Професионални серии за коса - тема 71

• 59 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря на всички включили се за Алтерна   bouquet

Аз съм много влюбена в червения шампоан на Тиджи и направо не искам да го сменям с никой друг. Паралелно на няколко пъти ползвах еликсир ултим шампоана и олео-релакс- нищо особено, даже имам чувството, че разливам силикони по главата си  Thinking

След няколко ползвания мога да кажа, че балсама с маслина/ органик на ЧИ е наистина много силно хидратиращ. Много ми допада, стана ми фаворит  Heart Eyes

Не е тук темата, но бях питала за кремовете за лице на Мариа Галанд. От Арлен ми изпратиха мостра на 3Д крема. Разгледах състава и нещо не съм впечатлена, че този състав отговаря на крем за 100лв. Втора съставка след водата глицерин. Следват някой друг добър емулгатор, парфюм в средата на състава, после като че изброих 2 екстракта  Rolling Eyes Нищо впечатляващо. Ако беше 20лв. щях да си го купя, но 100.. о, Боже, нееее  Shocked Shocked

# 616
Biskvitka, Благодаря.  Може да го взема термичния спрей на Дисциплин... И без това имам един на Шварцкопф, ама въобще не ми харесва... А този спрей има ли някаква фиксация? И слагаш ли го в корените или само по дължините?
Може ли линк на спрея, че да не взема нещо друго..  ooooh!

# 617
Biskvitka, Благодаря.  Може да го взема термичния спрей на Дисциплин... И без това имам един на Шварцкопф, ама въобще не ми харесва... А този спрей има ли някаква фиксация? И слагаш ли го в корените или само по дължините?
Може ли линк на спрея, че да не взема нещо друго..  ooooh!
Това е термичния спрей  Peace

# 618
  • Стара Загора
Момичета,аз в този ред на мисли като сте заговорили за финиши искам да ви попитам по-принцип винаги слагам серум в краищата,и пръскам Л2   или друг спрей без отмиване има ли значение редът под който се слагат да не би едното да запечатва а другото да не действа след това ,аз слагам серум ,а после пръскам спрея дали е правилно така  Hug
Magnollia Hug хиляди благодарности на теб за съдействието ти  newsm51  

# 619
Alterna Bamboo Shine тази серия е с  оферта в ЛФ е купи едно получи едно фрии
Отзиви за серията?

# 620
Момичета,аз в този ред на мисли като сте заговорили за финиши искам да ви попитам по-принцип винаги слагам серум в краищата,и пръскам Л2   или друг спрей без отмиване има ли значение редът под който се слагат да не би едното да запечатва а другото да не действа след това ,аз слагам серум ,а после пръскам спрея дали е правилно така  Hug
Magnollia Hug хиляди благодарности на теб за съдействието ти  newsm51  
Пръскай първо спрея  Peace

# 621
  • Велико Търново
lunna pateka, слагам само по дължините, няма фиксация Peace

# 622
Благодаря момичета, когато получа новите неща ще споделя непременно отзиви... Peace
Предстои ми пътуване за две седмици и съм в голяма чуденка какво точно да вземам за косата...То толкова неща имам в банята,  а не мога да помъкна всичко.. Но кое точно да взема? newsm78 Многооо труден избор.. Mr. Green Аз съм свикнала да редувам сериите и финиши, масла, терапии... Ужас... Whistling

# 623
  • в 1001-та нощ
Вземи нещо балансирано, което да можеш да ползваш поредни дни - да няма нужда от редуване на продукти, които са в някаква крайност  Peace

# 624
Момичета на какъв период е хубаво косата да се измие с дълбоко почистващ шампоан и еднократно ли се прави или няколко пъти поред? Ако може и да препоръчате такъв  Praynig Аз лично съм се спряла на този на Напура, или пък Лакме зеления-за мазни корени.

# 625
  • София
Момичета на какъв период е хубаво косата да се измие с дълбоко почистващ шампоан и еднократно ли се прави или няколко пъти поред? Ако може и да препоръчате такъв  Praynig Аз лично съм се спряла на този на Напура, или пък Лакме зеления-за мазни корени.

Аз използвам своя през 7 до 10 дни. Какъв ще е периодът зависи от това колко често съм ползвала стилизанти. Изключително доволна съм от този:
http://www.zlatnaribka.com/labelm/cleanse-shampoani/shampoan-za- … -cleansing-300-ml
Много добри отзиви са давани и за тези на Редкен и на Алтерна. Доколкото си спомням  от отзивите единственият минус на Редкен  е, че сваля боя.

# 626
Можете ли да ми препоръчате много щадяща боя, без амоняк, в тъмно кафявата-почти черна гама.
Целта ми е наситен, лъскав цвят, близък до естествения и само освежаване на моя цвят без крайни промени.
Гледах на ЛОРЕАЛ Иноа, Хенаплюс и още някакви, но не знам какво да избера, а и малко ме е страх да се реша,че да няма резултат косопад. Та затова искам хубава боя. Бих ползвала и шампоан-оцветител, но не вярвам да постигна нещо с него.
Бели коси нямам  Simple Smile

# 627
Габсито благодаря ти Hug И трети за който се колебаех беше точно този на Label M Simple Smile

# 628
Момичета, може ли да ми сравните жълтия и зеления Еликсир ултим  Praynig Praynig

Linnda
аз имам този http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-scalp-th … -kozha-na-skalpa/ и съм доволна  Peace

# 629
Също да похваля ДП шампоан на label. m
Ако ви се чете ревю, писала съм- http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/12/labelm-deep-cleansing-shampoo.html

Вчера си получих "чантичката" от Златна рибка, но за съжаление ще е за подарък.
За мен поръчах няколко ампулки на ЛП, както и лак за коса.

Общи условия

Активация на акаунт