Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява постенето по време на бременност?
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява постенето по време на бременност?
Постенето по време на бременност не се препоръчва, тъй като бременността изисква допълнителни хранителни вещества за поддържане на здравето както на бебето, така и на майката. Църквата освобождава бременните жени от задължението за пост, тъй като това е свързано с необходимостта от поддържане на здравословно развитие на бебето и подпомагане на здравето на майката.
-
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
-
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
Посещенията при зъболекар по време на бременност са от съществено значение за поддържане на оралното здраве. В случай на проблеми, като например счупване на зъб, е препоръчително да се консултират със зъболекаря относно възможността за обработка на зъба или изчакване до след раждането. Важно е да изберете доверен зъболекар, който може да осигури необходимата грижа и консултации по време на бременността.
-
Как мога да си запиша час за феталнa морфология в София?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
Като се обадих да кажа на докторката в ин витро центъра, тя беше супер щастлива. Впоследствие се наложи да се обадя по друг повод на регистратурата в центъра и очевидно вече всички там знаеха и бяха толкова щастливи за нас, че това напълни сърцето ми. Вярвам, че хората трябва да се позитивно настроени, за да могат да предизвикат позитивни неща да им се случат. По повод това, че ви е било криво да съобщите на приятелките си - не подхождайте така. Това се усеща и боли повече от факта, че те все още не са бременни. Казвам го от личен опит. Съжалението от страна на другите боли. 
)
. Но така или иначе смятам, че не е нужно да е на всички консултации с мен. Особено тези първите по-гореспоменати.
,та може би ще влезе тя.Знам колко и се иска да го види,а пък не върви да влезе цялата рода