Професионални серии за коса - тема 71

• 59 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Можеш да комбинираш ДПШ с всякакви маски.  Аз най-често комбинирам с протеин, но и с хидратиращи маски резултатът е чудесен. По принцип такъв тип шампоан се ползва на 5-7 дни (поне аз така зная от коментарите във форума).

# 61
Здравейте,

имам въпрос към тези от вас,които приемат Макси Хеър  Smile
Колко време се пие и задължително ли е да е по време на хранене? Аз го пия от около две седмици поради косопад ,но обикновено се сещам да го изпия след като съм се нахранила вече Embarassed. Това проблем ли е?

Благодаря bouquet

# 62
Здравейте,

имам въпрос към тези от вас,които приемат Макси Хеър  Smile
Колко време се пие и задължително ли е да е по време на хранене? Аз го пия от около две седмици поради косопад ,но обикновено се сещам да го изпия след като съм се нахранила вече Embarassed. Това проблем ли е?

Благодаря bouquet

Аз също го приемам в момента като допълнение в борбата ми с косопада (да не те обезкуражавам, но не вярвам сам Макси хеър да ти е достатъчен за спиране на косопада, пробвала съм и при мен не става). И аз забравям понякога да го приемам с храненето и когато се сетя, го приемам независимо от това дали се храня, скоро съм се нахранила или съм гладна Laughing Предполагам, че това е по-скоро препоръка с цел да се усвоява по-лесно от организма и да не дразни стомаха, ако се приема на гладно  Peace Не мисля, че има отношение към ефективността му.
Обикновено такъв тип добавки се приемат за период от поне 3 месеца, за да се натрупат витамините и другите полезни вещества в организма и в следствие на натрупването им да се прояви и ефекта им. Аз пия Макси хеър около 4 месеца и след това правя почивка 1-2 месеца. Simple Smile

niditop3, за ДПШ поначало се препоръчва да се редува с друг ш-н, но за известен период от време няма никакъв проблем да се използва на всяко миене, особено ако искаш добре да си пречистиш скалпа и косата от всякакви натрупвания.

Последна редакция: ср, 19 ное 2014, 10:31 от bellisssima

# 63
Здравейте сладурани! И аз да се включа в темичката с един въпрос. Какво е мнението Ви за зелената професионална серия на Лореал? Вдигнала съм и мерника и искам мнение от мацките, които са я използвали, за да не хвърля пари за козметика, която  не струва нищо. Прекалено много пари похарчих за Виши, Миши Grinning и тем подобни, от които ефект нулев. Очаквам съдействие :*

# 64
И според мен 1 седмично е много,при положение обаче ако не ползваш стилизанти,аз слагам ДПШ 1 път в месеца .

# 65
  • София
MargaritaIlcheva, за коя зелена серия питаш, Volumetry за обем ли?

# 66
Да за нея питам.

# 67
Цитат
Цитат на: Илли в ср, 19 ное 2014, 10:53
Да за нея питам.

Освен, че мирише много хубаво, друго не прави.

# 68
Аз пак да си задам въпросчето ако може  Whistling
За принципно нормална коса, без боя, лакове, стилизанти, сушене и т.н. каква професионална грижа бихте ми препоръчали, тъй като досега не съм ползвала никаква, а доколкото съм разгледала златна рибка повечето продукти са за я увредена, я косопад, я третирана и т.н. Иска ми се просто да я подхранвам и поддържам здрава, за да я отгледам по-дълга, явно досегашните грижи - шампоан и балсам от масовите козметики, не са достатъчни, че все се налага кръцване на 2-3 месеца...
Благодаря  Hug

# 69
  • Стара Загора
И според мен 1 седмично е много,при положение обаче ако не ползваш стилизанти,аз слагам ДПШ 1 път в месеца .
Не ползвам стилизанти, но си правя маслени маски  много често  на всяко миене, което е през ден.Мисля да разредя маските на веднъж седмично и да ползвам ДПШ, защото винаги слагам по 3 пъти от другите шампоани, за да се измие добре.Шампоан от 200мл ми стига най-много за 2 седмици.

# 70
За принципно нормална коса, без боя, лакове, стилизанти, сушене и т.н. каква професионална грижа бихте ми препоръчали, тъй като досега не съм ползвала никаква, а доколкото съм разгледала златна рибка повечето продукти са за я увредена, я косопад, я третирана и т.н. Иска ми се просто да я подхранвам и поддържам здрава, за да я отгледам по-дълга, явно досегашните грижи - шампоан и балсам от масовите козметики, не са достатъчни, че все се налага кръцване на 2-3 месеца...
Благодаря  Hug
Мило момиче, от опит бих ти препоръчала тривитаминол, рициново масло и Стимуланта за коса на Икаров щом искаш да засилиш растежа. Издавала съм сума пари за скъпарски козметики и няма смисъл. Но подчертавам, че това е мое мнение и давам само съвет. Решенията са си твои. Успех!

# 71
Благодаря ти   bouquet А аз на предната страничка по-подробно съм писала и бях споменала, че около месец или малко повече изхабих един стимулант на Икаров смесен с още няколко вида масла и правех маски преди всяко миене, т.е. на 2-3 дена, но като че ли в един момент просто ми дойде в повече, защото ми се изгуби съвсем обема и плътността на косата, а тя принципно е с хубав обем. Затова искам да почина малко от маските и същевременно пак да я обгрижвам качествено.

# 72
  • Стара Загора
И аз в последно време прилагам преди всяко миене маслена маска с масаж на скалпа,и като теб niditop забелязвам,че явно вече в утежнявам и не мога добре да отмия маслата,последният път не сложих масла,отмих с хидратиращ шампоан сложих и балсам за финиш малко серум в краищата и от термозащитата на тиджи (за което много благодаря на РУСА МАМА) и в резултат хосата ми е добре отмита лека,мека и ефирна а не сплескана както в последните пъти....а може и това да ме навежда да премина малко хидратиращо....започвам да ги редувам,че напоследъ се поолях с протеин Mr. Green

# 73
Благодаря  Hug
Мило момиче, от опит бих ти препоръчала тривитаминол, рициново масло и Стимуланта за коса на Икаров щом искаш да засилиш растежа. Издавала съм сума пари за скъпарски козметики и няма смисъл. Но подчертавам, че това е мое мнение и давам само съвет. Решенията са си твои. Успех!
Извинявай, но коментара ти е некомпетентен и неуместен, особено даден тук в темата за професионална козметика.
Първо: хипотетично, че  тези продукти, подчертавам-единия за овце, другия на смешна цена със съмнително съдържание, биха били благодатни откъм растеж, то тогава какво остава за краищата? Преди да започна с проф. козметика, третирах главно корените, уж за растеж, но какво остава за дължините? С времето дори нетретирана губи блясъка си, кератина, цъфти. Косата трябва да се пази от корена до върха! С масова козметика, залагаща на главна и единствена съставка след консервантите ПАРАФИН или растително масло, няма как да стане.
Не е заяждане, но момичето ти благодари и забрави, че пита в тема за професионална грижа!
Относно Икаров- никога не бих си купила нещо тяхно. Био, екосертифицирано масло от бадем струва минимум 15лв. а на Икаров 3  Mr. Green
Тривитаминола- ако формулата му е така успешна и здравословно добра, то нямаше ли някоя голяма марка да наподоби или патентова състава? Не, защо ли?!!

Маслени терапии правим всички тук, но това не ни е основна грижа!!

Относно момичето, което пита - Linnda, желаеш ли компетентно мнение, или да допълня маски с майонеза, яйца и водка?

# 74
Желая мнение, Руса мама и благодаря!  Hug От всичко, което съм чела за тривитаминола, макар че е имало и положителни мнения, не бих си го сложила на главата! А и идеята ми не е нещо за стимулиране на върл разтеж, ясно ми е че няма за 1 месец да дръпне 10см. Grinning просто искам наистина качествена грижа, с която поддържайки хубава коса, да мога да разредя подстригването, та да вземе да дръпне малко повече. Единственото, което засега съм избрала за мен е ей това http://www.zlatnaribka.com/stilizirane-i-blyasak/stilizirane-i-b … y-polisher-177-ml , понеже наистина повечето проф. козметика като гледам е за третирана коса, а моята не е по никакъв начин, освен, че като ме налегне студ и вея хаотично със сешоар без четкане с цел оформяне на прическа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт