Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява постенето по време на бременност?
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява постенето по време на бременност?
Постенето по време на бременност не се препоръчва, тъй като бременността изисква допълнителни хранителни вещества за поддържане на здравето както на бебето, така и на майката. Църквата освобождава бременните жени от задължението за пост, тъй като това е свързано с необходимостта от поддържане на здравословно развитие на бебето и подпомагане на здравето на майката.
-
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
-
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
Посещенията при зъболекар по време на бременност са от съществено значение за поддържане на оралното здраве. В случай на проблеми, като например счупване на зъб, е препоръчително да се консултират със зъболекаря относно възможността за обработка на зъба или изчакване до след раждането. Важно е да изберете доверен зъболекар, който може да осигури необходимата грижа и консултации по време на бременността.
-
Как мога да си запиша час за феталнa морфология в София?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?

Досега докторът не е казвал да имам контракции или някакви други притеснения, но знам ли..
Сигурно ми е паднал някой хормон (прогестерон може би
а имам работа, срещи, не знам как ще изкарам деня.
Сега не знам дали ще успее да идва на всички прегледи, защото все пак са в работно време, но до момента е идвал. Много ми се иска да вземем и дребосъчката някой път, например на ФМ.
Може и някаква глупост да се окаже,но по добре да питате,отколкото да се притеснявате
,ако не ме посъветва тук за някоя,ще ти пиша да ми дадеш координатите им
Евентуално,ако ходя на 2-рата ФМ към 19-седмица може и да го замъкна,но още не съм решила
.