Професионални серии за коса - тема 71

• 59 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Линда, за тази хидратираща маска ли говориш?
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/p … xury-mask-1000-ml

Как нанасяте маската Макадамия преди шампоан? На суха или влажна коса? Embarassed

# 646
Да, Мики, тази е маската. Много приятно ми подейства. А относно Макадамия и продуктите им, те силно хидратиращи ли са, имам предвид биха ли утежнили не чак толкова суха коса? Понеже обмислям да си заредя още продукти, за да имам достатъчно и протеинови и хидратиращи.

# 647
  • Бургас / София
Не издържах тази сутрин, като видях в имейла последен шанс -25 ЛФ и допълнителните -20 на Алтерна . Поръчах си шампоана Рипейър и Бохо спрея за маската ще си помисля, но излиза 25 паунда Peace

# 648
Снощи измих както последните 5-6 измивания с ш-н Афоджи, но вместо реконструктора със зелен чай реших да сложа в банята хидр.маска на Алфапарф (Руса Мама  Hug ). След това на влажна коса напръсках и с L2 и издухах леко със сешоар. Косата ми стана след това хем обемна, хем супер мека, но не перушинеста, а много приятна... та започвам да се чудя дали всъщност е толкова гладна за протеини, колкото си мислех или по скоро да редувам протеин и хидратация. И как е правилното редуване - всяко измиване различно или?  Peace
Извинявай, аз малко не разбрах  Blush Рекоснтруктора/ спрея на Афоджий го слагаш в банята ли?
Понеже има два варианта: след шампоан в банята пръскаш и запечатваш с маска или като финиш след баня.

Аз мисля, че при теб е най-удачно протеинов шампоан+ хидратираща маска  Peace

# 649
  • София
Линда, за тази хидратираща маска ли говориш?
http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/p … xury-mask-1000-ml

Как нанасяте маската Макадамия преди шампоан? На суха или влажна коса? Embarassed

Леко я навлажнявам с горещи ръце, да отвори поне малко косъма.

# 650
  • Стара Загора
Честито cityofangels,браво чудесен подарък ще си спретнеш за коледа сама Mr. Green благодарение на Magnollia Hug Hug Hug и аз се сдобих с тази невероятна серия на алтерна Рипейър и нямам търпение да я пробвам Hug Hug Hug Аз да ви попитам има ли значение каква маска ще се ползва след ДП шампоан хидратираща или протеинова  Blush

# 651
Снощи измих както последните 5-6 измивания с ш-н Афоджи, но вместо реконструктора със зелен чай реших да сложа в банята хидр.маска на Алфапарф (Руса Мама  Hug ). След това на влажна коса напръсках и с L2 и издухах леко със сешоар. Косата ми стана след това хем обемна, хем супер мека, но не перушинеста, а много приятна... та започвам да се чудя дали всъщност е толкова гладна за протеини, колкото си мислех или по скоро да редувам протеин и хидратация. И как е правилното редуване - всяко измиване различно или?  Peace
Извинявай, аз малко не разбрах  Blush Рекоснтруктора/ спрея на Афоджий го слагаш в банята ли?
Понеже има два варианта: след шампоан в банята пръскаш и запечатваш с маска или като финиш след баня.

Ами на опаковката както пише,измивам с шампоана Афоджи, омотавам кърпа да се подсуши косата,после впръсквам реконструктора по цялата коса от корена до връхчетата и суша със сешоар. После пръскам мъничко от един терапевтичен спрей само по дължините. И косата ми става хубава,леко по твърда, но не заплетена или груба чак. И понеже снощи след хидратиращата маска стана също много хубава и обемна, но по мека със сигурност, та затова се замислих, че май нямам плачеща нужда само от протеини. Ако бъркам нещо със слагането на реконструктора казвайте Simple Smile

# 652
  • Бургас / София
Честито cityofangels,браво чудесен подарък ще си спретнеш за коледа сама Mr. Green благодарение на Magnollia Hug Hug Hug и аз се сдобих с тази невероятна серия на алтерна Рипейър и нямам търпение да я пробвам Hug Hug Hug Аз да ви попитам има ли значение каква маска ще се ползва след ДП шампоан хидратираща или протеинова  Blush
Мерси, дано ти хареса серията и на теб   bouquet

# 653
  • Велико Търново
еликсир, аз съм ползвала Инициалист на Керастаз, много приятен серум, но лично аз не видях особен ефект от него, за разлика от много момичета, пишещи тук Peace
Използвам и Денсифик серията, доволна съм, макар при постоянна употреба да наблюдавам пресушаване на краищата Confused дава доволен обем и уплътняване; в темата също така многократно е коментирано и като цяло отзивите са преобладаващо положителни Peace

Аз вече два пъти използвам серията на Напура за възстановяване на кератина - шампоана е малко течен, но пък измива добре; маската се поема добре от косата и крайният резултат при мен е мека и приятна на допир коса, не получавам обем какъвто повечето пишат, че имат, но пък се надявам в дългосрочен план да повлияе добре Simple Smile

# 654

Ами на опаковката както пише,измивам с шампоана Афоджи, омотавам кърпа да се подсуши косата,после впръсквам реконструктора по цялата коса от корена до връхчетата и суша със сешоар. После пръскам мъничко от един терапевтичен спрей само по дължините. И косата ми става хубава,леко по твърда, но не заплетена или груба чак. И понеже снощи след хидратиращата маска стана също много хубава и обемна, но по мека със сигурност, та затова се замислих, че май нямам плачеща нужда само от протеини. Ако бъркам нещо със слагането на реконструктора казвайте Simple Smile
Ааа, сега зацепих  Blush Правилно е, да  Peace

# 655
  • София
Момичета, днес имам 3-4 часа в  къщи и реших да направя нещо ударно  Mr. Green

Мислите ли, че е ок да сложа ботокс ампула, запечатана с маска, след протеиновата терапия на МШ?

# 656
  • София
Открих много хубава комбинация.
 Еластисайзър,след него измиване с Керастаз за мазни корени и сухи краища,след него сложих балсам за плътност (имам още от лилавия от age серията им,която е заменена от densifique) и завърших с напръслване с Л2 на Лакме.Получих плътна и хидратирана коса.

# 657
Относно продуктите на Макадамия и по специално балсама за коса и спрея, истина ли е това което пише в ЗР като описание, че са особено подходящи за фини коси и че хидратират добре без да утежняват? Някой ползвал ако може да каже и благодаря Hug че вече ме сърбят ръцете за една поръчка  Mr. Green
ПП: или пък да препоръчате други леки хидратанти  Whistling

# 658
  • Русе
Току що ползвах мострата на Lakme 10 в 1. По гадно нещо е съм слагала на косата си - стои ужасно кльопнала и е като не къпана, мазна. И на допир е мазна, все едно съм в мазала с балсам и не съм го измила. Отивам да се къпа пак Sad

# 659
Момичета, като ви чета и аз реших да поръчам шампоан и маска на Алтерна, от хайверените, възстановяващата силно протеинова ли е или е балансирана, кой продукт без изплакване бихте препоръчали има някакъв протеинов крем http://www.lookfantastic.com/alterna-caviar-repairx-re-texturizi … eam/10659405.html и също гел олио http://www.hqhair.com/alterna-caviar-seasilk-oil-gel-100ml/10580178.html или нещо друго, много ми е трудно да се ориентирам в техните продукти  Peace Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт