Професионални серии за коса - тема 71

• 59 668
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мен ме интересува този шампоан - http://arlen.bg/product/1502/hidratirasht-bezsulfaten-shampoan-s … ampoo-250-ml.html
Пише, че е хидратиращ  Thinking

Аз също за маска не бих дала толкова пари, особено това, че дори няма 200мл.  ooooh!

# 601
  • Бургас / София
http://arlen.bg/product/1509/silno-vazstanovyavasht-shampoan-bez … ampoo-250-ml.html Аз коментирах този и не хидратира много, тъмно лилавият не съм го използвала, но и аз съм любопитна, води се Анти Ейдж Peace . Дано получат и този крем, че съм му хвърлила око или Бохо Спрея, бих поръчала от там защото ще ми напълнят торбата с един куп мостри и ще се получи разликата от чуждите сайтове, а и ще пробвам нови неща.
Едит: Описанието на червеният шампоан, не е изчерпателно той се води за скалп и тънка коса, а от описанието им излиза че е за гъста.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 13:53 от cityofangels

# 602
Мен ме интересува този шампоан - http://arlen.bg/product/1502/hidratirasht-bezsulfaten-shampoan-s … ampoo-250-ml.html
Пише, че е хидратиращ  Thinking

Аз също за маска не бих дала толкова пари, особено това, че дори няма 200мл.  ooooh!

Ползвам го заедно с балсама от същата серия от около един месец.
Нещо не се разбира с моята коса. Придава страхотен блясък и ухае много приятно. Но ми я разхвърча и като чели седи по суха.  newsm78
Косата ми не е боядисвана никога, ползвам преса не знам дали има и един път месечно и оставям косата да си изсъхне самостоятелно. Дълга е до кръста и я мия един път на седмица като имам съвсем леко омазняване  в корените.

Ще ми е интересно да прочета и други мнения за него, защото аз още съм в голямо чудене какво да използвам и какво и липсва на моята коса за да изглежда по жива и красива.

Имам и Нощната грижа на Алтерна, но и тя ми е някак странна, мога да я ползвам само преди миене, защото ми прави косата на клечки, а след измиване не мога да кажа колко е подобрила видът на косата. По скоро си е същата както ако не я ползвам.

Засега най осезаема е разликата от Аргановото олио на Наши. Първия път нанасях поне 6-7 пъти и косата го поемаше. Беше толкова суха, че чак цвета и се беше променил. Сега вече си възвърна естествения цвят и изглежда по жива и не толкова проскубана, но има още много да се желае докато стане наистина хубава.

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 15:08 от Lera

# 603
  • Сандански
Момичета, знам, че вече е задаван този въпрос, но предвид че излизат нови и нови серии, пак ще попитам.  Simple Smile
Кой продукт, освен протеина в две стъпки на Aphogee, ви втвърдява косата най-силно?  До преди месец - два косата ми ставаше леко твърда от почти всеки протеинов продукт, но сега не е така и косата ми е прекалено мека и трудна за оформяне. Моля също така тези, които си правят маслени маски да изкажат мнение дали тези маски не са виновни за това състояние, защото май откакто започнах да ги правя се появи този проблем, но пък от друга страна повлияха добре на сухите ми краища.  Grinning

# 604
Suzza, сложи ли хидратираща маска след като изми протеина? Каква използва? Може от там да идва проблемът. 2 минутния няма нищо общо с протеина в две стъпки, първото си е балансирана маска, нищо повече.
______Freya_______ , аз използвах протеин 2 стъпки , които са в едни пакетчета. Измих косата с Агоджи за изтощена коса - както пишешеш на упътването, наннесох протеина, суших със сешоар, измих пак и нанесох маската от другото пакетче. Посоях около 5 мин ( пишеше 2), изплакнах.
Ще го пробвам и кератина, без това се заредих с шампоан и балсам на Афоджи, но нещо не съм много вдъхновена.
Ясно.  Peace Аз съм сигурна,че ако го пробваш с най-хидратиращата си маска (балсамът от пакетчето често е коментиран,че е недостатъчен) резултата ще ти хареса повече.

# 605

Имам косопад от около 3 години,поради рязко отслабване и тегло под нормата. Правени са ми много изследвания,всичко е наред и многото лекари казват,че причината е отслабването.Цикълът първо ми спря,а след това и косопад.
Голяма е вероятността да е от отслабването, особено щом и се е нарушил и цикълът ти, мисля че по скоро ти е нужно “вътрешно” подхранване - на целият организъм.
Разбира се ползването на качествени проф.продукти за коса е в плюс Simple Smile

Събирам мнения за хайверната серия Simple Smile
Пише, че е хидратиращ  Thinking

Имах мостра от шампоана и балсама, пробвала съм го само от тях - тоест еднократно. Не усетих никакъв ефект - особено на хидратация.
Понеже следя мненията ти защото май имаме еднакви нужди - на хидратация Wink и смятам че няма да си впечатлена.

На мен ми е любопитно за отзиви за http://arlen.bg/product/1489/hidratirasht-sprey-za-blyasak-na-ru … -mist-100-ml.html

# 606
  • София
Момичета, върви ли да си измия косата първо с NAPURA S|1 Purify Шампоан и след това с NAPURA S|0 Anagen? Понеже за първи път ще ги ползвам и не знам, дали може така и двата да ги ползвам при едно измиване като и при двата пише, че се слагат на сух скалп Thinking

# 607
  • София
Руса Мамма

Аз имам хидратиращата маска на Алтерна. Според мен е силно хидратираща. Шампоана съм го свършила, защото дадох половината на сестра ми и сега я ползвам със шампоан Алтерна Тен. 
На мен нощната грижа на Алтерна ми се поема много добре от косата. Слагам за моята дължина 2-3 лешника и на сутринта нямам никакво омазняване, отежняване, да не говорим за клечки. Явно е до коса.
От продуктите, които са в сайта съм ползвала всичко с изключение на продуктите за руса коса и детоксикиращия шампоан. Цените са добри, не са по-високи от тези в английските сайтове. Браво на Арлен.

# 608
И аз съм доволна от Арлен-цени,доствка,мостри,всичко!!!Момичета,вчера направих едно хубво скъсяване с 3-4 см на дългата ми коса,сега съм с коса до раменете,но свежа,без сухи краища,които гълтаха много от скъпите ми продукти и ме дразнеха,и после като напрвих едно наДЕнсифик-вне,ефектът е чудна,обновена грива....е,малко ми е странно,все пак 4 см са си много,но винаги мога да си клипна тресите:)и искам за пореден път да благодаря на всички,на Магнолиа,за това,че споделяте,удоволствие ми е да ви чета,сега съм си комплектовала козметиката за коса по протеинови,хидратиращи и т.н....които преди съм купувала безразборно по препоръки без да знам за какво са ми точно/все ми ги хвалеха за подхранване...../...та сега косата ми получава един нов старт и нова философия на поддръжка  bouquetхубава вечер!!!!
В допълнение-много ми е интересно каква нова коледна тема ще подхванете:)))когато е време за подаръци:)

# 609
  • Велико Търново
lunna pateka, Л2 и митичното олио са различни финиши , и като консистенция- едното затваря фибрите на косъма, като го защитава и му придава блясък, Л2 е лек финиш и не утежнява,  а олиото - придава на косата блясък, изглажда и защитава, нанасям 1-2 помпички само в краищата, защото иначе ми идва в повече. Харесвам и ползвам и двата финиш, понякога - едновременно Wink

# 610
  • Русе
Знаете ли от къде мога да се сдобия с боя Matrix socolor?

# 611
Значи митичното олио си е баш олио, а аз мислех, че е крем.. Защото като олио аз имам -коприната на Чи и био-аргановото олио на Наши.. По-скоро ми трябва някакъв спрей за изглаждане, против заплитане и омекотяване (без протеини)... Май L2, но пък пишете, че е слаб... Нещо по-силно и ефективно?

# 612
Руса мама, ползвала съм шампоана и балсама на Алтерна от лилавата серия преди около месец.Бяха ми изпратили мостри от фейсбук представителите на Алтерна.Ами уникална серия е това  Peace , няма такава коса след нея - плътна,тежко падаща,добра хидратация без слепване...страхотна.Така ме е яд,че не си взех комплекта от ЛФ,докато се начекна да го поръчам и свърши  Tired Препоръчвам ти я горещо.
Нощната грижа и СС крема не ми допаднаха  Peace

# 613

Имам косопад от около 3 години,поради рязко отслабване и тегло под нормата. Правени са ми много изследвания,всичко е наред и многото лекари казват,че причината е отслабването.Цикълът първо ми спря,а след това и косопад.
Голяма е вероятността да е от отслабването, особено щом и се е нарушил и цикълът ти, мисля че по скоро ти е нужно “вътрешно” подхранване - на целият организъм.
Разбира се ползването на качествени проф.продукти за коса е в плюс Simple Smile

Пробвала съм какви ли не витамини (макси хеър,анакапс,мер,ревалид,приорин и още много други),но при всички лекари,които ходих на базата на изследванията ,които правих ми казяат ,че трябва време, за да се възстанови организмът.Аз все чакам и вече 3 година,имам чувството ,че оставам без коса  Cry

Вчера си купих шампоана на Напура и мисля да взема някой от лосионите на Дюкре или терапията на Наши.Приемам и други предложения!
  bouquet

# 614
  • Велико Търново
lunna pateka, термоспрея Дисциплин е чудесен - изглажда фризитата, омекотява косата, има протеини, но по никакъв начин не прави косата твърда и суха, а напротив - подвижна и подредена. Не винаги използвам сешоар, но постоянно използвам спрея.

Общи условия

Активация на акаунт