Аблация на сърцето - 3

• 51 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Goldengirl , ти с каква диагноза си?
Как така все си извън ритъм?

# 256
LGL синдром (Или поне така каза последния лекар, който ме прегледа.). Не мога да кажа как. Стоя и си говоря и хоп, аритмия. Качвам се в автобуса, пия си кафето, говоря с клиент и хоп... и така цял ден. Общо взето нищо не я провокира. Неприятно е, но няма кризи и сериозно прилошаване, слава богу. Старая се максимално да не му обръщам внимание и да си се успокоявам с "още малко"-то  Grinning
П.с., Мисля, че може би просто привиквам към лекарствата и в един момент просто спират да действат както трябва. Или се влошавам, въпреки, че не ми се иска да е така. Нз  Rolling Eyes

# 257
Goldengirl,незнaя ти от кой грaд си,но моя доктор от Пловдив ме вкaрa в болницa зa 24 чaсa,по някaквa новa клиничнa пътекa и ми нaпрaвихa всички изследвaния -пълни кръвни,хормони,холтер,ехокaрдиогрaфия,консуллтaция с ендокринолог,aбе всичко необходимо зa пaкетa документи без дa дaм и един лев (сaмо 5.8лв) зa един ден престой в болницaтa.После дaже ми зaписa и чaс в НКБ по колегиaлно.Много съм му блaгодaрнa нa този доктор.Провери не може ли по кaсa,дa не дaвaш толковa пaри зa изследвaния.
Инaче идвa момент,когaто и хaпчетaтa спирaт дa действaт и сaмaтa връзкa се aктивирa.При всички се нaблюдaвa прогресирaне с годините.

# 258
Goldengirl, точно това се случва . Лекарствата не само че спират да действат, а и предизвикват аритмия.
Увеличават се дозите, стига се до максимална, сменят препарата и същата история . Всеки път се надявах със следващото да си паднем , но уви не се случи.
Пожелавам ти през новата година да си оздравяла напълно !

# 259
Здравейте дами и от мен единствения мъж в темата май  Embarassed ,
и аз си чета редовно какво пишете.
От 01.12 започнах работа, на 2-3.12. ходих до Констанца (Румъния) - 600 км шофиране, на 04.12. заминах за Истанбул още 440 км с ужасния Истанбулски трафик и мога да кажа, че машинката (сърцето) се държи добре, само първата вечер след като пристигнах в Истанбул имах леко стягане в гърдите и от време на време някой бодеж в сърдечната област, но ускорен пулс или аритмии не съм усетил  Hug, все още съм в Истанбул работя си пия си по едно конкорче 2,5 мг на ден и всичко е ОК.
Лека и успешна седмица на всички

# 260
  • София
Добро утро на всички!Радвам се че сте добре Hug Аз вече съм на път да приключа с пакета изследвания за прегледа в Токуда.
    Златно момиче,ти си прави изследванията,но още сега се обади да си запишеш час за преглед,защото дават за след 2 месеца.Аз се записах преди 2 седмици и ми дадоха час за края на януари.
    Хубава и ритмична седмица на всички Peace

# 261
Хубава седмица на всички и от мен!
Стояне, радваме се, че ни правиш компания. Сигурна съм , поне за един приятел с една минала и една предстояща аблация, че ни чете всеки ден . Хубаво е, че ти не изпитваш неуместно притеснение да се включваш. Все пак обсъждаме сърдечни, а не акушерски теми.
Радвам се , че си издържал пътуването и му се наслаждаваш ! Настройваш ме оптимистично . Бъди здрав и не забравяй да пишеш!

# 262
Добро утро! Hug

Цяло чудо е, че се подсигурих толкова бързо с дата за аблация.   bouquet
Или само за преглед се чака толкова? Thinking
Аз пък дори и преглед не съм минала, благодарение на Таня и с това се разминах. Wink
Тя една от жените в стаята с право се усъмни, че съм с връзки! Laughing

И други мъже има, обаче сигурно са добре и затова не пишат?
От Пловдив, ще ги търсим за срещата. Wink

# 263
Благодаря за съветите и пожеланията!  Hug
Успешна седмица на всички!   bouquet

# 264
  • София
Златно момиче,ти къде ще ходиш на преглед-в НКБ или в Токуда?Кажи за кога са те записали

# 265
ВегаСтар, мисля в Токуда. Още не съм записана, мисля да ви послушам да запиша час отсега, за да не чакам с месеци после.

# 266
Хубава Спокойна Вълшебна и в Ритъм Седмица на всички Голяма прегръдка от мен аз още си чакам час за холтер и се радвам като Ви чета Много жалко че не съм в България не знам защо ми се струва ,че там май нещата стават по бързо и по добре

# 267
Здравейте,
не съм изчела всичките теми, които сте написали, но бих искала да ви попитам: на свекър ми му предстои аблация при предсърдно мъждене при д-р Трайков в Токуда. Силно притеснен е да не се случи най-лошото при тази процедура. преди това са му правили отново при д-р Трайков коронарография.

Сложна ли е процедурата? Ако някой е минавал през това моля да ми обясни подробно какво се случва в болницата? И какво може да очаква той?

# 268
Таня е компетентна по въпроса!  bouquet

# 269
Каая, колко сложна е процедурата е проблем на д-р Трайков. Само усещанията са наша работа . Преди девет месеца преживях коронарография , чувството е гадно, но се преживява . А аблацията не я усетих , защото бях с пълна упойка . Изолирали са ми четирите белодробни вени . Когато четох като тебе темата, се убедих, че всички описват едно и също , т. е. като при Коронарографията с малко допълнителни екстри като затоплянето и по- дългото време . А колкото до фаталния край - едва ли ще го оставят лекарите да си отиде . Ако имаше риск за свекър ти, в Токуда не биха предприели аблация.

Общи условия

Активация на акаунт