Аблация на сърцето - 3

• 52 097
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Добро утро на всички!Много е добре че започваме днешния ден с хубави новини:) Васко,дано скоро всички новоаблирани да се чувстват прекрасно като теб.Стояне,по принцип кръвното налягане е динамична величина и непрекъснато се мени.Холтера ще покаже.Всичко ще е наред Simple Smile

# 361
Василакис, благодаря, че намери време да окуражиш нас, новобранците ! Не е лошо да ни припомниш колко време след аблацията се почуства напълно здрав !

# 362
Привет! Grinning
Преди малко се прибрах в къщи и бързам да ви се похваля, че днес се запознах с Вега, която ме придружи на контролния преглед! Heart Eyes Hug  bouquet
Страхотно момиче, много красива, усмихната и позитивна newsm51!
Вега, толкова се радвам, че се запознахме!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря ти за всичко, да ти се връщат двойно добрите дела! Hug Hug Hug

Докторът пък каза, че съм здрава newsm18, да спирам аспирина след 5 дни и повече никакви лекарства! Peace
Не ме вика след 3 месеца.

Много се радвам, това ми е най-хубавият Коледен подарък, да знам, че съм здрава!  smile3535

# 363
  • София
Дева,караш ме да се изчервявам Embarassed ooooh!За мен беше удоволствие да се запозная с теб newsm10 newsm10 newsm10

# 364
Честито Дева ! Ама настана една истинска 🎅Коледа 🎄в нашия 🎁форум ! Много се радвам за теб ! Ти си живият  пример какво може да постигне човек само с мисъл .
А затова , че си се запознала с Вега Стар мога и аз като Лейди да кажа- съжалявам, че не съм в България ( само по този повод) .

# 365
Забравих и аз да се похваля. След 8 дни с 5- годишното торпедо съм добре . За едната бройка да изляза извън ритъм като видях следите от калните обувки 33- ти номер върху диваните в мебелния магазин , но ми се размина .

# 366
  • София
Забравих и аз да се похваля. След 8 дни с 5- годишното торпедо съм добре . За едната бройка да изляза извън ритъм като видях следите от калните обувки 33- ти номер върху диваните в мебелния магазин , но ми се размина .
     newsm62

# 367
Ох ,ВегаСтар , отстрани е много смешно, но ми се наложи да поръчам мебелите точно при тях . Бях харесала някои в съседния магазин, ама трябваше да ги умилостивя . Така набързо реши дилемата малкият дявол.

# 368
Ох, и аз се посмях с малкото торнадо! Laughing Laughing Laughing

Ама пък е красиво! Heart Eyes

# 369
ДеВа , това чиято снимка си спомняш , е тригодишно ангелче . Прилича на баба си . 🐒
И сега като си здрава , да не ни забравиш !

# 370
Е как ще ви забравя? Wink

Сега ще стискам палци за Вега, тя събира кураж още! Hug
А теб те чакаме за среща, Таничкаbouquet

# 371
Няма начин Вега да не е насърчена от твоя отличен резултат . Полезен ход да те придружи!

# 372
Насърчена е, сигурна съм! Grinning

Освен това се запозна и с една от съквартирантките ми, също на преглед. Wink
И тя ѝ въздейства позитивно! Peace

# 373
  bouquetХубави почивни дни на всички аз нямам с какво хубаво да се похваля отсрана за сърчицето ми но пък Ви се радвам много

# 374
Иска ми се да кажа на колебаещите се , възползвайте се от i технологии . Ако се бях разболяла по времето, когато в СУ  видях първия компютър с размерите на стая , щях да съм инвалид или да не дочакам времето да пиша на айфон . Нали си представяте дори и виртуози като д р Трайков и лекарите от НКБ как бъркат на сляпо в сърцето . Така че няма място за страхови изживявания!

Общи условия

Активация на акаунт