Есен златна тук е налице,бременните от ИБ с трепет чакат всяко бебенце-тема 23

• 40 182
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря много за бързия отговор, mecani !  Hug

# 301
  • гр. София
Добре сме с Анди. Аз гледам да подремвам във всяка свободна минутка.

# 302
  • NE
В началото и аз борех гаденето с пресни плодове, но и сезонът беше такъв.
avrilka И аз я карах без витамини, дори мисля че добре ми се отрази.
Шоколадче Заповядай тук при мамчетата. Hug

# 303
  • гр. София
Мерси, Феичке.  Hug

Тези, които сте имали епизиотомия за колко време се възстановихте? Имам подозрения, че нейде ми е паднал част от конеца и имам болки. С какво мога да се облекча?  newsm78

# 304
10-ина дена може би. Промивах със смрадлика.

# 305
  • shumen
Аврилка,добре дошла.Лека и безпроблемна до края.

# 306
  • София
Shokoladche, освен със смрадликата, за която знаеш и вероятно промиваш, може си вземеш Цикатридина спрей или друг такъв, те обезболяват и имат противовъзпалителен ефект. (Пантенол, Оксикорт, Бивацин)
Може и с риванол да промиваш. За по-бързо зарастване забрави превръзките или си намери хубави дишащи, може да си купиш от аптеките от тези квадратните пелени, които се постилат на леглото Simple Smile
Ако те боли при сядане, вземи си един бебешки пояс и си сядай на него Simple Smile

# 307
Мерси, Феичке.  Hug

Тези, които сте имали епизиотомия за колко време се възстановихте? Имам подозрения, че нейде ми е паднал част от конеца и имам болки. С какво мога да се облекча?  newsm78

Шоки първо честито (че май не съм все още )да ти е жива и здрав малкия Анди!
С какви шевове си ? Аз първо се почувствах малко по добре катл ми махнаха конците в болницата още(външните ми бяха такива ) и съвсем по добре след като опадаха и другите н на брой ! Минаха около 20 дни можеби !

# 308
може си вземеш Цикатридина спрей
Това ми го изписа д-рът, който ме ши. На втория ден на визитация идва Пехливанов (завеждащ АГ) и аз така обилно се бях напудрила с него, че той нищо не успя да види. Whistling
Имай предвид, че мн цапа бельото и мн гадно става на топчета. На мен ми беше дискомфортно с него. Peace

# 309
  • NE
Писах и в другата тема, но да кажа че бях с Оксикорт и ми беше екстра с него. Обаче докато не махнаха външните шевове не бях човек от болки. С целият си акъл вървях и към 30 мин. пеш с тез конци. Whistling
Дежурната в родилното ми каза и че само с интимен гел става да се промивам, че беше трудно да си варя смрадлика. Оксикорта обаче ми подейства най-добре. Peace

# 310
Шоколадче, честит Андрей! Да е много здрав и само радост да ви носи!   bouquet

# 311
освен за еспумизана 3-4 пъти по 10 капки давам
 имам и друг въпрос за храненето ..

на фризолак сме ,на 06.12 стана на 1 месец и яденето постепенно трябва да се увеличи ..
как и по колко ,и през колко часа се дава да яде ?

защото аз и давам по 120 - 130 ,през 5 часа ,но след като яде се почва едно плачене се едно не си е дояло , а след това повръща ..  Rolling Eyes
и по време на яденето трепка ,изпъва се нормално ли е? не спи спокоино като преди  Rolling Eyes

# 312
Ravvenr, ооо как през 5 часа? Много е, ние в началото бяхме през 2, 2,5 часа. Сега яде на 3 часа, 3 и малко, 4-ри не устисква! Това количество ви е добре според мен, изяжда ли всичко? Ние ядем по 150 и не винаги ги изпива! Оригва ли след яденето?
Оспамихме темата на бременните момичета.

# 313
130 мл на бебе на 1 месец е много а разстояние от 5 часа между храненията е много. Бебето озверява от глад натъпква се и повръща. Около 60-90 мл за тази възраст е оптимално и средно по 2,5 часа, това включва и около 2 нощни хранения, хич да не спираш нощните по препоръки на оедиатри, те са нужни на малките бебета

# 314
  • Германия
Чакайте, че съвсем се обърках. Промивките имате предвид външни нали? Тук си нямам на идея какво биха препоръчали, няма риванол, няма смардлика. Единственото за което се сещам е лайка, тя има антисептично действие.
За влагалищно като чуя и ми настръхва косата. На времето ми казаха след кюретажа да си правя промивки със смардлика, е това така боля. Никога повече.

Общи условия

Активация на акаунт