Зима чука на вратата, а пък ЮНСКО бебе шава в тумбака! - тема 3

• 27 926
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета  Simple Smile Преди малко как се разстроих от един епизод НА КАФЕ  Sad Бях го изтървала в сряда и викам сега да си го пусна да го гледам - следя епизодите на Моето Мечтано Бебе  Rolling Eyes Нали си мислих,че и на мен ще ми се наложи да извървя този път и ги гледам с интерес  Wink Но епизода,които гледах не беше с хепи енд  Sad За съжаление резултата след трансфера на ембрионите е отрицателен и като ревнах  Cry Иска ми се всички да получат щастието да имат свое прекрасно детенце   ylinfant И сега ми е едно притеснено за бебчето ми  Sad Колкото повече наближава 10-ти толкова повече нямам търпение и се притеснявам  Sad Почвам да си мисля разни неща,които не искам да си мисля  Sad Оф,колко е трудно когато толкова много искаш детенцето си  Sad Извинявам се,че ви натоварих,ама знам,че ще ме разберете  Hug
А сега по другите теми:
Sarah Lou честити ти добри резултати от БХС  Hug ,а и не забравяй да пишеш след извънредния преглед  Hug
Вълшебната Пеперуда радвам се,че с бебчето сте добре и гледай да си почиваш много  Hug
Eudaimonia Честита печалба и нека от тук нататък с новото детенце да имаш само такива поводи за радост  Hug
pipilota_ Добре дошла в нашата групичка  preggo Много приятни емоции с нас ти пожелавам  Hug

# 646
Момичета много сте изписали този уикенд  Grinning и много хубави предложения за коледната тема  santa2
Виждам, че вече мислите за колички и други бебешки неща. Аз май още не съм се ориентирала, но мисля да взема количка втора ръка и дрешки от приятели. Много бързо ги израстват бебоците и малко ми се струват необосновани разходи за нова количка.

В петък бях на лекар, всичко е супер, бебчо е 4 см, отговаря на 11 г.с., а аз бях 10 г.с. и 4 дни. Д-р Маленов каза, че вижда израстък, но не може да каже 100%, че е момче. Дано да е прав  Praynig Laughing На 8.12 съм пак на преглед и ще ме прати на скрийнинг и ФМ. Не го питах къде, но му имам пълно доверие, така че където препоръча. Имам бяло течение, сигурна съм, че ще излезе нещо на микробиологията....гъби сигурно.

И аз ям много и често, но не знам как да го контролирам този апетит. Качила съм 2-3 кг и по дрехите усещам, че не са само на коремче, но и на бедра. Иначе се чувствам супер. Хубав ден и целувки.

# 647
Шушулчеее как те забравих и аз вчера  ooooh! Честит рожден ден на мъничето ти на патерици! Да е жива и здрава и само радост да ви носи в къщи! Hug  bouquet
pipilota_ добре дошла! Леко и безпроблемно бременеене при нас!
_Sweety_ това за имунната система нещо не ми се връзва> Ако бременността подтиска имунната система е по-логично да се приемат имуностимуланти точно поради тази причина. Аз така или иначе за сега си пия само фолиевата киселина и гледам да хапвам по 1 плод поне на ден защото не съм им голяма фенка.
Sarah Lou рекордьорка си за сега по хубав резултат. Браво и все такива резултати да виждаме тук!
milady M и аз скоро гледах един епизод за едно семейство и на мен така ми действат без да съм имала чак такива проблеми, но съм си по чувствителна и ревла по душа  hahaha. Та за тях гледах до третата процедура и все забременяваше милата обаче хормона в един момент спираше да нараства  и последно ги дадоха щяха да пробват някаква нова процедура и не знам какво се е случило в крайна сметка. Няма да я забравя как плака от щастие когато й казаха след първата процедура че е бременна.
Момичета аз съм в сряда на преглед и нямам търпение да видя дали всичко е наред. Вече чак на моменти ми се струва че корема ми става по - малък вместо да расте. Да не говорим че с тази инфекция от МБ дето не знам има ли я има още или я няма и още повече се шашкам. Та нямам търпение да отида вече въпреки че пак трябва да се събличам да ми взима секрет, което е доста неприятно за мен, но крайно наложително.

# 648
Здравейте момичета,малкия е болен и си е в къщи,и добре че е тук,оказа се че в групата имат скарлатина.
 Аз съм на преглед чак на 15ти,вече нямам търпение,дано ми кажат пол. Но имам бяло течение и мисля че ще посетя гинеколожката по-рано.

# 649
Д-р Маленов каза, че вижда израстък, но не може да каже 100%, че е момче. Дано да е прав  Praynig Laughing
Joy смях се с глас с този израстък  Joy. Пожелавам ти израстъкът да продължава да расте и да си имате един здрав и хубав мъж Simple Smile. Аз пък се надявам в сряда моят док да не вижда израстъци, че съм се настроила за мома  Whistling.
milady M, за мен тази тема също е много тежка. Моя близка приятелка води безуспешна борба вече 12 год. Когато разбрах, че съм бременна /с тази бременност/ тя също видя положителен тест след поредния опит ин-витро. За съжаление радостта ни, че ще раждаме и отглеждаме децата си заедно не трая дълго  Cry. Сега е отчаяна, а аз не знам как да й помогна. Знам колко е тежко, за това страшно се радвам и се възхищавам когато в темата се запише някоя мама, извървяла този тежък път. Дано все повече подобни истории завършват с хепи енд  Praynig.
Eudaimonia, и аз съм в сряда. Аз имам чувството, че коремът ми расте с дни. А ти да не би ядеш по-малко и за това ти се струва, че твоят не расте  Laughing. Всичко ще е наред, споко  Hug.

# 650
milady M и аз го гледах този епизод.Мисля обаче че момичето е младо и ще се случат нещата при тях рано или късно   Naughty
Апетитът ми нараства и не мога да се спра  Crazy нямам никаква воля,а доста залитам по сладкото за разлика от предишния път.А как се подувам  smile3506 вечер съм същински кит!
И аз мисля да вземам дрешки от приятелки(ако е момиче),особено първите месеци когато растат с часово.Естествено ще си направя кефа да понапазарувам нещо новичко!
Днес загледах това кошче http://www.novobebe.com/pleteno-koshche-za-novorodeno-obaby-b-is … r-bear-cream.html ,което ще ми е добре за първите месеци особено в колата(често пътуваме).Имам си столче за кола 0-13 кг. обаче си има една чупка дето не ми харесва,особено когато са си новородени...
Вчера украсихме  и вече съм на коледна вълна,а от утре започвам и с подаръците.

# 651
Момичета, златни сте ми  Hug Hug  Hug
pipilota, Добре Дошла сред нас Simple Smile
Sarah Lou,  много се радвам за добрите резултати да пишеш и след прегледа.
milady M и се разплаквам за почти всичко по телевизията, абе направо страшна работа са тези хормони Mr. Green
 При мен сънливостта взе да изчезва, пак ми се спи, но не както преди, но ми става много гадно от всякакви миризми.
Eudaimoniya и на мен понякога коремът ми изглежда по - малък, не знам на какво се дължи, но това ме шашка доста. Стискам палци за добри новини в сряда. Аз вчера бях на преглед и не знам как ще чакам до 9- тогава имам час за ФМ.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 14:11 от Вълшебната Пеперуда

# 652
Днес загледах това кошче http://www.novobebe.com/pleteno-koshche-za-novorodeno-obaby-b-is … r-bear-cream.html ,което ще ми е добре за първите месеци особено в колата(често пътуваме).Имам си столче за кола 0-13 кг. обаче си има една чупка дето не ми харесва,особено когато са си новородени...
Зимният кош от нашата количка е в същата форма, само дето няма дръжки от страни, а се хваща от горе за сенника. Като беше бебе сина ми, все така си го разнасяхме  Grinning. Обаче не знам дали е подходящо за кола за дълъг път, защото все пак столчетата за кола си имат специфични изисквания. Мисълта ми е да няма проблем с полицията при евентуална проверка  newsm78.

# 653
_Sweety_, съвсем вярно е, че при бременност пада имунитета. Това се случва, защото бебето се явява нещо чуждо на нашето тяло и е необходимо имунитета да падне, за да не се бори имунната система него и да го остави да се развива. Част от причините за повтарящи се ранни аборти мисля са точно свързани с имунната система на майката.
Виж дали можеш или не да пиеш имуностимуланти не зная. Аг-тата, с които аз съм говорила съветват първите 3 месеца по възможност нищо да не се пие освен фолиева киселина.

Ellle, тези списъци малко ме дразнят, затова не съм ти писала да ме добавиш, римуваните заглавия също Blush Не ми се сърдете, лично мнение.

Това кошче не е за кола. На някои колички коша за новородено има сертификат и може да се ползва за кола. Така бебето е в изцяло легнала позиция и няма необходимост да се спира на определен интервал от време и да се вади бебока.

# 654
Здравейте момичета,
колко много сте изписали този уикенд Laughing
Добре дошли на на всички нови мами, лека бременност с хубав край   bouquet

Браво и за хубавите резултати на всички, дано все така да продължаваме с хубави новини Praynig

За килограмите, аз съм +1,5. Но особено вечер се чувствам много подута! Колкото повече преминава ефекта на гаденето и неразположенията, толкова повече ми се увеличава апетита!
Моите хормони, също бушуват и се разстройвам от най-малкото, избухлива и нетърпима на моменти... Embarassed 

# 655
Ellle, тези списъци малко ме дразнят, затова не съм ти писала да ме добавиш, римуваните заглавия също Blush Не ми се сърдете, лично мнение.
Ако няма списъци и римувани заглавия, няма да има и тема  Peace. Теб те открих, че те няма /как звучи  Laughing/ когато писа, че усещаш бебето и исках да видя кога ти е терминът. Аз лично за това ползвам списъка основно. А и си е една статистика все пак  Peace.

# 656
Добре дошли на новите мами   bouquet
Sarah Lou поздравления ,много хубав резултат .Дано хубавите новини да преобладават в тази и настоящите темички Simple Smile
За мое съжаление ,аз все още не усещам моето мъниче.И коремче нямам....и килограми май не съм качила.Нямам търпение да отида на преглед да го видя това мое съкровище и да се успокоя Simple Smile

# 657
  • Пловдив
Първо ще пиша после ще чета този път.
Днес бях на БХС. От ехографския преглед всичко е наред. Ембриона е 90 гр., нормален с нормални крака, ръце, глава, мозъчни структури, нухална гънка 1,7 мм. Няма скъсяване на маточната шийка. Няма нищо притеснително. Резултат от лабораторно изследване след около седмица. Прегледа беше на 2Д, вагинална сонда и после и коремна сонда. Никакви намеци за пол.
Днес съм си вкъщи.  Sick още не е отминало макар, че според прегледа съм 13 с. и 2дни.
Натоварих се и с домашни работи (консултации надомно) и за това нито съм чела, нито писала, но още по-лошо е, че и много работа не съм свършила.

# 658
Ellle, точно така се изрази док, което предизвика такава гордост в приятеля ми, че после обясни на негов приятел как по време на прегледа бебока "си го е развял"  Grinning пълен шок, ама какво да ги правиш - мъже.

Имаме две приятелски двойки, ходим често уикенда някъде заедно, даже на НГ ще сме заедно. Едната двойка се опитват да си имат бебче вече 3 години и не се получава  Cry
Оказа се, че аз и момичето от третата двойка сме бременни, и то терминът ни е през 1 ден - пълно съвпадение. Толкова гадно ми беше, когато им казвахме. Предполагам колко зле се е почувствала, дори не успя да се зарадва.... Най-добрата ми приятелка също с години опитват и има няколко неуспешни бременности....тя е доста далеч и още не съм й казала, но ми се свива сърцето като си помисля как се чувстват и през какво преминават.

# 659
Шушулче, честит празник и от мен! Торта не отказвам откакто съм на вълна сладко!

Добре дошли на новите мами и лекоо и безпроблемно бременеене!

За биозина: пия по едно сутрин и вечер откакто съм болна, ако оздравея преди да родя ще пия по едно на ден...

Вълшебната Пеперуда
, радвам се че си добре, продължавай да пазиш леглото, после ще си мечтаеш да си лежиш Wink

Sarah Lou, прекрасен резултат!

Eudaimonia , честита печалба! Аз си мисля, че като си имаме по един бебок в тумбака всичко върви по късметлийско, аз така преди две години спечелих 200лв. от коледната игра на VISA.

violetacholakova стискам палци израстъка да стане голямо мъжко достойнство Simple Smile

Да се похваля че ми дойдоха термоклинчетата с платка за корема и съм много доволна Simple Smile вече ще ми е топличко без да ме стягат разни му там копчета и ластици.

И да се оплача, че освен че не съм се преборила с хремата от снощи ме боли зъб Sad Не знам дали е мъдрец, който ми е за оперативно вадене или съседния, който преди години е умъртвяван, но боли и не се търпи! Дали мога да си направя снимка? И дали ще е проблем да мажа с някое гелче тип дентинокс, поне малко да изтръпне, преди да съм си отрязала главата?

Общи условия

Активация на акаунт