Аблация на сърцето - 3

• 51 452
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Не знам кога ще слагам холтер днес отидох да си взема час казаха ми да ида след една седмица за да ми кажат кога предполагам че ще е след нова година тук никой за никъде не бърза все пак не е на тяхното дупе .....ех миличка как да пуша и пия кафе аз даже ме е страх да оставя бетаблокера

# 226
О, Лейди, и ти имаш аватар! Hug  bouquet

# 227
Лейди, не те подтиквам към порока, а ти припомних при какви действия изпадаш в криза . Щом нямаш запис на сърдечната дейност в такъв момент , ще е добре да провокираш криза.
Спокойна нощ , мила . Ще стане , макар и по- бавно отколкото ни се иска .

# 228
Ей хора,да ви се похваля, записах се на народни танци.Снощи ходих.Да видим колко ще устискам.Аз заради тези мои аритмии съм "танцов инвалид",защото толкова години ме е било страх да се натоварвам много.Ама сега уж съм решила пък да видим,да става каквото ще  Joy

# 229
Браво! Hug

А иначе как си?
Ти нали не пиеш лекарства вече?

# 230
Да кажем,че съм добре.Сърцето не го усещам,но пулса ми е ускорен.Хващам го на апарат и на контролния холтер.За това ми изписаха бета-блокер и пия сутрин по половин таблетка /много малка доза/.Но пък аз съм с ниско кръвно и с това хапче го докарвам на 80/50  и не ми е много комфортно.Мисля да им звъня на докторите да ги питам.Иначе те не знаят причината за ускорението / от порядъка на 85 до 100 уд/мин.в покой/ ,защото си е съвсем ритмично и може и да е на нервно-вегетативна основа.Освен да спра да го меря и да видим какво ще стане....

# 231
Спирай да мериш! Hug

# 232
Обичам Ви момичета Случайно намерих в настройките на профила картинки и за това си имам аватар Ще ви пиша на лична във фейс колко съм отчаяна вече Да каза лекара досега не сме засекли опасна аритмия само суправентрикуларна синусал но това не е диагноза да ми каже да тичам в бърза помощ

# 233
Лейди,то аз не съм точно човека дето трябва да те успокоява,защото самата аз съм шаш-паник,ама той ти е казал да тичаш в спешното за да ти направят ЕКГ,защото записа в такова състояние е много важен.Когато проблема се отключва на периоди трябва да се хване в момента.Но твоите изследвания показват здраво сърце,а трайните увреждания на проводната система се хващат на всяко ЕКГ.Ти сега как си? Не си ли по-добре?Кризи получаваш ли?

# 234
Лейди, не се отчайвай! Hug
Изчакай да мине холтера първо.

# 235
Ами сега пия и сутрин и вечер бетаблокер днес съм малко напрегната усещам си пулса леко замаяна около 90 ми варира засега кръвното леко високо 130 на 85,90...е как да не се отчайвам как да не ме е страх аз докато ида до бърза помощ тя силната тахикардия минала а да на всички екг ми засича суправентрикулар синусал само на една преди 5 години се съмняваха за пароксизмална суправентрикулар погледна я каза не е опасна за такова нещо аблация Не какво става с мен че аз един ден нямам спокоен и без да ме боли нещо ок свикнах с бъбреците кръста стомаха и всичко но това със сърцето ме плаши попитах каква е тази топлина дето първо ми отива в гърдите преди да започне да блъска сърчицето той каза може да е аритмия но не е опасна ема аз отговори може и не може сама си ги давам

# 236
 Lady75 Според мен това "блъскане" ти е на нервна почва мила.Защото аз имах кризи с висок пулс от порядъка 160-200 няма как да мине от самосебеси докато отидеш до бърза помощ само с лекарства на бърза капка.Спри да мислиш нон стоп,че нещо ти има вземи си чай от жълт кантарион няма да ти навреди.Пробвай и с повече разходки но не като излезнеш да си мислиш все "да не заблъска сега какво ще правя?" И да не се обидиш това си е мое мнение след прочетените твой постове.

# 237
Аз даже се радвам на всеки посто отправен към мен идея си нямате как се радвам че ми отговаряте и някакси се успокоявам малко

# 238
Лейди, само да те питам, тези тахикардии внезапно ли започват?
И спират ли с един удар?

Да ви се похваля, че се видяхме с Таня  bouquet, очарована съм от нея във всякакъв смисъл! newsm51

# 239
  • София
Лейди,за нашите сърца са много важни и емоциите ни.Така че се опитай да отбягваш когато може негативите в живота и гледай по-позитивно на всичко.
    Дева,очаквам скоро да се видиш и с мен Grinning
Надявам се всички да се чувствате прекрасно Hug.Хубава вечер!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт