Аблация на сърцето - 3

• 51 449
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Вега, и аз очаквам да се видя с теб! Hug

Лейди, мислила ли си да започнеш работа?
Ако не стоиш само в къщи, може и да се почувстваш по-ведро! Peace

# 241
И аз, и аз Дева! От общото ни нещастие можем да извлечем нещо мноооого приятно! Така че момичета и някое друго момче, да изберем Дева за координатор и да си направим сбирка ! Наистина ни беше много приятно и отделихме само 1/10 от времето на проблема .нещо като анонимните алкохолици - за спирт  не се говори .

# 242
  • София
Съгласна съм за сбирката Simple Smile

# 243
Вие можете да направете репетиция , аз ще се присъединя догодина . Първият работен ден и аз ще работя и ако съм добре ще се явя , ако не - няма да ви развалям настроението .
Ще пием по едно ( чайче) за здравето на нашето другарче в Мадрит!

# 244
малко ми е неудобно пред толкова хора да разкажа всичко което ми става тук преди три месеца намерих и започнах работа и да не ме е срам да кажа така както ме гледахте усмихната и сески по фейс аз отивах на работа с памперс и хапцхето в джоба трепереща иска ми се да Ви разкажа всичко през което минах тук дано ми помогнете и никога няма да забравя добрината Ви Бъдете Благословенни

# 245
Таняbouquet

Лейди, мила, съчувствам  ти Hug, но си мисля, че имаш нужда от добър терапевт, не кардиолог само. Peace
Бях ти писала да си купиш някакви комбинирани витамини, нещо за подсилване на организма.
Твоето си е чиста неврастения - слаба нервна система.

# 246
# 247
Теди, ти откъде си? Hug

# 248
От Хасково

# 249
Да не излезем роднини, ей! Hug
Майка ми е от там. Wink

# 250
Нещо се разсъхна темата. Нали защото сме здрави всички .
Да се похваля. От четвъртък вечерта до преди 3 часа преживях 700 км пътуване, два дни в безумно готвене и игра с бейби Таня , работа в офиса ( в събота , та всички да ме видят колко съм работна) , пазаруване , сватба от 18 до 2 с 10- тина цигари без алкохол - дежурният шофьор , ядове с деца , да не изброявам повече, просто стрес за моето натежало и поостаряло телце! Издържа аблираното ми сърчице!  Ако бях и без ритмонорм щях да кажа - излекувана съм напълно . Но и на това съм доволна!

# 251
Браво, Таняbouquet
Ти си герой!
Само тези коментари за телцето не ги приемам, махни ги, моля те! Hug

# 252
Аз ви следя ежедневно. Сърчицето почти не влиза в ритъм, ама още малко. Все още не съм съвсем подготвена финансово за всички изследвания, които ми предстоят, но се надявам до края на декември да успея на направя част от тях. И общо взето нямам какво да кажа. Затова си ви и чета, без много да коментирам.

# 253
Златно момиче, колко време  още , миличка ? И как така не влизаш в ритъм ?
Дева, благодаря, ама мнението на огледалото ми се различава от твоето .

# 254
Таня, до януари мисля да си направя всички изследвания, холтер и пр. На мен ми трябват и хормоните на ЩЖ. Та смятам началото на януари да си записвам вече час. Вероятно няма да стане същия месец, та февруари, живот и здраве и аз може би ще съм със здраво сърце.
А относно влизането в ритъм- тия дни нещо хич не ще. Не е криза, като криза, но си се бъзика почти през целия ден. А не е като да не си пия лекарствата, но явно пак са ми слаби  Tired
Все си викам "Още малко, не остана вече" и така си се успокоявам.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт