Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява постенето по време на бременност?
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява постенето по време на бременност?
Постенето по време на бременност не се препоръчва, тъй като бременността изисква допълнителни хранителни вещества за поддържане на здравето както на бебето, така и на майката. Църквата освобождава бременните жени от задължението за пост, тъй като това е свързано с необходимостта от поддържане на здравословно развитие на бебето и подпомагане на здравето на майката.
-
Как мога да си запиша час за фетална морфология?
-
Какви са препоръките за посещения при зъболекар по време на бременност?
Посещенията при зъболекар по време на бременност са от съществено значение за поддържане на оралното здраве. В случай на проблеми, като например счупване на зъб, е препоръчително да се консултират със зъболекаря относно възможността за обработка на зъба или изчакване до след раждането. Важно е да изберете доверен зъболекар, който може да осигури необходимата грижа и консултации по време на бременността.
-
Как мога да си запиша час за феталнa морфология в София?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност?
всичко ще бъде наред момичета
Малеее, какво ми дойде на главата за такива неща да се притеснявам. Сега до има- няма 17- 18- ти ще пукна, докато пусна новият скрининг и ми излезе резултата.
Господ да ми пази детенцето. Ейй, мн ми е криво.
Като ни пускаха в университета едно филмче "Sicko" за различните сиситеми в различните държави си дадох сметка,че нащата хич не е толкова лоша,колкото ни се струва (филмчето го има в нета май и всеки,които му е интересно може да го гледа)
Наистина има много кадърни и желаещи да се развиват специалисти,но за съжаление повечето от тях ни напускат за по-добра реализация(и са си прави),а останалите добри са малко за желаещите да ги посетят пациенти и се получава един порочен кръг
А за некъдърните просто нямам думи(винаги казвам - ИСКАЙ ВИНАГИ ВТОРО МНЕНИЕ),защото като знам единия ми колега,които с извинение името не можеше да си напише,но понеже дядо му и баща му са лекари,а баба му някаква асистентка в университета,той завърши наравно с нас,защото винаги влизаше последен на изпита и си казваше родословното дърво,а ако случайно някой се объркаше да го скъса на някой изпит,почваше едно звънене и на поправката "грешка" беше оправяна
Като по-този начин ни убииха и нашето желание за учене,като гледаме как човек,които не знае къде се намира ще има накрая същата диплома като нашара
Разбирам родителите,които явно са успели хора,че бутат детето си и искат то да се развива,ама когато виждат,че то не става,направо полудявам