Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 153
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Шоко, ако тръгнеш да раждаш, успех и от мен, дано всичко да мине лесно и бързо и ти желая най-прекасната среща с мъника  Hug
Перу, не се притеснявай, аз гъбясвам на всеки 2 месеца и се мажа с крем, слагам и глобули, тук са бе рецепта. Даже сега пак съм гъбясала май  newsm78 Ходих при GP-то, каза че при Б било нормално, тук даже и МБ не пускат, ужасни са. Имаш ли симптоми за гъби, тва е според тях. Ама ти си отиди при личния и си пусни изследвания както ти казаха другите. И много хубав аватар си си сложила  Hug
Мецани, добра идея за почерпката   Laughing Предлагам да преброим кой обича да шие  Mr. Green

И аз не мисля, че бяха тръгнали да продават катрастрофирали кошчета, ама знае ли човек. Мойте приятелки само ми набиват филми май  ooooh!
Имам въпрос- вие какви матрачета купувате/купувахте за мъниците? Чудя се между memory foam и другия вид spring mattress, който е пружина и пак пяна, уж го дават по-хубав  ooooh!
Скрит текст:
Много подробности, кое по-напред човек да мисли и чете  Thinking

# 166
  • В градината...
Ходих до личната, нямаше я, сестрата каза, че не следяли бременни и ми даде направление за избор на гинеколог. Сега следва трудната работа - къде да го търся  Thinking Каза ми за една, която идвала от друг град, но тези, гастролиращите, като ти вземат секрет и го пращат също в друг град и ти дават резултата след най-малко седмица.

# 167
Това от сега да ти кажа, че ще ти е чиста МБ , щом се разнася нагоре- надолу .........трябва да се сложи веднага пробата в среда и да се посее в рамките на часове. Всеки лаборант ще ти го каже.....

# 168
  • В къщурката на хълма на феите
Мецани, добра идея за почерпката   Laughing Предлагам да преброим кой обича да шие  Mr. Green
аз ще съм в групата на неможещите Mr. Green Mr. Green

# 169
Аз членувам в клуб ръцете ми пречат......или ще се набода или така ще го зашия, че по-добре да не го правя . Наистина не мога , но пък мъжото може. Ама пък мога да готвя  smile3534

# 170
  • NE
Мама мече Най-доброто решение е мемори матрак. Peace

# 171
  • Северозапада
Наскоро някъде ми се мерна мнение, че мемори пяната не била добра за новородени  newsm78 Аргумента май беше, че тя приемала формата на тялото, а нали бебетата трябва да са на твърдо, че да не получат изкривявания.

# 172
Перу, май ще прибегнеш към частен АГ или лаборатория. И честита лентичка, сега я видях  Hug

И аз се чудя дали не трябва да е леко твърд, знам че е хубаво да се спи на твърдо като си малък, ама от къде го знам и аз не знам  hahaha Накрая ще реша в магазина какво ще купя  Blush
100% съм в кръжока ръцете ми пречат, все нещо изтървам и с големия корем едва се навеждам, ама човек си пати от главата и ръцете в случая  Laughing

# 173
  • В градината...
Тук всички АГ-та работят с касата, защото народът е беден, но пък и качеството е едно  ooooh!
Имаме една лаборатория, в която правят микробилогия. Даже едната възрастна лаборантка взема секрет. Но ми е неудобно, работили сме заедно, познават ме и ми е много кофти, щото като си бил нещо като шеф и  ooooh!

# 174
  • В къщурката на хълма на феите
аз купих най-прост дунапренен матрак и съм мноооого доволна от него .. даже пропуснах кокосовите подложки, понеже вече веднъж имах "щастието" да ги помириша и реших че няма да си причинявам такива кахъри ..

# 175
  • NE
Мраве Може и да е така с меморито. Така и не взех такъв матрак. Взехме ортопедичен и съм много доволна.

# 176
Перу, другия вариант е на своя глава да си сложиш глобули или да звъннеш в Сф да питаш. Аз така звъня като има нещо на АГто в Бг.
Мецани, да, сега една приятелка ми прати линк за матрак с кокосови стърготини вътре. Все ми се струва, че ще мирише или ще развъди буболечки Sad

# 177
Привет момичета!
Видях, че Ренди е писала за раждането на бебка. Благодаря ви за пожеланията  Hug Hug Hug
В крайна сметка, подозренията ми онази сутрин се оказаха верни и след като писах, лека - полека болките станаха регулярни, и на къси интервали, разстройството продължи докъм 11 ч. и вече съм убедена, че е предвестник за раждане  Laughing
Копирам подробности около ражадането на който му се чете
Скрит текст:
Към 12.00ч. вече започна да си ме боли на около 3-4 мин.и в 12.30 се обадих на мъжа ми да идва да ме кара към болницата.
В 13.30ч. бях в спешното в Майчин дом - без избор на екип бях.
Преглед - 6 см. разкритие - шийка почти изгладена. Последва клизма, превеждане от приемно в родилно.
В родилна зала, в 15.00ч. ми спукаха мехура и се започнаха сериозните болки.От тук нататък беше ужасно болезнено, но пък в 16.08ч. се излюпи нашата прекрасна бузанка
Без упойки и каквото и да е, нямам и шевове. След като родих ми вляха една банка Окситоцин за матката.
2 часа лежане в родилно - после пожелах да съм на 12 етаж, където веднага отидох в бебешкия бокс да си взема бебето. Така около 3 часа след раждането бебка си беше при мен. Веднага се закърмихме и сме изцяло на кърма и досега След раждането 3 дена, денонощно имах ужасни контракции - все едно щях да родя още едно дете - чак сълзи ми избиваха от болка, но слава богу минаха.
Изключително доволна съм от Майчин дом - отношението и всичко беше на ниво - а се бях подготвила да търпя лошо отношение, караници и пр. каквито съм ги чела, когато си без избор на екип. Даже сами ми предложиха упойка, но ми обясниха, че съм с много напреднало разкритие и така единствено ще удължа раждането. Съобразих се с мнението им, че няма нужда. Бяха изключително мили! Чак не мога да повярвам, че това беше раждане без избор на екип ! Хлебарки също не видях.
Въпреки болките и ужасите през които се преминава - след срещата с нашите слънчица - всичко бързо се забравя, или поне се изтиква на заден план и ТО - малкото същество - става центъра на вселената ни Simple Smile)))
Целувки на всички
А ето и снимчица на бебка на около 3 часа след раждането - вече при мен  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

# 178
  • гр. София
Аууу каква кукла. Да е жива и здрава.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 179
  • В градината...
Ирен, не се познаваме, но много голяма сладуранка  Heart Eyes

Светле, ще ида утре на АГ, но каквото и да каже, пак ще звъня в София.

Общи условия

Активация на акаунт