Професионални серии за коса - тема 71

• 60 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Belgium
sympathy аз и в момента ползвам Ботокс маската без да я комбинирам с ампулите и резултатът пак е добър. Така че най-добре пробвай как ще е при теб.

Аз бих те посъветвала първо да пробваш Ботокс терапията в салон. Моята фризьорка ме убеди да я пробвам още, когато излезе. Каза че при някои момичета няма абсолютно никакъв ефект и си е до косъм. След няколко проби направо си купих ампули и маска за вкъщи. И до сега поддържам маската в наличност.

# 436
  • София
______Freya_______, Лу благодаря много за мненията ви  bouquet Доволна съм от реконструктора, ще пробвам и ботокса на Лореал при моите момичета в салона за да сравня, как ще се отрази на моята коса  Flutter

# 437
Аз пък к'вато  съм любопитна през 1-2 часа преглеждам да видя дали не са написали коя ще е тази марка.... Crazy Много ми се ще да е Алтерна....ама както и другите момичета казват цените сиг. ще са ужас ако е тя  Thinking Ще мисе и да е Шу  Whistling

# 438
  • в 1001-та нощ
Негативни отзиви за ботокса съм срещала от момичета, чиято коса не е третирана  Peace

# 439
Ползвам митичното олио на Лореал от около месец и съм страшно доволна! Косата е невероятно мека, изправя се и стои права значително по-лесно, няма и никакво късане на връхчетата въпреки термичната обработка.
Иска ми се да споделя с вас и любимата си маска за коса - Volumea na Rene Furterer. Подхранваща, придаваща обем и изключително приятна особено в комбинация с шампоана от тази серия.

# 440
РуСа-Мамма , да не си поръчала някой от най-търсените продукти примерно?  Thinking
Поръчах само СПА балсама на ЧИ органик. Защо? Има ли значение?

Арлен скоро с нова марка козметика за коса в редиците си  Peace Във фейса бяха написали "най-добрата марка за коса в света", силно се надявам на Тиджи, много момичета предполагат, че е Алтерна и в крайна сметка, накрая вземе да е някой Ревлон, примерно  Joy Така подобно в Рибата бяха писали, имаше игра да се познае коя е. Масово "Алтерна,Алтерна", а то старото-ново ЧИ  Laughing

Това е изключително непрофесионално. Най-добра козметика за коса няма. Има най-подходяща, индивидуално е.

Алтерна е много далеч за мен от козметика за коса №1 в света. Това са пълни глупости. Нали съм им ползвала много продукти, след като не повтарям, а имам възможност, значи не е №1.

Керастаз са много по-добри от Алтерна - за моята коса. Аз бих се зарадвала на Шу Уемура.

Ми няма козметика №1. Ако имаше, бих ползвала само нея  Mr. Green Пък ползвам има-няма десетина марки!

# 441
  • София
Негативни отзиви за ботокса съм срещала от момичета, чиято коса не е третирана  Peace
Хммм... newsm78

# 442
  • Велико Търново
bellaK, много ти благодаря за отзива  bouquet и на мен спести пари Mr. Green Много добре изглежда на рекламата/естествено/, а с кръгла четка и сешоар трудно се справям, затова реших, че тази преса и тъкмо като за мен - искам  косата ми да стои по-повдигната в корена/дължината е до раменете/, но само фризьорката ми успява да го постигне Wink

# 443
РуСа-Мамма , да не си поръчала някой от най-търсените продукти примерно?  Thinking
Поръчах само СПА балсама на ЧИ органик. Защо? Има ли значение?

Арлен скоро с нова марка козметика за коса в редиците си  Peace Във фейса бяха написали "най-добрата марка за коса в света", силно се надявам на Тиджи, много момичета предполагат, че е Алтерна и в крайна сметка, накрая вземе да е някой Ревлон, примерно  Joy Така подобно в Рибата бяха писали, имаше игра да се познае коя е. Масово "Алтерна,Алтерна", а то старото-ново ЧИ  Laughing

Това е изключително непрофесионално. Най-добра козметика за коса няма. Има най-подходяща, индивидуално е.

Алтерна е много далеч за мен от козметика за коса №1 в света. Това са пълни глупости. Нали съм им ползвала много продукти, след като не повтарям, а имам възможност, значи не е №1.

Керастаз са много по-добри от Алтерна - за моята коса. Аз бих се зарадвала на Шу Уемура.

Ми няма козметика №1. Ако имаше, бих ползвала само нея  Mr. Green Пък ползвам има-няма десетина марки!
Точно така е  Peace Ние точно затова тук се "обзалагаме" , че ще е някой Ревлон или оная известна марка в Рибката с коронката(пак забравих името и).

За мен най-добра за косата ми е Тиджи, но за много- не  Peace

# 444
За миг помислих, че погрешка съм отворила някоя по-стара тема  Laughing. Много приятна изненада, да видя Аленка и Виолетова  Heart Eyes.

Хммм... newsm78
Ботокса е предназначен за порьозна коса.В този смисъл, дори и на третирана, но добре поддържана коса, може да няма забележим ефект.
Целта му е да заглади неравния (порьозен) участък косъма.

На мен ми харесаха намаленията и в Арлен, и в Рибката.Взех си няколко неща, от които нямам нужда  Blush

# 445
  • Велико Търново
И аз съм от доволните Simple Smile в ЗР с намаленията си спестих почти 20лв за 3 продукта., само серума за гъстота на Лореал беше намален с около 10 лв.- като за нова серия, си е доста добре Peace

# 446
  • София
Хммм... newsm78
Aз от ампулата не съм доволна,ама ме сърбят ръцете за маската ...

# 447
  • София
Хммм... newsm78
Aз от ампулата не съм доволна,ама ме сърбят ръцете за маската ...
martinidan, благодаря за отзива Hug Аз като цяло не съм доволна от Лореал /в смисъл тежъчък е за моя тип коса като че ли/, обаче ме сърбят ръцете да пробвам ...да пробвам...  Crazy

# 448
  • Belgium
Момичета, някой дали е ползвал този продукт без отмиване на Керастас?

Вече няколко блогърки възторжено твърдят, че с негова помощ се преборват с досасния зимен фриз ефект и много ме замислят за покупка  Laughing

# 449
  • София
Аз съм от харесващите ботокс ампулата на Лореал. Не оставам без нея.  Simple Smile
Косата ми не е изтощена, но въпреки това и се отразява чудесно. Най-често запечатвам с 2-минутния реконструктор на Афоджи, но се получава добре и със САТ Протеина и с маската от серията Редкен Екстрийм.  Peace

Сега взех програмата за уплътняване от новата серия на Лореал, както и серумът за дължините, но още не са ми трайни впечатленията, ще споделя по нататък.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт