Аблация на сърцето - 3

• 51 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
ДеВа, според съседката по легло бях с адвокат .

Joy Joy Joy

Жорко, да се повеселиш хубаво! Hug И не прекалявай с алкохола! Sunglasses
Ще те чакаме да разкажеш!  Peace Карфур в Галерия работи ли?

Лейди, дано се уредиш с по-ранен час. Peace

# 346
Здравейте, искам да попитам преди аблация колко често получавахте пристъп? Аз не бях получавала от година и половина, вчера получих доста силен, веднага взех верапамил.Сега пак се чувствам скапана, възможно ли е стреса да провокира пристъпа? Също в последно време имам и екстрасистули.За последно ходих на кардиолог преди 4 год.Може ли да имам промяна оттогава? Бяха ми казали ре- ентри нодал тахикардия.Много ми е притеснено пак.

# 347
Online,ние с дефектните елинсталации получаваме пристъпи от какво ли не. Не е ли време пак да си поговориш с кардиолога ?
Извинявам се на всички , но от 5-11 януари най- вероятно няма да съм в Пловдив. Убедена съм , че ще ви хареса и ще насрочите втора среща .

# 348
Сега ще ходя при лл и ще искам да ме прати на кардиолог.

# 349
Ааа, не! Naughty
Без теб, Танче, никаква среща!
Ще те чакаме! Heart Eyes

online:), честотата е различна.
Аз съм имала по месеци без пристъп, но съм имала и в последователни дни пристъпи.
Иди на кардиолог!

Lovexor, как мина партито? Wink

Лейди, ти ходи ли при ЛЛ?

# 350
Привет на всички ходих но не беше мойта лекарка някаква друга „каза че не може да ми даде час по рано за кардиолог но предполага че ако видят нещо извън пътя Ще кажат и по рано  ако искам да ида да се оплача в атенсион ал пациенте не знам как е на Български извинете ме „предписа ми някакви хапчета за депресия но не мисля да ги пия ще изчакам да се върне моята лл даде ми направление и сега чакам да ми се обадят за час за психиатър каза че психолог не става те се плаЩат,да не се притесняваМ толкова бетаблокера може да си го пия и годиНа няМало прблем ако Ми стаНе да тичам в бърза помоЩ налитолкова пъти ми е ставало и саМа виждам че Не уМираМ

# 351
И на мен ми казаха, че нямал причина в момента да ме прати на кардиолог.Преслуша ме, мери ми пулса, не виждал нищо нередно.Ако ми станело пак така да отида още веднъж.А за пробожданията каза, че мисли че са мускулни спазми.Остава да се моля да не ми става пак така.Питах и за екстрасистулите, повече почивка трябвало.Също и че болката в ляво ако не обхваща ръката и да отива към врата да не си мисля лоши неща.

# 352
ДеВа , страшно ми е неудобно , че точно аз, най- големият ентусиаст , се отказвам , но виждам какво се получава. Когато се упражнявам на степера нямам проблем , но седна ли на стола с учебника или на лаптопа да прегледам служебни документи , започва едно главоболие , болки във врата , замайване .( Да не се стряскат хората преди аблация - това състояние не е следствие на аритмията или процедурата . ) И така реших , че е по- добре да се погрижа и за шийните си прешлени и гърба сега , когато така или иначе не съм във форма за пълноценна работа . Виж само как се оправдавам , с две думи отивам на минерални бани .

# 353
На СПА, Таничка, нали сега така се казва. Wink

Не ти е от аблацията това, споко! Peace
Проблеми с шийните прешлени е неприятно да имаш, знам. Tired

Приятна почивка и да се върнеш нов човек! Hug

# 354
Цитат
Жорко, да се повеселиш хубаво! Hug И не прекалявай с алкохола! Sunglasses
Ще те чакаме да разкажеш!  Peace Карфур в Галерия работи ли?

Работи да, но го направиха на един етаж, аз работих там 3 години, но сега се преместих в новият Карфур на Ритейл Парк  Rolling Eyes
Иначе партито мина великолепно, сърчицето се държа добре. Изиграх много танци и най-важното, хванах се на едно доста бързо хорце и доста се позадъхах, но всичко беше ОК  Peace
На 2-3 пъти получих екстрасистоли, мисля че малко попрекалих с натоварването, но алкохола го държах в норма  Joy

# 355
Браво на теб! Hug

# 356
Жорко, все такива новини да чуваме за теб .
Дева, умишлено не писах спа . Преди две години ходих  в  много реномиран спа хотел във Волос и умрях от смях - една тангенторна вана за петима с чешмяна вода , беше прехваления им вътрешен басейн. Та оттогава ходя на минерални бани в Поморие и Велинград .

# 357
Пиша година и половина след моята аблация, нямам абсолютно никакви проблеми! Преди аблацията живях 8 години в страх и паника, не живеех пълноценен живот...не се радвах на нищо, мислих само за тъпото сърцебиене и кога, ще ме сполети отново...Съвет от мен, не се подлъгвайте да ходите при разни доктори от градчетата Ви. Истината е в София. Мен тука в малкия ни град ме изкараха луд, наркоман, предозирал с кафетата и редбулите и какво ли още не, а като им разказвах за самата процедура се пулеха като за първи път чуващи...нямам думи. Но аз имах късмет, четох, интересувах се и сам си поставих диагнозата, която в София потвърдиха! За тези, които се колебаят, хора подлагайте се! Ще разберете какво е да живеете спокойно без никакви притеснения! Благодаря на докторите д-р Протич и още един забравих му името вече, благодаря, че ми върнаха живота Simple Smile
Успех на всички, който са се подложили и тези, които се колебаят или чакат денят.
Весели празници:)

# 358
Добро Утро на всички,
дано след време и ние скоро аблираните да можем да кажем като Василакис, че нямаме никакви проблеми. Аз поне за сега не мога се похваля, че всичко е ОК. вчера бях на преглед при кардиолог най-доброто е стабилен синусув ритъм, обяснението за сърцебиенето което получавам от време на време е "това нормално след аблация" сложиха ми и АН холтер за кръвното и днес ще видим резултатите, но като гледам машинката какво показва на всеки час кръвното ми доста играе, не е нещо страшно според мен - най -високото което е показала е 150/100 а най ниското 100/65  Thinking, ще видим какво ще кажат докторите  newsm78   

# 359
Добро утро! Hug

Васко, радвам се, че пишеш и че си добре! Peace

Стояне, явно при теб трябва да се следи кръвното и да започнеш някаква терапия за него.

Общи условия

Активация на акаунт