Зима чука на вратата, а пък ЮНСКО бебе шава в тумбака! - тема 3

• 27 918
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
И моят половин е бил на всички прегледи с мен, без значение дали е вагинален, или не. Утре ще звъня на една докторка и ако има часове след 18ч, ще се запиша при нея, понеже искам и таткото, и дъщеря ми да присъстват на прегледите.

# 676
И ММ, винаги е присъствал на прегледите, независимо да ли ще ме гледат с коремен или с вагинален трансдюсер. Това не притеснява нито него, нито мен. При първата ми бременност даже не ходеше на работа само за да е до мен на прегледите.
milady M, чувала съм добри отзиви за др Калчева и др Драгнева от Дева Мария. Аз ще ходя при Драгнева на 9.

# 677
С първата бременност ММ идваше на всички прегледи с мен,но тогава не работеше.Сега не е идвал но вече работи и не ми се иска да си взима цял ден заради 5 минути.На ФМ ще идва,но тогава така или инъче няма избор понеже трябва да ме кара(а има желание да види дали всичко е наред).

# 678
Нашият татко никога до сега не е присъствал на преглед и не е виждал мъничето.Тъй като през повечето време е далече от нас ,няма как да присъства на прегледите.Но после му разказвам всичко с подробности,а и той задава въпроси за всичко ,което го интересува и не му е ясно.Това не ме прави нещастна или да се чувствам зле от това ,че не може да дойде.Не държа на това да е с мен.А дори и да дойде на преглед мисля ,че няма да пожелае да влезне.На ФМ се надявам да ми направят клипче или снимки и тогава ще го види и той.Иначе нашето мъниче вече го е виждала майка и най- добрата ми приятелка и то сякаш ги поздравяваше.

# 679
  • Някъде там край морето
Момичета, новините от прегледа не са много добри Sad с контракции съм и матката била контрахирала (което не знам точно какво означава) и се налага за сега да лежа. Даже докторката искаше да ме праща в болница, но се разбрахме да лежа в къщи и да не мърдам никъде. Много се притесних защото се колебаех дали да ходя, пък то.... Като се прибрах пък се оказа, че ключът ми бил в мъжа ми та се наложи да ходя в една приятелка. Въобще днес ми е бая черен ден Sad

# 680
Sarah Lou бързо да отминава всичко . Hug

# 681
  • София
Sarah Lou, успокой се на първо място и лежи щом така е казал доки. Това не винаги е проблем. С втората бременност бях така от началото на четвъртия месец до седмица преди раждането - постоянни контракции..., които изчезнаха като отидох да раждам newsm78.

# 682
  • Някъде там край морето
Оф, Маги, дано си права и отмине като полежа сега. Две седмици ми даде сега болнични. Първата ми бременност беше абсолютно безпроблемна и сег много се ошашках.

# 683
Sarah lou, и аз съм с контракции. Според докторката само трябва да пия Но-шпа 3x2, за да се отпуска матката. Ти, пиеш ли нещо? А, усещаш ли контракциите?  А за почивка, нищо не ми каза, само повече течности да пия. Знам, че след 16 седмица може да се пият лекарства с магнезий. Миналата бременност от 5 месец до като не родих все си пиех Магнерич. Дано все пак и при двете да отминат.

# 684
Sarah Lou kakvo chuvstach kogato imach kontrakcii?Predpisaha li nqkakvi lekarstva?Izvinete che picha taka ,no na tel. nqmam kirilica

# 685
  • София
И аз пих постоянно Магнерот, сега пия Ношпа 2х2 без да имам контрации (поне не усещам и доки не е казала), ако се преуморя усещам, че имам и тогава пия 3х2. Хубавото е, че с напредването на бременността контракциите се усещат и поне ще знаем, чудя се преди как не се шашках, с целия Магнерот преди не бях изпила и две опаковки Ношпа, а сега вече свършвам четвърта...

Някой днес написа, че имал чувството, че коремът му се е смалил... и аз така - имам чувството, че коремът ми изчезна, но пък на походка усещам, че го докарвам Wink пингвински.

# 686
  • София
Sarah Lou, пази се!

Мога да ви препоръчам това столче, което има изцяло легнало положение, както и седнало. Освен това се монтира и на количката http://blender-media-mutsy.s3.amazonaws.com/WEB%20user%20manual% … R%20-%20EU.pdf%22

На прегледите сме винаги в комплект. На първия вагинален таткото не посмя да погледне, стояха в другата стая, но на втория се престраши. А когато трябва да ми вземат секрет прегледът се дели на две. На ЖК първо ми взеха каквото имаха да ми вземат, после легнах за ултразвук и помолих да извикат мъжа ми и малчо Simple Smile Не пропускаме всички да видим бебка :*

Имаше и още нещо, ама доста бяхте писали и докато изчета забравих   Embarassed

# 687
Sarah Lou, а каза ли ти докторката дали тези контракции са от удара? Аз с предната бременност също имах контракции и до последно си пих магнезий. Сега също усещам от време на време стягане основно като се преуморя. Почивай си и не се притеснявай, не е рядко срещано явление и не е проблем, когато се вземат мерки Hug.
tedy_x1, контракциите се усещат като стягане на матката, понякога придружено с лека болка. 

# 688
Sarah Lou  почивай си повече , за да  отминат бързо контракциите.Аз имах в началото още и пих няколко дни Но шпа 3 по 2 и спряха.

# 689
И аз усещам понякога контракции. Все още не се е случвало да  ми ги засече на прегледа, но мисля да и кажа другата седмица и да взимаме мерки.

Общи условия

Активация на акаунт