Професионални серии за коса - тема 71

• 59 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • Belgium
РуСа-Мамма , да не си поръчала някой от най-търсените продукти примерно?  Thinking

# 421
РуСа-Мамма , да не си поръчала някой от най-търсените продукти примерно?  Thinking
Поръчах само СПА балсама на ЧИ органик. Защо? Има ли значение?

Арлен скоро с нова марка козметика за коса в редиците си  Peace Във фейса бяха написали "най-добрата марка за коса в света", силно се надявам на Тиджи, много момичета предполагат, че е Алтерна и в крайна сметка, накрая вземе да е някой Ревлон, примерно  Joy Така подобно в Рибата бяха писали, имаше игра да се познае коя е. Масово "Алтерна,Алтерна", а то старото-ново ЧИ  Laughing

# 422
Здравейте!Аз съм новак тук,наскоро си взех да пробвам Денсифика на Керастас и съм очарована косата ми придоби страхотен обем.Сега ми се иска да прробвам и Pro-keratin refill на Лореал професионал newsm78 Моля Ви момичета ако някоя от вас ги е пробвала нека изкаже мнение за тях
Puncho
Pro-keratin refill  пробвах от мостри  ш+м определено не ми хареса ккосата поизсъхнала и в същото време някак мръсна , като да ми е на 3-4 дни некъпана.
 Денсифика на Керастас - ш+м  Shocked страхотна уау ефект , не ми се вярваше ,
Скрит текст:
/близо 2 год. не бях взимала Керастаз нещо, не съм във възторг от продуктите им , но в последно време толкова чух за тази серия ,че реших да им дам шанс /
подредена мека и в същото време по обемна изглежда по гъста а как миришееееееее божественно

п.с. Вчера сутринта поръчах от Арлен в 17ч. следобед ми потвърдиха и днес в 10.30 си получих кашонА Wink

# 423
И моето балсамче дойде днеска, вчера следобед ми се обадиха да потвърдят  Peace Simple Smile

# 424
Браво, само аз нямам потвърждение, ще взема да им пиша  Thinking

Аз съм доволна от Арлен, опитват се да се наложат, все още са само на годинка, нямат магазини като Рибата из БГ. За мен дори и малките % намаление са им малък тласък да бъдат като големите. Рибата редовно прави по 20 -30% намаления, мисля, че могат да си позволят и повече Wink

Аз имам постоянен код -20% на ЧИ в Арлен. Вие получихте ли мейл?

# 425
  • Стара Загора
Благодаря niditop3, дано на следващото измиване е по добре Simple Smile
Мога ли да запечатам ампулата с ботокс с маската на Напура кератин? Ако не моля предложете ми някоя не много скъпа.
Аз точно с кератиновата маска на Напура запечатвах и си мисля ,че за това ефекта е слаб.Не съм сигурна и аз бях питала същото.Надявам се да останеш доволна от Напура.
Bell@ със сигурност ще е с натрупване ,но толкова много искам плътна коса, че нямам търпение Praynig

# 426
Имам го и аз този мейл за Чи от доста време:peace: Вчера излизаше по-изгодно и затова взех балсама. Дано да ни хареса, сподели после при теб как е  bouquet

# 427
Имам го и аз този мейл за Чи от доста време:peace: Вчера излизаше по-изгодно и затова взех балсама. Дано да ни хареса, сподели после при теб как е  bouquet
Преди, когато косата ми обичаше протеин и всичко хидратиращо идваше недостатъчно, този ме беше очаровал много. Дано и сега да е така  Peace

# 428
Преди, когато косата ми обичаше протеин и всичко хидратиращо идваше недостатъчно, този ме беше очаровал много. Дано и сега да е така  Peace
Дано, аз не съм го пробвала, но съм с добри очаквания Grinning Последно време все протеинови купувам и ми трябваше нещо добре ходратиращо  Peace

# 429
За мен пък Арлен са един дол дренки с рибата... Съжалявам,че го казвам, харесвам вторите (от другия сайт още не съм поръчвала), но с този "черен петък" малко се изложиха. И едните и другите, не видях кой знае какви намаления.

# 430
  • София
Момичета, ако има някой, който използвал и това http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/fiberceutic--bot … iberceutic-200-ml и това http://www.zlatnaribka.com/aphogee/keratinov-2-minuten-rekonstru … n-2-minute-237-ml дали може да ми кажете, има ли разлика? Защото като действие ми изглеждат подобни  newsm78

# 431
За мен пък Арлен са един дол дренки с рибата... Съжалявам,че го казвам, харесвам вторите (от другия сайт още не съм поръчвала), но с този "черен петък" малко се изложиха. И едните и другите, не видях кой знае какви намаления.
Като гледам, най-вървежни на Арлен им бяха намаленията на Фрамеси и Биосилк. В момента на Биосилк имат 1-2 налични, на Фрамеси и те толкова. Но на мен тези марки не ми допадат, с изключение серията за обем на Биосилк. Като цяло нищо уау  Crossing Arms

Аз пък умирам от любопитство коя нова марка ще предлагат Арлен Simple Smile

# 432
Като гледам, най-вървежни на Арлен им бяха намаленията на Фрамеси и Биосилк. В момента на Биосилк имат 1-2 налични, на Фрамеси и те толкова. Но на мен тези марки не ми допадат, с изключение серията за обем на Биосилк. Като цяло нищо уау  Crossing Arms

И на мен ми е любопитно, но честно казано ако са Алтерна, то ще е на някакви космически цени и предпочитам да си ги купувам от Енцо или английските сайтове. По-скоро ми се струва,че ще е някаква измислена марка, като новите на рибата, 3 море инчес и онази с коронката  Laughing

# 433

И на мен ми е любопитно, но честно казано ако са Алтерна, то ще е на някакви космически цени и предпочитам да си ги купувам от Енцо или английските сайтове. По-скоро ми се струва,че ще е някаква измислена марка, като новите на рибата, 3 море инчес и онази с коронката  Laughing
Joy Joy Joy Хаххаха, и аз залагам на такива велики. Между другото имам приятелка, която живее в Америка и там до колкото разбрах 3 инча е на почит  Thinking
Аз залагам на Ревлон профешънъл или ШП  Laughing

# 434
Joy Joy Joy Хаххаха, и аз залагам на такива велики. Между другото имам приятелка, която живее в Америка и там до колкото разбрах 3 инча е на почит  Thinking
Аз залагам на Ревлон профешънъл или ШП  Laughing
hahaha Поживьом увидим!
Скрит текст:
Дано само не е нещо на Нашиии, че няма да мога да изтърпя още една платена потребителка с натякванията си колко са велики и скъпарски... 

sympathy, маската ботокс е добре, даже задължително да се ползва заедно с ампулите. Първо ампула ботокс, след което запечатваш с маската. Самостоятелно няма да е същия ефекта. Реконструктора е добър, но не е кой знае какво. По-скоро среден по сила, балансиран продукт.

Общи условия

Активация на акаунт