Професионални серии за коса - тема 71

• 60 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За черния петък в златна рибка нещо не мога да се ориентирам  newsm78  Всичко ли ще е намалено, ще се ползва ли код  Tired  нещо днес ми я няма главата

+1
 И аз не успях да разбера тези подробности Embarassed

# 286
Можете ли да ми обясните за шампоана на Митик Ойл, дали блестящите частици остават след нанасяне на маска или трябва да се ползва балсама от серията? И въобще какъв блясък дава? Мнение като цяло. Не ползвам балсами, само маски, затова се интересувам.
За черния петък в ЗР мисля, че утре ще стане ясно кои са намалените продукти. Днес само информират, че ще има такъв.

# 287
  • Стара Загора
Просто пише,че ще има черен петък и в арлен вече са пуснали http://arlen.bg/ утре ще видим,но мисля,че ще има отстъпка на всички неща поне аз така го разбирам ,както преди за хелуин  Peace така мисля и аз съм си набелязала някои неща и ако са намалени действам Mr. Green

# 288
  • Живее на Луната
Какъв процент очаквате че ще е намалението?  newsm78

# 289
Какъв процент очаквате че ще е намалението?  newsm78
Пратили са ми смс, в който пише до 50%

# 290
Какво трябва да се направи, за да се получава смс от Златна Рибка Rolling Eyes

# 291
  • София
За черния петък в златна рибка нещо не мога да се ориентирам  newsm78  Всичко ли ще е намалено, ще се ползва ли код  Tired  нещо днес ми я няма главата

+1
 И аз не успях да разбера тези подробности Embarassed

Само на определени продукти от определени марки, така ми казаха, ....днес след 24 часа ще може да се види намалението в сайта им.  Hug

# 292
Можете ли да ми обясните за шампоана на Митик Ойл, дали блестящите частици остават след нанасяне на маска или трябва да се ползва балсама от серията? И въобще какъв блясък дава? Мнение като цяло. Не ползвам балсами, само маски, затова се интересувам.
За черния петък в ЗР мисля, че утре ще стане ясно кои са намалените продукти. Днес само информират, че ще има такъв.

Аз не виждам да остават, даже и при ползване на балсама  newsm78 Може би дават цялостен блясък на косата  Rolling Eyes  За мен серията дава  приличен блясък  Peace
Попринцип маските са по силни  Thinking , но всичко е до коса и серия. Доста момичета похвалиха балсама като по добър пред маската от серията Екстрийм на Редкен   Whistling

Тъкмо преди малко писах на Арлен дали ще имат промоция за утре, защото този банер го нямаше  hahaha

Чудя се и още нещо : Дали нещата ще ги намалят в двата сайта  още днес след 00:00 часа  newsm78

# 293
  • Живее на Луната
Аз също съм си набелязала серията Serioxyl, само се чудя дали има смисъл да си взимам и програмата или само серумите  Thinking

Ще се дебне довечера след 12  Mr. Green

# 294
Доста често се старя да се връщам към старите теми, за да наваксвам полезна информация и да не дублирам въпроси (макар че 70 теми си е голям зор  Shocked ) Сега разбрах, че от време на време е хубаво косата да се измие с дълбоко почистващ шампоан, който да премахва разни наслагвания и т.н. и за да не остана по-назад се спрях на 2 :
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-mazni-koreni-p … -cleansing-300-ml
http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-mazni-koreni-p … lean-start-355-ml
Ще се радвам ако някой ги сравни или да ми препоръчате друг  Hug

Редактирам за да добавя и трети в чуденката ми http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-za-mazni-koreni-p … lean-start-355-ml

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 15:37 от Анонимен

# 295
Миналата година Черния петък в Рибата си беше голяма излагация. Това ако е намаление  ooooh!

Утре черен петък ще има и в Арлен, кроя им големи надежди, дано взимат пример от истинските такива по света. Но понеже те имат доста намалени продукти, надали те ще бъдат още намалени.

Заплюла съм си ВИП пудрата за обем на Керастаз, дано бъда приятно изненадана от Арлен утре  Flutter За съжаление, в Рибата го няма този продукт.

# 296
Ох и аз съм си заплюла 2 продукта, които в Рибката ги няма, само в Арлен - лак на Керастаз Laque Noire и малката опаковка на Kerastase Forme Fatale (за преди сешоара) Flutter
И се моля утре да са намалени, че и без това в момента ми идват малко в повече като цена  Praynig

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 16:14 от bellisssima

# 297
Това е отговора, който ми пуснаха от Арлен : ARLEN - Подари си красота!
Все още не се знае на кои продукти ще има промоция, но такава ще има Simple Smile

Whistling Whistling Whistling  

Аз ще дебна след 12 или сутринта рано, че после заминавам командировка и като се върна вечерта никой няма мен да ме чака .....

Потърсих новата серия на Лореал в ФЮ, ЛФ и HQ, но не открих нищо  newsm78  

Тези дни си чакам пробички на Редкен Екстрийм от добричка съфорумка  Flutter , нищо че вече си ги поръчах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама имах код, че им липсвам и доборо намаление на Редкен и двете неща ще ми дойдат за около 38 лева  Blush

# 298
Ох и аз съм си заплюла 2 продукта, които в Рибката ги няма, само в Арлен - лак на Керастасе Laque Noire и малката опаковка на Kerastase Forme Fatale (за преди сешоара) Flutter
И се моля утре да са намалени, че и без това в момента ми идват малко в повече като цена  Praynig
Ние сме на една вълна. И аз съм решила точно някой стилизант на Керастаз да си закупя при Черния петък, че иначе нещо ми се свидят парите точно за стилизиране  Mr. Green

Я разкажи за продуктите които искаш- защо точно тях?

# 299
Ох и аз съм си заплюла 2 продукта, които в Рибката ги няма, само в Арлен - лак на Керастасе Laque Noire и малката опаковка на Kerastase Forme Fatale (за преди сешоара) Flutter
И се моля утре да са намалени, че и без това в момента ми идват малко в повече като цена  Praynig
Ние сме на една вълна. И аз съм решила точно някой стилизант на Керастаз да си закупя при Черния петък, че иначе нещо ми се свидят парите точно за стилизиране  Mr. Green

Я разкажи за продуктите които искаш- защо точно тях?

Лакът си го избрах, понеже ми трябва нещо с мноого силна фиксация, но в същото време да не слепва и бетонира, а да стои естествено косата (все пак ми трябва, за да фиксирам вълнообразни къдрици, а не кок Simple Smile). За този лак четох доста ревюта и кометари, че има супер фина дифузия, не лепне и фиксира много трайно Peace А и Магнолия беше похвалила по-слабия му вариант Laque Couture, значи и този трябва да е толкова добър Flutter
А за Forme Fatale - момичетата тук препоръчаха да си взема нещо с фиксация, което да нанеса преди сешоар, за да е по-податлива косата на обработка и да задържи къдриците (пяна, термозащита с фиксация..нещо такова). Понеже като цяло не ползвам подобен тип продукти в ежедневието,а ми се налага само сега по повод, реших, че искам нещо добро, но в малка опаковка и ако може на ниска цена, че и без това ми идва като излишен разход Blush. Това ми се стори много подходящо, понеже е мъничко - 50 мл, струва 20 лв - поносимо като цена, има термозащита и би трябвало да помогне за фиксирането на косата в желаната форма, без да я втвърдява. И за него има хубави коментари Peace Предстои да разберем колко ми е сполучлив изборът този път Hug

ето ги и двете:
http://arlen.bg/product/1260/momentalno-fiksirasht-lak-za-kosa-s … -noire-300ml.html
http://arlen.bg/product/1015/stilizirasht-gel-s-termozashtita-za … fatale-50-ml.html

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 16:17 от bellisssima

Общи условия

Активация на акаунт