Професионални серии за коса - тема 71

• 60 906
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Значи утре сутринта ще цъфна директно в магазина Laughing Представям си каква лудница ще е цял ден Money Crazy
Лека нощ и от мен Hug

# 346
  • Стара Загора
след толкова усилия и аз успях,лека вечер  Hug на всичкиииииииииииии

# 347
Много се изложиха от Рибата .. Crossing Arms

# 348
  • София
Много се изложиха от Рибата .. Crossing Arms

Не съм съвсем съгласна. И аз мислех, че няма да има интересни неща, но за разлика от Арлен, те бяха пуснали новата серия на Лореал Сериоксил на намаление. Серумите бяха по 52 лева.
Арлен бяха пуснали на 60% Биосилк, но само няколко неща и това, което ме интересуваше, а именно маслото от маракуя в 00.15 мин. беше изчерпано.
Иначе поръчах и от двата магазина различни неща. Не ми трябваха повечето, но пък поръчах две неща на сестра ми за подарък.
Лягам си....  Лека нощ 🌃   bouquet

# 349
  • Велико Търново
Добро утро на всички bowuu Simple Smile
Аз тази сутрин си напазарувах порядъчно от ЗР- влязох без проблем, взех си комплекта за възстановяване на кератина на Напура - имаше с около 2 лв. намаление на всеки продукт, и серума за гъстота на Лореал - там отстъпката е почти 10 лв., така че си струва; друго засега не  ми трябва, щях да се радвам да предлагат и Алтерна, но може би ще се възползвам от lookfantastic или hqhair.

# 350
  • Варна
Сайта на рибката не ми зарежда Laughing явно е претоварен в момента. Рибката мен отдавна ме изгубиха като клиент, пазарувам от тях от време на време, само защото са ми на 5мин. Исках да пробвам някой от шампоаните на Напура...

# 351
Напазарувах си доволно от Арлен-....ми няма влизане в сайта на Рибата,но днес ще отида на място...бих инвестирала в новите стилизанти на Лакме,особено грижата 10 в 1 !!!

# 352
Изобщо не съм впечатлена от намаленията, мисля да поръчам от Арлен балсама на Чи с маслина. Помня беше адски хидратиращ  Peace
Разминах се с ВИП пудрата на Керастаз, никой не я намали  Mr. Green

# 353
Аз го имах балсама на Чи с маслина, много е гъст, дори повече от някои маски и наистина хидратира.

# 354
Изобщо не съм впечатлена от намаленията, мисля да поръчам от Арлен балсама на Чи с маслина. Помня беше адски хидратиращ  Peace
Разминах се с ВИП пудрата на Керастаз, никой не я намали  Mr. Green
И аз се чудя на него. Имам същите спомени, че беше доста хвален. Някой ако го е ползвал, да го сравни с аргана на Наши Rolling Eyes  bouquet

# 355
  • София
И аз поръчах току що от Рибката. Удържах на комплекта на Лореал. Поръчах за себе си Л2, две дълбокопочистващи ампули Напура, и 1бр. от терапията за възстановяване на Кератина 30мл на Напура.
И за сестра ми поръчах някои неща.

# 356
  • Стара Загора
Как мислите,дали в понеделник ще пристигнат поръчките дадени днес...сега ще е голям хаос....аз вече се опитвам да си наложа(поръчала си не влизай вече в сайта,нищо не ти трябва,всичко си имаш....това е вътрешният ми глас  Mr. Green Joy) ще се опитам да се въздържам вече ,чеееееее трябва да се изразходват тези неща...... но предполагам всички тук сме си така Hug

# 357
  • Бургас / София
От чуждите сайтове намаленията са много по изгодни, но аз ще се въздържа 20 процента си ги дават и друг път, а и мисля че на Коледа също ще пуснат нещо подобаващо.

# 358
  • Сандански
И аз поръчах от Рибката. Не се удържах, а си бях обещала да не купувам поне до Коледа.  Crazy Поръчах 2-минутния реконструктор на Aphogee, двуфазния спрей на Лакме и шампоан за силен косопад за нормална коса на Напура. С последния не знам дали не направих грешка, тъй като моята коса е мазна в корените, но всички шампоани за мазна коса ми действат агресивно вече. Предполагам, този за нормална коса ще е по-малко измивен.
Оф, как ме сърбят ръцете за още.  Mr. Green

# 359
От Арлен  със скромна покупка ето това Grinning
http://arlen.bg/product/449/intenzivno-vazstanovyavasht-rekonstr … atment-350ml.html

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 10:03 от DELI22

Общи условия

Активация на акаунт