство за таза казвам ви .. и освен всичко друго помага точно за връщането му в нормална форма след раждане .. на мен ми се наложи да ходя на рехабилитация заради разместен прешлен /Еми, мамо, много ти "благодаря", за който Mr. Green /, та там наред с другите неща, ми показаха и упражнения с фитбол, който облекчаваха моето състояние, но също така бяха и универсални за всички жени .. аз моя фитбол май от Джъмбо си го купих за 10 кинта и от време на време като много ме боли си се тръшкам отгоре му .. а между другото ако искате прочетете из нета има разни статии посветени на ползата от фитбола по време на раждане .. аз не бях чувала за това му приложение, но моя приятелка, която ражда в Англия, каза, че й зачислили в болницата един такъв да се подрусва и родила за отрицателно време ..

# 707
  • Северозапада
В Надежда има оборудвана родилна зала за "активно" раждане. Има фитбол, шалове, въже, висилки и т.н. "уреди" за такова раждане. Трябва си обаче подготовка за това. В София май само в "Естествени идеи" подготвят за такова раждане.
Меци,
Скрит текст:
благодаря че ме подсети за топките. Може да си взема една, че имам тука едни болки в гърба, които не се дължат на бременността и раждането, но доста добре се повлияха докато ходех на гимнастика.

# 708
  • до едно тепе
Аз имам такава топка и е голямо облекчение за кръста. Само дето мъжо я е покрил някъде и вече 2 години не мога да я намеря ooooh!

# 709
  • Германия
Чакайте да се изкажа аз, като много „компетентна” тук това си е практика да ти предоставят в родилната зала такава топка. Аз и сега на работа седя по няколко часа на нея. И наистина помага за гръбнака, не само за родилки. Аз имам проблеми с кръста, след една тежка катастрофа и правейки някой упражнение се подобрява положението.
Днес ще ходя да се записвам в билницата з  раждането. Не че няма да ме приемат и в друга, ако се наложи, но това си им е практика.

# 710
  • София
Мале, Глухарче, вече се подготвяш за раждане.  Crazy Hug

Като сте се заоплаквали от таза, да се оплача и аз.  Mr. Green Аз май винаги съм си имала някакво изкривяване, защото там където се скачват ставите на таза, от ляво, от време на време ми "прещракваше". Сега явно от разтягането, точно там мисля че ми се прищипва нерв. Вчера едвам отидох до магазина, като няква бабичка. ooooh!

smile3532

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 10:33 от kashmir

# 711
  • София
Сори, че два поредни мои поста, ма като не пишете..  Mr. Green

Моля ви дайте и своето мнение за МБта ми. Аз доколкото разбирам имам коки. Доктора по ЖК вика леко нарушена киселинност на влагалището, даде ми рецепта за Гинофлор. Ако съм искала да си ги слагам 5-6 дена, за мое успокоение  Shocked В четвъртък съм при Чучумишев и ще питам него, но все пак да чуя и вашето мнение  Hug
Скрит текст:

# 712
  • Германия
Кашмирче: картинката си я бива. Посмях се, докато чакам да ме извикат за записването.
няма ли начин да питаш в лабораторията. За съжаление, не мога да ти помогна в разчитането.

# 713
Кашмирче слабите ни места по време на бременност стават още по слаби. Аз съм така с гръбнака. Ама като знаем каква е целта ще си траем и ще си се оплакваме по малко, не по много   Mr. Green
То и аз съм некомпетентна по разчитане на микробиологии.

Топка и аз имам, ама не се сещам да сядам мн на нея. Ама трябва да съм сериозна и да видя в нета повече упражнения за гръбнака и кръста.
Ааааа то за мн неща съм несериозна последните месец, два, съвсем съм му отпуснала края  ooooh! За храненето няма да приказва, че съм направо за бой

От един месец се каня да сваря смрадлика и най-накрая вчера го направих, че да се подмивам с нея, че имам някакво парене на срамните усни, ама само на тях, по навътре не усещам нищо. Дано да съм сериозна с ползването и да помогне.

# 714
Сори, че два поредни мои поста, ма като не пишете..  Mr. Green

Моля ви дайте и своето мнение за МБта ми. Аз доколкото разбирам имам коки. Доктора по ЖК вика леко нарушена киселинност на влагалището, даде ми рецепта за Гинофлор. Ако съм искала да си ги слагам 5-6 дена, за мое успокоение  Shocked В четвъртък съм при Чучумишев и ще питам него, но все пак да чуя и вашето мнение  Hug
Скрит текст:
щом има само 4-5  левкоцити означава че имаш малка инфекция,но не е много сериозна. както казал ЖК вземи си Гинофлор-а и си слагай,за да ти мине по-бързо.когато правих изследвания за кръв и урина миналият месец в урината имах над 3  плоски епилиптични левкоцита,което значи че е имало инфекция,но ЖК така и не ми даде нищо да пия,за разлика от теб. иначе всичко е видимо е наред при теб.

# 715
  • Варна
Кашмирче, пише че не се изолира патогенна флора. Според мен, това означава, че всичко е наред. Задължително си питай лекаря, обаче.

# 716
  • София
 Hug Мерси, момичета!

# 717
  • Велико Търново
Вече сте приключили темата, ама да кажа и аз  Mr. Green
Имам термометър за ухо и чело - е тоя си мери, каквото реши. Много неточен и зависещ от положението, в което се пъха в ушето. Захвърлих го и се върнах към електронен под мишничката. Да, зор се мери, ама люшкам, пея, затискам, но поне знам, че е точно.
Ваничка - купихме в самото начало, съвсем обикновена и досега я ползваме. А стойката ми върши чудесна работа, защото не мога да си представя на всяко къпане да клеча.

# 718
Яже след прочетеното от вас, определено ще си купя и един обикновен, че по добре да имам и да се застраховам.
Ваничка още не съм взела, дано да намеря в Икеата, че и онлайн не намирам такава обикновена.
Иначе други неща съм разпределила по приятели дет питат какво да ми купили за бебето, та и това ми е улеснение, няма аз да ги търся и ще ми помогне и финансово. Ама не се оплаквам аз де, не сме се охарчили мн финансово, щото имам една приятелка с близначета на една година иии ме е заредила до ушите с каквото ми трябва. Другите кат разпределих по приятели и аз мен има нема, около 400 максимум 500 $ да похарча общо.

Последна редакция: ср, 14 яну 2015, 01:02 от maresr

# 719
  • Северозапада
Ние имаме и за чело/ухо, и нормален. На челото мери точно. Рядко е грешно измерването, ако с нещо съм загряла лицето. Пробвахме го с нормален в болницата и всеки път разликата беше 0.1о. Ето това е термометъра.

Общи условия

Активация на акаунт