Професионални серии за коса - тема 71

• 59 669
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за новата тема!   bouquet

Най-често използвам Л2 и термо желето на Лореал. От експерименти малко ме е страх, даже като купя нов продукт на първото ползване бая се замислям как ли ще ми се отрази и ако ме разочарова дали ще изглежда косата ми добре за предстоящия ден  Joy

Руса Мамма, термозащитата на Тиджи, която похвали има ли опасност да утежни коса, склонна към омазняване?

# 16
Отскоро съм в групата на ползващите професионалните серии за коса.Открих темата и вашите коментари ме заразиха.Последните ми покупки са: маската на Lakme-Deep Care , Аргановото олио на Lakme и крема за къдрици на  Makadamia.Маската ми харесва, с уточнението , че предпочитам една идея по-хидратираща.Аргановото олио обикновено използвам само за връхчетата и част от дължината на косъма с цел да не се заплита косата.Когато искам по-голяма фиксация смесвам с кремчето.Благодаря ви момичета за ценните съвети , които давате.Сега съм в търсене на шампоан и затова внимателно следя публикациите ви.Хубава седмица!  bouquet

# 17
  • София
Lexy_07
сподели за интензивната маска на Лейбъл. Силно хидратираща ли е?

За моята коса е силно хидратираща, но не прави косата перушинесто мека, а тежко падаща и много бляскава. Но е по-малко хидратираща в сравнение с червените Тиджита  Peace

# 18
Благодаря за новата темичка  bouquet

Експериментирате ли интензивно с нови продукти и кой продукт използвате най-често?

Експериментирам, да Peace Но първо проучвам подробно продукта преди да го купя. Търся коментари за него из нета и най-вече в нашата тема Hug Но се е случвало тук да не намеря нито един коментар за продукта, който ме интересува, и въпреки това да го купя Grinning Такива експериментаторски покупки бяха на крема с масло от камелия на Shu Uemura, както и крема-серума за къдрици на Aveda. И от двете покупки съм много доволна. А крема на Shu ми е незаменим за момента. С голям кеф посягам към него всеки ден Mr. Green Определено най-често използваният ми продукт Peace

# 19
  • Варна
Не експериментирам вече! Когато започнах да използвам профи козметика много купувах и пробвах различни марки, но сега вече гледам да имам  по една хидратираща и една протеинова серия. И всеки ден използвам нещо за краищата, защото винаги са ми сухи-в момента коприната на ЧИ и съм много доволна.   bouquet

# 20
Експериментирате ли интензивно с нови продукти и кой продукт използвате най-често?
Бих казала, че експериментирам, като експеримента се осланя само на моето усмотрение. Ценя и чета всеки ваш коментар, но в момента тук в темата не намирам момичета, които като мен използват само хидратиращи продукти и всякакви балансирани/протеинови им се отразяват зле като при мен.

В момента единствения шампоан , който ползвам непрекъснато е червения антидот на Тиджи.

взела си ми думите изпод пръстите Wink
РуСа-Мамма съм в съшата ситуация като теб, в момента купувам само хидратиращи продукти. И постоянно следя мненията ти по тази причина Simple Smile
Какво значи антидот ?

# 21
Здравейте, иска ли някой да си разделим шампоан Денсифик от 250мл. и маска Дисциплин от 200мл.?

# 22
  • София
Здравейте, иска ли някой да си разделим шампоан Денсифик от 250мл. и маска Дисциплин от 200мл.?
Това не са ли два доста противоположни продукта?

# 23
Останах с впечатлението, че доста хвалят точно тази комбинация.

# 24
  • Бургас
Не обичам да експериментирам, но се случва да пробвам неща които не съм сигурна че са за моята коса. Най-често ползвам аргановото масло на Наши.

# 25
  • София
Сравнително от скоро се запалих по порофесионалните продукти за коса и в момента експериментирам при това усиленно  Laughing

Най-често, да не кажа ежедневно използвам ампулите Денсифик. Най-често използвана комбинация, напоследък шампоан  Денсифик и маска Дисциплин.

# 26
  • Бургас / София
Благодаря за новата тема   bouquet
Експериментирате ли интензивно с нови продукти и кой продукт използвате най-често? Не правя експерименти, често . Прекалено рано открих необходимите продукти за моята коса, но от последният си експеримент съм доволна, Алтерна Рипейър  Heart Eyes . Вече почети година откакто използвам Денсифик, предимно и няма омръзване от този шампоан. Редувал с Митик Ойл, правя си и протеиновата терапия на МШ, често.

# 27
Експериментирам доста с нови продукти, тъй като от малко  повече от половин година следя темата и съответно се зарибих по професионалните серии. Преди съм използвала предимно Алфапарф и масова козметика. Сега минах изцяло на професионални продукти и натурални масла. Мога да кажа, че има наистина видим ефект. Експериментирам предимно с продукти, за които чета хубави коментари тук, но понякога взимам по свое усмотрение и се случва да сбъркам.
Постоянно взимам двусъпковия протеин на Афоджи, но сега мисля да пробвам серията на Напура, за която говорите напоследък.
Чудесно е че сте добавили нови линкове в началото, но мисля, че можете да махнете тези, които вече не работят. Мислих да го предложа в края на миналата тема, но изпуснах момента. Embarassed

# 28
  • София
За новата серия на Loreal-professionnel SE SERIOXYL

Няма как да чакам отзиви, защото предпочитам сама да преценявам. Попрочетох за серията и мнението ми е, че са комбинирали две много добри и успешни съставки, а именно INTRA CYLANE от т.нар. Ботокс серия на Лореал, която и до сега много се харесва и има наистина добър уплътняващ състав, както и STEMOXYDINE, която е основната съставка на Kerastase Densifique за израстване на допълнително коса. Самата серия е за салон и за домашна употреба. Различават се по една допълнителна ампула в професионалната серия. Самата серия за домашна употреба освен, че е разделена на такава за боядисана и такава за естествена коса има към нея и два различни вида серуми. Единия е за дължините и краищата, а другия е за корените на косата. При първия, който е и за уплътняване основната съставка е INTRA CYLANE /стъклената молекула, както някои я наричат/,  а при втория е STEMOXYDINE, който е за израстване на допълнително коса. Двата серума могат да се използват едновременно, защото имат различно действие и приложение.
Изглежда интересна серия и я поръчах за да мога лично да преценя.

# 29
  • София
За новата серия на Loreal-professionnel SE SERIOXYL

Няма как да чакам отзиви, защото предпочитам сама да преценявам. Попрочетох за серията и мнението ми е, че са комбинирали две много добри и успешни съставки, а именно INTRA CYLANE от т.нар. Ботокс серия на Лореал, която и до сега много се харесва и има наистина добър уплътняващ състав, както и STEMOXYDINE, която е основната съставка на Kerastase Densifique за израстване на допълнително коса. Самата серия е за салон и за домашна употреба. Различават се по една допълнителна ампула в професионалната серия. Самата серия за домашна употреба освен, че е разделена на такава за боядисана и такава за естествена коса има към нея и два различни вида серуми. Единия е за дължините и краищата, а другия е за корените на косата. При първия, който е и за уплътняване основната съставка е INTRA CYLANE /стъклената молекула, както някои я наричат/,  а при втория е STEMOXYDINE, който е за израстване на допълнително коса. Двата серума могат да се използват едновременно, защото имат различно действие и приложение.
Изглежда интересна серия и я поръчах за да мога лично да преценя.
Ууууу ...супер си, Магнолия /както винаги Hug/. Ще чакам впечатленията ти за продукти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт