Професионални серии за коса - тема 71

• 59 641
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
pinko,серията на Алтерна е много хубава,балансирана.Крема разплита много добре сухите връхчета и придава хубав,нежен блясък.Харесвам я много за моята небоядисана и нетретирана коса.

# 631
балеринка,   bouquet
моята е друга "бира"  загледах се в нея заради добрата оферта излизат 4 те продукта за 38лева newsm78

# 632
  • Варна
 Да,аз затова и уточних Hug
Иначе офертата е много добра!

# 633
Момичета на какъв период е хубаво косата да се измие с дълбоко почистващ шампоан и еднократно ли се прави или няколко пъти поред? Ако може и да препоръчате такъв  Praynig Аз лично съм се спряла на този на Напура, или пък Лакме зеления-за мазни корени.
Зависи как усещаш косата си и дали използваш често стилизиращи продукти. По едно време бях започнала да използвам на всеки две седмици. Ползвам този на Вела Баланс и макар че се води дълбокопочистващ, не е прекалено агресивен и заплитащ, косата става много блестяща след него, осезаемо почистен се усеща косъма. http://www.wella.com/professional/en-EN/product/care/pure-purifying-shampoo

# 634
  • София
Можете ли да ми препоръчате много щадяща боя, без амоняк, в тъмно кафявата-почти черна гама.
Целта ми е наситен, лъскав цвят, близък до естествения и само освежаване на моя цвят без крайни промени.
Гледах на ЛОРЕАЛ Иноа, Хенаплюс и още някакви, но не знам какво да избера, а и малко ме е страх да се реша,че да няма резултат косопад. Та затова искам хубава боя. Бих ползвала и шампоан-оцветител, но не вярвам да постигна нещо с него.
Бели коси нямам  Simple Smile

Ако си харесваш цвета и искаш само блясък и изравняване можеш да използваш и само глос за коса. Той дава страхотен блясъкни не променя цвета. Ако искашда промениш малко аз харесвам Фито.

# 635
Предложете ми серум или крем за разплитане и цъфтящи връхчета на коса.

# 636
  • Бургас
Привет момичета каква е тази промоция на алтерна  Embarassed косата ми е нетретирана тънка и бързо омазняваща се
Ако не я измия един ден  Cry положението е сериозно

Извинявайте че нахълвам така
  bouquet

# 637
Руса Мама, Фрея благодаря ви!
Ами аз стилизанти не ползвам изобщо, косата ми е с по-бързо омазняващи се корени просто, сега съм почнала малко протеиново захранване с Афоджи-та разни и на няколко измивания ш-н Афоджи но хидр.маска (финалните спрейчета са винаги). И се чудех при това положение трябва ли ДПШ, но нали ви чета старите теми и разбрах, че е хубаво на някакъв период да се измие с такъв и питам  Mr. Green

# 638
Алена, благодаря. Точно към барансиращите се насочих, да видим как ще ми е косата след като се върна... newsm78
Аз имам два ДПШ -на Лакме и на Алтерна. Първия го харесвам повече, не заплита, изглажда косата, като че ли намалява омазняването на скалпа. Втория прави косата по-твърда и заплетена, но след маска се оправя. Ползвам ги задължително преди боядисване и понякога когато косата ми стои като мръсна след измиване... Но не е често.. Не ползвам много стилизанти, но водата е варовита и си мисля, че има ефект и за това...
За безамонячна боя харесвам Лореал Иноа, ползвам я от доста време и съм доволна.. Не мога да кажа, че не изтощава, но все пак е много по-щадяща.  Аз я ползвам на 3 седмици...

Последна редакция: сб, 06 дек 2014, 21:37 от lunna pateka

# 639
  • в 1001-та нощ
Смяната на средата също оказва влияние - ако от хладен климат се пренесете на топъл, влажен и лепнещ - определено ще има влияние, но .... няма какво да се впрягаш - "и това ще мине"  Blush

# 640
  • Belgium
lunna pateka, понеже отиваш там, от където аз се връщам, да ти кажа че косата ми грам не се промени  Laughing

Водата не е твърда, влажността през този сезон е напълно нормална. Аз нарочно взех само травъл опаковки от козметиката, включително и тази за коса, защото не ми се занимаваше да мъкна големите буркани  Laughing Няма да имаш драма, освен ако косата ти не е силно третирана и не изискава някакви по-специални ежедневни обгрижвания.

# 641
Здравейте, бихте ли ми препоръчали продукт тип стилизант на коса, но да не е пяна и да не изсушава много, да е подходящо за косопад?    bouquet   Благодаря!

# 642
Лу, хвана ме... Точно стягам багажа и тази козметика ми заема много място... Mr. Green За съжаление си взех травел сет за лицето, но не и за косата... Но имам няколко свободни опаковки, та ще отсипя от оранжевата серия на Тиги (шампоан и балсам) и може би от шампоана на Керастаз за комбинирана коса +малко от аргана на Наши...Мисля че с тях ще ми е по-балансирано...  newsm78

# 643
Здравейте! Искам да попитам дали някой е ползвал серума initialiste на Kerastase и какви са впечетленията от него ? http://arlen.bg/product/1009/revolyutsionen-serum-za-stimulirane … aliste-60-ml.html
Както и доволни ли сте от шампоана и маската Densifique?
Благодаря!

# 644
Снощи измих както последните 5-6 измивания с ш-н Афоджи, но вместо реконструктора със зелен чай реших да сложа в банята хидр.маска на Алфапарф (Руса Мама  Hug ). След това на влажна коса напръсках и с L2 и издухах леко със сешоар. Косата ми стана след това хем обемна, хем супер мека, но не перушинеста, а много приятна... та започвам да се чудя дали всъщност е толкова гладна за протеини, колкото си мислех или по скоро да редувам протеин и хидратация. И как е правилното редуване - всяко измиване различно или?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт